Дебти.

Згідно з газетою «Ізвеція» борги росіян на житлово-комунальні послуги на початку червня 2013 р. досягла 733 млрд рублів. Водночас, за п’ять місяців поточного року обсяг боргів за житлово-комунальні послуги зросла на 11% (http://izvestia.ru/news/552600).
Тим не менш, уряд односторонньо прощав борги до країн, які так звані нерозчинні зобов’язання боргів РФ.
Рік 2000. У зв'язку з розірванням боргових зобов'язань В'єтнаму було підписано 11 мільярдів доларів США.
Рік 2003. Скасування боргу Іраку $12 млрд.
Рік 2007. Росія списала 4,7 мільярдів доларів на Алжир.
Рік 2007. Оголошено 11 мільярдів доларів США.
Рік 2007. Росія списала $11 млрд за боргу до Афганістану.
Рік 2008. Росія списала 6,6 мільярдів доларів США на Лівію.
Рік 2010. Росія написати $168 млн боргу до Монголії
Рік 2012 Російською Федерацією списали низку боргів африканських країн на суму близько $ 20 млрд.
Рік 2012 Росія списала борг у розмірі 11 мільярдів доларів США та борг Киргизстану $0.5 млрд
2013 рік Ми перераховуємо 30 млрд кубинських боргів.
Що в цілому, переведений в національну валюту (при курсі 32.5867 рублів за долар на 12.07.13г), виходить (за винятком Куби) 2800 млрд рублів.
І тепер хочу привернути увагу до найбільш нормативно-правової акти РФ – Конституції, зокрема статті 2. Він сказав, що людина, його права та свободи є найвищою цінністю. Визнання, дотримання та захист прав людини та громадянських свобод є обов’язковим.
Тепер, виходячи з вище, у мене є кілька питань:
до Чи є боржники для житлово-комунального обслуговування, за неплату всіх видів податків (Я маю на увазі осіб) у розумінні Конституції РФ?
Яка країна є найвищою цінністю Конституції РФ?
Скільки людей в країнах, до яких Росія розірвала борги більш цінними до Конституції РФ?
І найголовніше,
Як ми можемо викупити росіяни з громадянами країн з мільярдами доларів в борг, щоб вони могли пробачити?

р.

Джерело: