510
Російська зброя – зброя доброго і щасливого!
Ну, це правда. Наша зброя має певну сутність і ніжність. Або люди з такою душею роблять це. Послухайте фотографії нижче. Назва зброї, що це дійсно, і що це в "іроні".
"Буратино", ТОВС-1 - важка вогнепальна система (ТОС) волей на основі резервуара Т-72
12 зображень.
2. 2A36 "Гяцинт-Б" - 152-мм торпед. Військовий прізвик «Геноцид».
3. У Ландшафтні катери проекту 21820 "Дугон" (Дюгон - кодифікація НАТО) - серія новітніх російських амфібних катерів на повітряній кавері.
2 5552941
4. SET-65 "Coon" - самокерований електричний торпедо калібр 533 мм, призначений для ураження підводних човнів.
5. "Hummingbird" - 324-мм літак протипідмарину трпедо
6. 8U49 "Наташа" (де 8U49 є індексом УФ ВПС) є радянською тактичною атомною бомбою, розробленою НІ-1011 потужністю 40 кілограмів.
7. "Огонек 55"-міліметровий корабель семибарельний гранатомет MRG-1
8. БТР-МД "Ракушка" (Index GBTU - Об'єкт 955) - російський бронетранспортер.
9. Модифікація бака Т-72B2 «Slingshot»
Р
10. RT-2PM2 "Тополь-М" (Індекс УРВ РВСН - російський стратегічний ракетний комплекс з міжконтинентальною балістичною ракетою).
11. 2S4 "Tulip" - 240-мм самохідна установка розчину.
12. Chrysanthemum (Index Complex/missile — 9K123/9M123, згідно класифікації НАТО та США відділу оборони — AT-15 Springer) — самохідна антитанкова ракетна система.
Я зробив. Люблю нашу зброю! Для цього дуже добре... при цьому мовчить.
Я пропоную продовжити тему, залишаючи не тільки імена, але й ті ж доповнення у фотографіях. Це буде дуже красиво і приємно!
Джерело:
"Буратино", ТОВС-1 - важка вогнепальна система (ТОС) волей на основі резервуара Т-72
12 зображень.
2. 2A36 "Гяцинт-Б" - 152-мм торпед. Військовий прізвик «Геноцид».
3. У Ландшафтні катери проекту 21820 "Дугон" (Дюгон - кодифікація НАТО) - серія новітніх російських амфібних катерів на повітряній кавері.
2 5552941
4. SET-65 "Coon" - самокерований електричний торпедо калібр 533 мм, призначений для ураження підводних човнів.
5. "Hummingbird" - 324-мм літак протипідмарину трпедо
6. 8U49 "Наташа" (де 8U49 є індексом УФ ВПС) є радянською тактичною атомною бомбою, розробленою НІ-1011 потужністю 40 кілограмів.
7. "Огонек 55"-міліметровий корабель семибарельний гранатомет MRG-1
8. БТР-МД "Ракушка" (Index GBTU - Об'єкт 955) - російський бронетранспортер.
9. Модифікація бака Т-72B2 «Slingshot»
Р
10. RT-2PM2 "Тополь-М" (Індекс УРВ РВСН - російський стратегічний ракетний комплекс з міжконтинентальною балістичною ракетою).
11. 2S4 "Tulip" - 240-мм самохідна установка розчину.
12. Chrysanthemum (Index Complex/missile — 9K123/9M123, згідно класифікації НАТО та США відділу оборони — AT-15 Springer) — самохідна антитанкова ракетна система.
Я зробив. Люблю нашу зброю! Для цього дуже добре... при цьому мовчить.
Я пропоную продовжити тему, залишаючи не тільки імена, але й ті ж доповнення у фотографіях. Це буде дуже красиво і приємно!
Джерело: