Штани ветврач.

Коли я відкрив двері в клініку, я знаю, що я був першим. Світло не закриває. Він змінив в зелену каву і заливив себе миттєву каву.
Почати! кільцевий ранг.
- Привіт Андрей Львович, я тут!
- Здрастуйте! Ну, початок нового дня. Чекати.

Перший клієнт – молода жінка. Ну, не сама, але її кішка, порода російського двору.
Класика, окропом. Не слід залишити чашку чаю на краю столу.
Шукаємо те, що ми отримали тут? Людина, я навіть не закривав уражену ділянку з чим-небудь, якщо муміє покласти серветку розчином або чимось.
Пальто було деревним, шкіра була червоною і набряклою, утворюються невеликі ділянки бублінгу. Другоденне горіння.
Ну, тихий, мій хороший, тепер хороший лікар допоможе вам. Ми лікуємо уражені ділянки, змоченими в спирті, ріжемо волосся.
Кульки не великі, ми не пропалюємо. Зрощений п'яти відсотків розчином дуба і змащують розчином срібла нітрата.
до Що робити в домашніх умовах? Чи можна щось робити? дівчинка загартована. Добрий день
Я пишу рецепт і це буде відмінно, не хвилюватися. Я розповім,
Змастити опік п'ятипроцентним розчином перманганату тричі в ряду кожні два години. У наступні дні двічі на день.
Якщо це можливо, купіть п'ятипросте спиртне розчин таніну. Немає ускладнених.

У операційній кімнаті стартувала чистка дівчини. Я вирішив подивитися журнал «Веренярія» і трохи посидіти на улюбленому стільці.
Пробити
Тінг.
Нержавіюча людина побігла з німецькою вівчаркою в руках. Я стрибав з мого крісла прямо.
до Що відбулося?
до О, людина, він сам водіння, не торкався нікому, а потім це, людина, працює і вправо під бампером.
- Поставте його на диван. Будьте обережні. Света! Подушка, подушка.
Спін і таз неприпустимо. Поставте подушку під спину.
Ось ми йдемо. Німці, рік і половина без коміру. Дихання? Часті. Бачити, не кров у роті. Риби? Цілі, океї, тому легені дрібні.
Дихання стала переривчастою. Оболонки очей перетворилися блідими, як робили ясна і губи. Шок. Трауматичний.
- Світло, предизолол, 100мг.
Інтрам'язова.
Хто, хто. Немає травм. Бруси не рахують. Булшит. Цілий як ... Яка собака, яка відразу втратила свідомість. смішний.
- Візьміть собаку з вами?
- Ну, я думаю, що ми не можемо кинути.
- Потім нанесіть льодові та натискні пов'язки в домашніх умовах. Протягом двох-трьох діб. Потепління компресів в три дні. Ось брошура для вас.
Вона написана як робити масаж і вправи для відновлення функцій тіла. Собачка дрібна. Вона була підкреслена.
І ще одне, якщо ви поїздаєте, зателефонуйте мені, написаний ним телефон, я буду допомогти.

На сьогоднішній день 8 більше гостей. Найважчішим був кров, який боровся з Роттивером. Кілька глибоких біт і подряпин.
Ліжка і серветки вуха. При запиті, що сталося з іншої собаки, вони сказали, що вони були взяті в іншу клініку.
Він був мій бабуся, який прийшов з мене.
Стара кішка і, як вона кладе її, «попередження милий, вона не смоктати на всіх». Я не знайшов нічого на ньому. Я рекомендую шукати під диваном.
Або шафа. Зайдіть його.

Тепер все право, йти додому. Svetka пішов на півгодини тому і я повинен піти. Вони, ймовірно, вийдуть знову вночі, хоча.

ФреоВОС