128
Час збору та розсіювання
Ви лежите, ви сидите, ви ходите, ви лежите на цьому пляжі знову. Це гаряча, це нудно, діти це кричуща, і це необхідно, тому що це призначено.
Тоді приходить думка: і не освітлює раптове і дивне дозвілля, якесь приємне і безтурботне заняття? Щоб зібрати скелі або щось. Добре, гальки навколо - безмірно: будь-яка форма, розмір і колір. Я не хочу.
11 зображень
Щоб пошкодити камені, нам буде потрібно каміння:
І пара лаків нігтів.
І ви отримуєте ці зуби:
Я помітив весь пляж і там.
Так, «Гереб М. П'яткіна, вона була варена ковбаса»
2 рази в день я поселився загломерат зубів
доб.4
Але вони пішли кудись. Увечері ви можете провести чудовий вечір і провести сьогоднішній вечір. Я думаю, що вони кинулися в море ...
Іноді люди приходять до мене, посмішка і просять гальку. Візьміть його, покажіть мені, що я шкодую. Є багато скель, як...
І я купила трубку суперклею. Тепер ліплять зуби.
р.
Останній, вечірній конгломерат. Ми з удачі. Чи варто купувати нові? Ще один тиждень потіти тут.
У мене все.
Джерело:
Тоді приходить думка: і не освітлює раптове і дивне дозвілля, якесь приємне і безтурботне заняття? Щоб зібрати скелі або щось. Добре, гальки навколо - безмірно: будь-яка форма, розмір і колір. Я не хочу.
11 зображень
Щоб пошкодити камені, нам буде потрібно каміння:
І пара лаків нігтів.
І ви отримуєте ці зуби:
Я помітив весь пляж і там.
Так, «Гереб М. П'яткіна, вона була варена ковбаса»
2 рази в день я поселився загломерат зубів
доб.4
Але вони пішли кудись. Увечері ви можете провести чудовий вечір і провести сьогоднішній вечір. Я думаю, що вони кинулися в море ...
Іноді люди приходять до мене, посмішка і просять гальку. Візьміть його, покажіть мені, що я шкодую. Є багато скель, як...
І я купила трубку суперклею. Тепер ліплять зуби.
р.
Останній, вечірній конгломерат. Ми з удачі. Чи варто купувати нові? Ще один тиждень потіти тут.
У мене все.
Джерело: