ДЖОАННЕСБУРГ. Напад зомбі.

Для вас посміхатися. І думають про це. Довга стаття російського мандрівника про те, що толерантність призвело до Південної Африки. Написав російський чорний гумор, який, як ми знаємо, є найчорніше на планеті (чорний, ніж Південноафриканський Зулус). У статті велика, але дороге видання дуже рекомендує оволодіння. І ви не будете відходити, коли ви починаєте.

ДЖОАНЕСБУРГ. Зомбі атаки.

1,1 км Почнемо з висновків.
Акурат був скасований у відставі. І це поза сумнівом!
2,2 км Тепер дисертація.
Йоганнесбург пішов!
Місто перекриття бобовими жилетами і вовняами.
Всім не є білі люди.
Я бачив тільки один, і він був бездомний, і бездомних людей, як ми знаємо, буде крутіше, ніж Comintern.
Білі люди сидять вдома або працюють, намагаються не з'явитися на вулицях.
3. У Тепер давайте це прямо.
Ми повинні бути висить груші на дев'ять годин в Йохані. Ми звернулися до Михалича, і він очолював деякі бомбардувальники, щоб взяти нас до центру міста. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
...
Не вдалося.
Чому? Я відповіла дипломатично, весільно, прямо.
Ми трахнув вгору.
З висоти плато місто виглядає дуже добре.
Красивий, великий, сучасний. Багато визначних пам'яток, багато англійських парків. Ви можете побачити красиві будівлі в стилі Вікторіян. Зелені газони, синє небо.
Коли ми виїхали всередину, картина не була настільки росою.
Місто покинеться.
Немає електрики.
Гарбаж не знімається.
Пришивки не працюють.
Зручні транспортні засоби.
І все ще було тільки в центрі, де можна приїхати і де є гарантії, що не збиток.
Перед тим, як залишити місто, водій, який Михайлов занурився, читайте в інтродукції.
Він говорив з трохи хвилювання, часто плащами і інстинктивно шукаючи назад.
« » » » » » » » » » » » » » » Якщо ви хочете блювоти, зробіть трохи так, як я кажу вам.
Не соромлюся в місті, не привертаючи уваги до себе!
Не використовуйте фотообладнання!
ІФОНС, Бухта, ви не можете пустити в джинсах!
Ви не можете виглядати чорними очима!
І найголовніше... Не відкривайте вікна!
З тих пір, коли ви puke, раптово стовп може западати і заблокувати дорогу, і гончарки візьмуть нас бурінням.
І пам'ятаю, у мене є діти. . ?
За два години в центрі.
На автобусі була могильна тиша.

Щоб зрозуміти, що сталося там, потрібно трохи історії.
У 1992 році ліквідації, відповідно, рік скасування сегрегійних правил, знятих обмежень на внутрішньому русі. Цього року, одночасно, більше двох мільйонів чорних бюбів, які пережили з міста.
(Для того, як не існує негативного ставлення до слова чорною в Африці.)
Місцеві жителі діляться на три категорії, за тоном шкіри.
Білі бувають нащадки.
Забарвлені люди нащадків імпортної праці з Індії, Індочину та Індонезії.
Зулу та Банту надійшло з центральної Африки.
Я не спостерігав проміжних варіантів, з яких я вчинив, що групи не перепліталися.
З усіх цих трьох категорій не існує корінного населення на цій території. Білі колоністи прибули до степових територій, які заселяють дрібними племенами Хотентотів, які швидко і привели під корінь захворювання та чорної племен.
Коли ці групи почали перетинати в країні, білки, що призводять до поділу країни на відокремлені території, з обмеженнями на рухи зовнішньої коробки, з однієї частини до іншої. До речі, один з перших винищувачів для рівності в правому визначенні, де жити не було, крім Махатема Ганді. Він відкрив сезон боротьби з розстроченням, і належить до групи кольорових людей. Залізо, це були люди кольору, які постраждали від того, як було скасовано. Чорношкірі спочатку виправили свої мікрорайони, оскільки вони побачили їх як білі колаборатори. й
Так, в одну точку, трехерально, без декларування війни, в місті входили кілька мільйонів чорних колоністів, що поспішають в епоху африканського водосховища. Вони просто вийшли з дому і пішли, де вони краще запашують.

Михалич був живий в Йохані в той час і сказав наступне.
У середині робочого дня, раптом, від ніде, приїхали на гомілку.
Відкрито двері офісного центру, а в знаннях мало організованих і спонтанних, але життєрадісно і позитивно, в офісному будинку витікають кілька тисяч чорних осіб. Гості приїхали до своїх речей і речей. Вони просять не звертати увагу на них, і продовжувати працювати, і в той же час почали розвиватися неефективно з точки зору зон. Вони рівномірно оселилися навколо офісів, займаючи вільні стільці, дивани і стільці, зайняті туалети і коридори, одночасно знімаючи все, що було блискуче з інших для сувенірів.
Будинок наповнений життям і радістю. У коридорах вони забивають і погнічують птахом, приготовлені продукти харчування в залах зустрічі, зайняли в туалетах.
Як зрозуміти це? вони просто відповіли, що вони будуть жити тут.
Для уточнення питання «Що таке ебать? Як це? вони сказали, що це буде краще для всіх.
...
Вони називають копсами.
Не прийшло копс.
Скрипки сказали, що вони ще не можуть, тому що вони мають однаковий сит, що йде в дільницях.
Тоді кожен, хто міг, почав спокійно літати на передмісті і в напрямку Кейптаун, по шляху побудови оборонних ліній. Мовки, ряди прокладки, закріплені паркани. Остання область Йоганнесбурга, де зустрінеться білий чоловік.
Після масового рейсу власники будівель почали думати про те, що робити.
Зайдіть його.
Вони вирішили, що якщо вони відключили світильники і каналізаційні води, вони залишать будинок і повернеться до санану.
Вимкніть його.
Не помітив він.
Шукаємо, що вони не мали вогнів, ні води, ні каналізацій в саннах. Я запитав Михайлич, де вони шутають?
Михалич відповів, що вони самі стикалися з цим питанням протягом тривалого часу, і коли вони дізналися відповідь, вони були дуже напружені.
Виявилося, що бджоли, освячення будівель, тривалий час не змогли зрозуміти функціональність ліфтових валів. Коли загарбники відкриваються двері, довго дивилися, сплітаючи, чому це отвір.
А потім вони з'ясували його, і вони сплачували данину до розвідки білого чоловіка.
Як з'явилися білки з усім смартом, думали Швоондери, і почали обрізати сміття в елеваторних валах.
Згідно з Михайличом, мочалом бульв, охопивши будівлю, в середньому освітлюють її на дах в середньому десяти років. А потім, як і в хороших предісторичних разів, вона мігрувала в нове пасовище, збільшуючи новий хмарочос.
Він отримав темний.

Ми прокинулися вулицями Йоганнесбурга, і без перерви, скління щільно до вікон, наші очі присвоїли навколишню реальність. Перед нами випливають назовні модні будинки, з деякими вже виставлені вікнами, з блукаючими жолобами, без найменших ознак освітлення. У деяких місцях, в копках вікон, ми помітили флизерування багаття в спині будівлі.
Але для об'єктивності я повинен додати, що життя все ще прогріває.
У Йохані з'явився новий інформаційний сервіс.
Деякі сильні хлопці пропонують власникам будинків, захоплених вами послуг для реконструкції будівлі.
У певній точці, пара сотень міцних хлопців, озброєних зубами, і спокійно і спокійно, намагаючись не прокидати мирно сплячі гонки, починають вичавити будівлю, дуже жорстко зануривши все Всесвіт.
І поки вони прийшли до своїх почуттів і не пішли запитати знову: «І що саме це було?», заваріть всі в’їзди і виходи, копайте кріпички, простягайте дріт і дайте струм через неї.
Після чого після того, як знання привозяться до життя, воно знову вводиться в експлуатацію.
Так живуть залишки білого і кольорового людей в передмісті за парканом з бруса дроту під натяг. Уранці вони отримають на своїх автомобілях, не зупиняючись за парканами своїх бронювань для роботи. Вони роблять свій шлях на більш-менш очищених дорогах, занурюють в охорону вхідних свердловин під підземними паркінгами, а потім вже йдуть на робочі місця.
Я також помітив одну смішну річ. Якщо є дві житлові будинки поруч, щоб дістатися з одного будинку до іншого, вони встановили переходи на висоті 10-11 поверхів. Так, вони можуть навіть відвідати один одного на такому переході. Головне не подивитися на вулицях міста, де зомбі скуррі.
Після довгої поїздки по місту Михайлоч приніс нам на головну площу, історичний центр подій, які позначили початок боротьби з розстроченням. Я приніс йому і сказав йому, щоб вийти, що він продовжить транслювати для історії.
Ми відмовилися виходити спочатку. Вони сказали, що ми збираємось виїхати на автобус, і ми могли почути його на автобусі. Михалич сказав, що це безпечно. Площа Какбе є великим, вид добре, і якщо бджоли йдуть, то ми помітимо їх на далеких підходах і відварюємо їх.
Ми виходимо. Шиндін прийшов з нами. Для того, щоб зробити його менш дорогим, Андрій взяв вувузела з ним.
Це фальшивий символ.
У певній точці він був нудний, змивається і почавсь, якось розслаблятися, щоб удар на вувузолі матері.
Фах!
Ми ледве встигли дістатися на автобусі.
Зомбі, привертали за допомогою вувузолів, почали виходити з своїх поривів так швидко, щоб ми подрібнили на таку щітку. Останній, вже на ходу, стрибнув Михалич, кидаючи невеликі рахунки під ноги гул, що працюють в нашому напрямку.

Допомогло, до речі. Михалич значно уповільнив швидкість гул, і ми змогли залишити без втрат.
Після того, як все ми побачили, ми попросили Михайловця sly питання, як він відчувається про скасування розстрочки?
Михалич в синьому оці почав розтирати щось до нас, що все не в vain ... і що він сподівається, що ... в ім'я світових цінностях демократії ... вони також люди, хоча це не відразу видно ... або ще ми б все були тут всі види речей ...
Свій виступ перейменував Шиндін, підводячи виступ Михалича, і наша подорож.
- Михайло! Не ебать!

П. С.
З очей Михайлича, ми вгадали, що Шиндін потрапив на місце.

П.П.С.
Під час ліквідації було скасовано, Південна Африка мала власну космічну програму. Країна має ядерну технологію та зброю. У Південній Африці вперше в світі виступала пересадка серця.
Зараз на території країни звернулися космічні та ядерні програми, вчені та половина білого населення.
Поточний президент - Comrade Jacob Zuma.
Нордичний характер.
Зулус.
Полігаміст.
Він неодноразово звинуватив ріпаку.
Особливо широко обговорювався факт ріпаку працівника апарату. Пакантність сюжету полягає в тому, що працівник інфікований ВІЛ, але це не плутав Зума. У інтерв'ю з доповідниками він сказав, що він мав мийку води в своєму офісі, і після того, як дія, він негайно промив його диким, тому нації не доведеться турбуватися про своє здоров'я.
О, я майже забули. Зума неодноразово заявила, що він, у людини Зулу, більше не має наміру перенести владу на будь-які руки.

Türkçe, English, Русский, Українська...

Джерело: