Подарунок другу за ДР. Кіт перевізник

Що подарувати другу за ДР? Що можна подарувати другу, що має все? Що робити, коли залишилося мало часу? Я не думаю, що це питання тільки як мене. Я придумав цю дивну ідею... Згадайте, що мій друг має багато котів в домашніх умовах, я вирішив дати йому найкорисніший подарунок - носій.
Тут будуть 12 фото і одне бачення.

8834840

Взяв шматку дошки, щоб зробити, яку я бачив в тонку ламелі на стрічковій пилці. Якщо хтось не має пилки, то можна попросити в столярі пити, або купити тонкі дерев'яні лінії і приклеїти їх :

Це дерев'яні смуги, які вийшли.

Так як смужки поголені, я відлив їх стрічкою.

Далі, щоб приклеїти деталі згину, потрібно рясно змащувати смуги з клеєм, з'єднати їх разом і стискати їх шпильками між деревами клеїти стрічкою, щоб все не прилипало до всього :. Коли смужки змащують клеєм, вони стають дуже гнучкими.

Це те, як вони приклеюються разом і лежать до повного висихання. 3 години досить.

Ось деталі виводяться після сушіння і шліфування. Край був просто смугований наждачним папером з більшим зерном.

Подарунок другу за ДР. Кіт перевізник доб. 477

Закрутити деталі шурупами, просвердлити гвинтовий отвір. Кріплення відмінно вирізається звичайним тегом.

Тепер це час, щоб зробити нечітки. Небесно, я був занадто лази, щоб зробити його з дерева. Вирізати смуги алюмінієвих і торпедних жилетів

Подарунок другу за ДР. Кіт перевізник р.

Дружина намагалася на домашньому коту - він був трохи великим. Я побачу, і я не можу вписуватися в носі.

Ось процес арматури в іншому кіточку.

Єдина кішка, яка безпечно пробувалася на носі і не заперечувала.

І ось подарунок.

Джерело: