Стереотипи про Росію

Вечір. Ми зробили. Дифузійна взаємозаміна біля міжнародного аеропорту. Таксі в надзвичайних ситуаціях юнака на Нексії. Я роблю другий тур кільця, що надходить. Колесо не можна зняти. Це круто. Я пропоную Ведашка. Навколо таксі їде пасажир, переважно американський. Нервовий.

Я відкрию стовбур, вийняти мішок інструментів. У багажнику 8 маркерів і тієї ж кількості «головок» для бейсбола, лежачи «вилетені». Прийміть від друга, зніміть, перенесіть назад. Американська пила її, він припинив.
Я, метр шістдесят, слов'янський зовнішній вигляд, зв'язується ... з інструментом і мастилом, поспішаючи зберегти комраду девудом. Чоловік, від будівництва котеджу, лежачи на пасажиру, не показує ознак життя.
Америка намагається пояснити російською мовою, яка боїться «пошуку». Він засвідчує, чи назвав його таксі на радіо від важкої ситуації з поломкою для економії. "Чи ви впевнені, що офіційний таксі? Поїздка навколо автомобіля.
Драйвер таксі, нарешті, відірвав болт, сміється в другу.
...
Наша собака просто знеболюється. Не запитайте - один цуценя... Більше достатньо молока. У 10-й день я відчинив очі, на 20-му я кинув чоловіка так багато, щоб вони бояться розповісти йому, що вони були власниками. Вушка невелика, кругла. У короткі вони називають його Ведмідь. Вони живуть з материнською собакою на території колишньої роботи свого чоловіка, за будиночком, дуже багато годують годівлі, закривають хвіртки. На жаль, у нас немає ключа.
...
Американський погляд на «барельи» з-під лагу в стовбурі. Чоловік з пасажира досить наполягає: "Хоя, поспішайте, будь ласка, подаємо Ведмідь знову!"! ?
...
Американський з одним ротом занурює щось: "Пуг." Фанера. Скузі. Завіса.
Коли я отримав додому, ви знаєте. Я тебе! Я і Ведмідь. 5 днів старий)

Джерело: