Підлога на дерев'яній основі

Дружина загадувала, щоб зробити підлогу плиткою на кухні і в коридорі. В часі були дерев'яні підлоги. Варіанти були 2 - знищити все і залити бетоном, або викласти плитку на дереві, які в їх правому розумі ніхто не робить.
Почати на кухні. Для початку він піднімався по краях і вистилав дошки так, щоб він був гладким і гладким.
Це буде 40 фото.

Я поклав фанери на дошки. Я кладемо її на клей і гвинти. Виготовляючи плитку «як кожен інший» був нудним, і вирішив зробити «так-так-то» з жарообробленого дуба.

379168

Рейки приклеїті до фанери на ПВА, надягають плитку на клей КС, змащують зубною лопаткою.

Спочатку я виклав по периметру.

В середині дружини замовили розташувати по діагоналі, а потім безпосередньо - "не спортивний" здавалося їй.

Добре, що щось зрозуміло.

р.

Дружина відійшло найважливіше - хропіння лаку. Я зробив себе, що я був дуже щасливий про :

З лакованими стійками набагато веселіше.

Ну, після затирання зовсім інший вигляд.

І тепер це поворот коридору. Ефірні дошки, кроковані броди ... жах!!!

Плівуд покритий все. Всі ж - фанери 8мм, клеїти, гвинти ...

Знову пряма кладка була нудною. Головний квадрат викладається таким же чином, з градом. Але краю ямок вирішили влаштувати по-різному. Вирізати плитку на шматки, щоб зробити вентилятор. Сам вентилятор вирішив відокремити мідну шину. Він загорнув шину на кілці і збивається на рейках, щоб надати малюнок. Так що шина добре протрималася і не випадають, припашені латуні смуги до неї.

Він пробурив отвори в смужках і забивають шину на підлогу цвяхами.

Для зручності, захоплення вбивця

Р.

Втома забивається, ми рухаємось. Давайте перейдемо до нижнього кроку. Нарізаємо плитку.

Наріжте контур, як намальовуємо на фанери. На нижній стадії також буде однакова мідна шина.

р.

Кращий варіант - зробити шаблон паперу, на якому можна легко розмітити плитку.

Вирізати плитку не складно. Для цього достатньо «дружина болгарки» з диском на камінь (не на бетон)

р.

Поставте плитку на місце

Другий етап практично готовий.

р.

Приклейте вентилятор на одному клею КС. Шмаляр з шпаллю 6 мм

385662

Верхній крок викладається

І ось ми практично готові.

Інший кут

Після затирання набагато приємніше дивитися, хоча так далеко він брудний.

Кінці кроків вирішили прикрасити дубовою грабкою. Щоб зробити це, він зрізав красиву перерізну паличку, змочити її добре, викручувати її до кроків і дати її висихати так, щоб вони зберігали свою форму. Потім він відійшов, змащував його клеєм і викручуємо його назад.

Незнімні гвинти так далеко не залишають самостійно, і він приймав конструкцію ребер. Я також вирішив обрамляти його гілкою. Перші позначені, згинаються і очищають пайки місць латунь смуг

р.

Вирізати і зігнути пелюстки так, щоб вони могли бути ковзана під плиткою.

Видаліть розтирання так, щоб в швах можна зажимати смугу цвяхами

Я встановив шину на місці, як це повинно бути.

467368

Вибрані місця для нігтя шини на місці

Знімаємо черепицю, змащуємо жюрний шар клею «Встановлення вологи над міцним»

Я кладаю спину на місці. Так що вона не вкусила, кладуть сірки до повного висихання.

Тепер прийшов час на гвинти хрустки. Витягуючи поглиблення 12х12мм в місці отвору

Скручування гвинта на місце і ущільнення депресії з квадратом меброну деревини

Далі загальне шліфування і покриття лаком

9809910р.

Це те, що він виглядає раніше.

І найголовніше – остаточне подрібнення шини з усіх боків.

Що виглядає край кроку.

А з дерева має перловий блиск, з іншого кута він виглядає різним. Що це зроблено.

Джерело: