424
П'ятниця з днем народження
Ви не збільшите спосіб, який ви уявили, коли ви були дитиною. Ви залишитеся тим же, що ви були - просто пити більше, іноді ебать деякі жінки і мрії менше.
С ***
- Всі канали змови. Негативна інформація про телебачення!
- Ну, чому це? Недавно повідомляє, що заступник збитий.
С ***
Аптека. Відвідувач має рецепт з вікна. Фармацевтичний препарат виглядає на рецепту тривалий час, потім перетворює його вниз. Потім він виглядає на проміжку. Потім він повертає спину і дивиться на плече.
І, нарешті, у щоденному голосі, він просить:
Покажіть мені, будь ласка, що вас болить?
С ***
Спробуйте один день, щоб розповісти правду, а ввечері ви будете безробітні, бездомні, самотні, погані і покинутих відключень, лежачи в інтенсивному доглядовому відділі травматології.
С ***
Я сидів, моя дочка приходить, дає мені цукерки. Я сказав:
У мене є проблеми з дорослими, і це не може вирішити їх.
Вона залишає, повертається через п'ять хвилин після того, як пляшка в'язниці і просить:
- Ви?
С ***
Коли я не хочу жити, я просто перейдіть до ліжка. Вранці, до речі, спочатку хочу піти в туалет, потім їсти і якось не вмирати.
С ***
Жінка, грайлива:
до Так зима прийшла, птахи летять на південь, бункери змінюють свої пальто ... Мед, я птах або зайчик?
Чоловік:
- Ви ведмедя. Все взимку в ліжку і завжди смокче.
Джерело:
С ***
- Всі канали змови. Негативна інформація про телебачення!
- Ну, чому це? Недавно повідомляє, що заступник збитий.
С ***
Аптека. Відвідувач має рецепт з вікна. Фармацевтичний препарат виглядає на рецепту тривалий час, потім перетворює його вниз. Потім він виглядає на проміжку. Потім він повертає спину і дивиться на плече.
І, нарешті, у щоденному голосі, він просить:
Покажіть мені, будь ласка, що вас болить?
С ***
Спробуйте один день, щоб розповісти правду, а ввечері ви будете безробітні, бездомні, самотні, погані і покинутих відключень, лежачи в інтенсивному доглядовому відділі травматології.
С ***
Я сидів, моя дочка приходить, дає мені цукерки. Я сказав:
У мене є проблеми з дорослими, і це не може вирішити їх.
Вона залишає, повертається через п'ять хвилин після того, як пляшка в'язниці і просить:
- Ви?
С ***
Коли я не хочу жити, я просто перейдіть до ліжка. Вранці, до речі, спочатку хочу піти в туалет, потім їсти і якось не вмирати.
С ***
Жінка, грайлива:
до Так зима прийшла, птахи летять на південь, бункери змінюють свої пальто ... Мед, я птах або зайчик?
Чоловік:
- Ви ведмедя. Все взимку в ліжку і завжди смокче.
Джерело: