Насос улюбленого ноутбука.

Я хочу поділитися своїм позитивним досвідом в перекачуванні моїх не дуже старих, але вже проливається за сучасним ноутбуком.
Не всі знають про технічні можливості.
І оскільки для більшості моделей ноутбуків ці можливості однакові,
Тому дана стаття може вважатися універсальною для різних моделей.

Це буде 14.

І так є:
- Досить хороший nubuk Asus N82Jv конфігурації запасів i5 450M / 4 / 320 / DVD-RW / GT335M / WiFi / BT / BT /

Яким не був він:
до 1. Ноутбук жорсткий диск – повільний тільки 5400 оборотів, завантаження Windows, програм і ігор дуже повільно.
2. Slow WiFi Інтернет - завдяки адаптеру ноутбука 802.11g в діапазоні 2.4 ГГц з максимальною швидкістю 54 Мбіт / с. Навіть АЕС повільно завантажується, а файли, що відбуваються на максимальній швидкості 1,5 Мб / с.
3. У Клавіатура без освітлення, в темному для роботи не Camilfo.

Що зробив до нього:
до 1. Уповільнення 320 Гб жорсткого диска було замінено на твердий твердий SSD 240 Гб. Швидкість підсистеми диска збільшена 10 разів.
2,2 км Для поповнення об'єму диска після заміни HDD з SSD, DVD-накопичувач був замінений на оптібай з 750 ГБ 7200 об / хв жорсткий диск.
Таким чином, система має два жорсткі диски, один надшвидкий SSD, другий об'єм від 750 ГБ, і не потрібно для DVD-диску взагалі.

96708016

3. У Додано другий діапазон пам'яті 4 Гб в результаті, система стала 8 Гб оперативної пам'яті.
4. Старий WiFi модуль 54 Mbit mini PCI-E напіврозмір AzureWave AW-NE785H замінений на більш швидкий і більш сучасний модуль Intel Ultimate-N 6300 (633ANHMW) працює в двох діапазонах 2.4 Ghz & 5 Ghz і прискорює до 450 Мбіт/с.
Він був всередині корпусу, і щоб дістатися до нього потрібно розбирати ноутбук.
Це не так складний і стандартний як з усіма ноутбуками: Зніміть всі болти знизу, зніміть клавіатуру від засувки, відкрутіть всі болти під ним і від'єднайте сливи і готові. Я не буду навантажувати вас з фотозвітом, і є опис цього тут: prokotoff.ru/category/drugoe/razbor. .buka_asus_n82jv

Здавалося б, новий Wi-Fi модуль мав три антени, а старий був тільки два. Так що у мене була третя антена, яку я даю подарунок для нового модуля WiFi, щоб розмістити за матрицею аналогією з іншими двома, вона зайняла 15 хвилин, але вона працювала.
В результаті ноутбук тепер здатний використовувати весь домашній інтернет 80 мегабітів до повного, і NPC тепер не завантажується як раніше, але просто спалахує на екрані ноутбука.

5. Умань клавіатури. Для використання підвісних світильників Yusb - відступні зонди, добре, дуже невисокі. Єдине, що прийнятне для заміни клавіатури з новим з підсвічуванням і як виявилося, це цілком реально. Я вибрав в інтернеті підходящий розмір і сливова клавіатура з підсвічуванням, окрему подяку інтернет-магазинам розміщення фото товарів на фоні лінії. Як результат, задня клавіатура від UL30 моделі ноутбуків прийшла до мого ноутбука, тільки різниця полягає в тому, що є окрема мережива в новому ключі для живлення підсвічування:

Далі справа технології, за допомогою звичайних інструментів і прямих рук

Ми знаходимося на материнській платі точку, на якій +5V з'являється при включенні живлення, з достатнім живленням для живлення клавіатурного підсвічування, яке споживає 185 мА струму. Це було знайдено поруч із вентилятором системи охолодження ноутбука.

Продається матері.

Продається на клавіатуру.

р.

Згорнути.

Добре зроблено.

Затвердження Родрігезу :

Дякую за прослуховування та пиття чаю :

Джерело: