530
Допускається розміщення з Вами або без сторонніх осіб.
Вже в середині літа більшість школярів відвідали різні здоров’я та не дуже дитячі табори. Я хочу показати вам нижче. Табір покинув.
П.С.: Залаз був «білим» (за домовленістю з дідом, охоронцем, кажуть, ми натискаємо пару пострілів і на будиночках), тому фото лише територія табору.
18 зображень
р.
Перегляд контрольної точки "всередині", вже зрозуміло, що нічого хорошого очікувати.
Габаритний зображення
Нижче наведені корпси дачі.
І більше.
І це спортивне обладнання. Зроби, що ви шукаєте.
І трохи більше смутку.
Хтось використовується для чемпіона.
В принципі, стан табору дуже хороший, багато дворівневих будинків у містах, які знаходяться в гіршому стані.
У вікнах будівель можна побачити ще не розбиті меблі.
Все, що табір охороняється проти ванілів (це не реклама)
І це їдальня.
Це, але вид трохи вище. Нагадуємо мене про Stalker.
Спортивний майданчик
95977
І це був басейн. Знаходилося замок на воротах, а паркан був високим, тому я захоплюю картину через неї.
(доб. 3)
Пам'ять колишніх керівників
І це сувора вимита.
Я мав крок назад трохи від мого охоронця діда обіцянка не піти в будь-яку точку. Нижче наводяться підгини виробів з складу тканини
Привіт! Спортивне обладнання
І це висококласна акустика радянського виробництва. Я чув, що в моїй роботі. Вони змогли зробити речі в СРСР.
Наступна картина показує невідомий пристрій для мене. Я не можу уявити своє призначення, але ІХО є чимось з нутивової гінекології.
Додано до [mergetime]1373832490[/mergetime]
Я зробив. Я зробив. Ввійти сплячки.
Джерело:
П.С.: Залаз був «білим» (за домовленістю з дідом, охоронцем, кажуть, ми натискаємо пару пострілів і на будиночках), тому фото лише територія табору.
18 зображень
р.
Перегляд контрольної точки "всередині", вже зрозуміло, що нічого хорошого очікувати.
Габаритний зображення
Нижче наведені корпси дачі.
І більше.
І це спортивне обладнання. Зроби, що ви шукаєте.
І трохи більше смутку.
Хтось використовується для чемпіона.
В принципі, стан табору дуже хороший, багато дворівневих будинків у містах, які знаходяться в гіршому стані.
У вікнах будівель можна побачити ще не розбиті меблі.
Все, що табір охороняється проти ванілів (це не реклама)
І це їдальня.
Це, але вид трохи вище. Нагадуємо мене про Stalker.
Спортивний майданчик
95977
І це був басейн. Знаходилося замок на воротах, а паркан був високим, тому я захоплюю картину через неї.
(доб. 3)
Пам'ять колишніх керівників
І це сувора вимита.
Я мав крок назад трохи від мого охоронця діда обіцянка не піти в будь-яку точку. Нижче наводяться підгини виробів з складу тканини
Привіт! Спортивне обладнання
І це висококласна акустика радянського виробництва. Я чув, що в моїй роботі. Вони змогли зробити речі в СРСР.
Наступна картина показує невідомий пристрій для мене. Я не можу уявити своє призначення, але ІХО є чимось з нутивової гінекології.
Додано до [mergetime]1373832490[/mergetime]
Я зробив. Я зробив. Ввійти сплячки.
Джерело: