Риболовля на заробітній платі.

Я зізнаю... Я зловив... вперше в моєму житті я пішов до...
Я не можу сказати, що я не схожий на це ... але якось це все ще неприродно... все занадто чисто, очищається, ковтати і т.д.
Кароче, веселощі.

Ну, нехай старт, можливо... фото буде близько 22-23... в кінці повідомлення... і будь ласка, не розбити... Я не збирається кудись... читати :

За традицією, я не скажу, що я взяв фотографію на тапочці (так, плаваючою, запальною та ін.) ... Я зроблю картину на асах бордюру ... так стверджується про якість фотографій до неї ... і тільки до неї ...

1,1 км Ну, це загальний план ... тут я оселився ... спочатку ... прокинув пару ловців і донькі ... як він вийшов пізніше - в vain :

2,2 км На цій платній платній платній платі умови ... вони заряджають 200p за вхід, 100 рибалок з дівчаток ... вони не приймають рибалки з дівчаток.

3. У все влаштовано ... на берегах лавки, асштрай (банки на паличках), скрізь урнс ... чисті ... де є грильки і альтанки ... добре, ви можете розірвати всі дні ...

р.

4. майже до середини водойми досягає міст ... ви можете зловити з них, але вони не дуже популярні ... чому?

5. Умань Розпочалися ловери

6. трохи боковин інший ...

28068062, Україна

7 і тут почалася...

89596

8. У Лінія менше 0,25 мм зламала з кільцем ... Я повинен терміново кинути котушки і змінити котушки ...

9. після шостого кричавого гака і пара плавок, було прийнято рішення прокачати донечку ебать ... лосини злетіли після першого прикусу ... добре, я не був готовий до такого крокодила ...

У мене є багато гачок..)

10. клітка була також трохи від розміру ... що гріх приховувати ... Я тут згорнувся.

11. Виловити таку петлю, за відчуттям ... як пояснити ... карош, зв'язати цеглу на волосінь і кинути її в воду ... а потім спробувати витягти її на лову стержню ... тільки цегла все ще зламається і свербіж, як ебать ви знаєте, хто ...

12. Деякі рибалки зловили щось схоже на це.

13. розбивається в основному на кукурудзі, але приймала з ним, як звичайно, все ... на вулиці годин від 9 ранку почали випікати, так вчив минулий досвід, приманка і насадка зберігалася в такому холодильнику сумка ... по дорозі, рекомендую всім ... дрібні і компактні ... (синій на фото) ... від внутрішньої фольги і одного холодного акумулятора ...

14. на умовах ставок все ще люблять це ... всі риби до кілограма безкоштовно ... взяти хоча б всі ... і рибу з кг і вище йти на 130 р на кілограм ... так, і так само, як, риба відразу зважена)

15.00 р. Чи можна зловити, опускаючи лінію в воду, наприклад, з мосту ... про те, чи можна вийняти рибу або ні - питання більше не для мене ...

р.

16. іноді вони прийшли . . . право за спиною, огороджена сітку, там була їх житло . . . . . . . . . як вони зробили їх шлях через сітку, це не зрозуміло . . люди не бояться . .

Р

17. Тут живі гуси, качки та інші ... гусека не кусала ... якщо ...

18 років не було багато грошей, хоча правила риби не можуть бути звільнені... але я грішився.

19. близько 11-12 годин почав дійсно випікати ... вирішив, що достатньо для початку ... залишив пару симпатій ... достатньо для смаження ... і більше і не потрібно ...

20. Риболовля завершилася вартістю 1 кг рублі ... не краплі... досвід, це досвід.

на що всі ... курча ...

Решта фото дуже дивний ... чому?

Я риболовлю в ній.

, доб. 2

Джерело: