381
Чи є це нове розлучення?
На другий день молодий чоловік з харею голос назвав дружину і запровадив себе як покупець (П):
- Привіт?
SP: - Привіт! Ви продаєте диван?
Я.
- Я купую його.
- Всі права. Коли ви приїжджаєте до годинника?
- Я не приходжу. Справа в тому, що я працюю 30 км від міста за методом «прокат».
до Як ви збираєте його? Ви навіть не знаєте?
SP: No. Завтра автомобіля з міста буде йти до мене вранці, я підкажу йому адресу - він візьме його.
- Всі права. Чи оплачується водій?
до Ні, я зробив. Я можу перенести гроші на картку.
до Чи потрібен обліковий запис?
- У мене немає комп'ютера тут. Я відправляю вас з мобільного телефону. Ви йдете в банкомат, і я зателефоную вам за годину і надішліть вам гроші.
- Зателефонуйте мені.
117068р.
Послухавши телефон, моя дружина каже мені історію.
Я був маленьким. Я ніколи не бачив.
Через годину виклик з тієї ж кількості. Я піднімаю трубку:
Мені: Привіт?
Чи можна почути Світлана?
до Це чоловік. Що ви хочете?
Q: Я хотів би поговорити з Світлана.
Я люблю, ти на дивані?
СП: Є. Я вже пояснив, що вам потрібно перенести гроші, але для цього ви повинні піти в банкомат.
Чому не передають гроші онлайн через Sberbank, наприклад? Що робити в банкоматі?
Я не маю інтернету і я можу перенести гроші через мобільний оператор. Але для цього необхідно підключити певну послугу на картку, яку можна зробити тільки через банкомат.
Я:
Я сказав: "Дуже, даваю вам і сплачую тебе назад? й
Т: Я близько 30 кілометрів від... Кемерово область.
Я був приступним! Кемерово область знаходиться в 2700 км від мого розташування. Акуратно, дивани не продаються ближче... Але навіть такий поворот може бути виправданий.
Я: Ну, потім ви можете перейти до найближчого відділення Сбербанку і здійснити переказ.
У мене є всі гроші на мобільний рахунок.
(Вартість дивана, зазначеного в оголошенні, склала 40 т.)
Я: - Надішліть мені мобільний телефон, через ваш оператор, зробивши заяву в офісі.
Звісно, розуміючи, що нічого не відбудеться, співрозмовник на іншому кінці дроту вішати.
Що це було? Знання людей, які говорять мені. Що таке обслуговування може бути підключений тільки через банкомат?
Я знаю, що це розлучення, але, трохи, цікаво.
Кількість мобільного телефону, в якому рахунок не менше 40т.р.: - 8 (905)902-19-03.
Джерело:
- Привіт?
SP: - Привіт! Ви продаєте диван?
Я.
- Я купую його.
- Всі права. Коли ви приїжджаєте до годинника?
- Я не приходжу. Справа в тому, що я працюю 30 км від міста за методом «прокат».
до Як ви збираєте його? Ви навіть не знаєте?
SP: No. Завтра автомобіля з міста буде йти до мене вранці, я підкажу йому адресу - він візьме його.
- Всі права. Чи оплачується водій?
до Ні, я зробив. Я можу перенести гроші на картку.
до Чи потрібен обліковий запис?
- У мене немає комп'ютера тут. Я відправляю вас з мобільного телефону. Ви йдете в банкомат, і я зателефоную вам за годину і надішліть вам гроші.
- Зателефонуйте мені.
117068р.
Послухавши телефон, моя дружина каже мені історію.
Я був маленьким. Я ніколи не бачив.
Через годину виклик з тієї ж кількості. Я піднімаю трубку:
Мені: Привіт?
Чи можна почути Світлана?
до Це чоловік. Що ви хочете?
Q: Я хотів би поговорити з Світлана.
Я люблю, ти на дивані?
СП: Є. Я вже пояснив, що вам потрібно перенести гроші, але для цього ви повинні піти в банкомат.
Чому не передають гроші онлайн через Sberbank, наприклад? Що робити в банкоматі?
Я не маю інтернету і я можу перенести гроші через мобільний оператор. Але для цього необхідно підключити певну послугу на картку, яку можна зробити тільки через банкомат.
Я:
Я сказав: "Дуже, даваю вам і сплачую тебе назад? й
Т: Я близько 30 кілометрів від... Кемерово область.
Я був приступним! Кемерово область знаходиться в 2700 км від мого розташування. Акуратно, дивани не продаються ближче... Але навіть такий поворот може бути виправданий.
Я: Ну, потім ви можете перейти до найближчого відділення Сбербанку і здійснити переказ.
У мене є всі гроші на мобільний рахунок.
(Вартість дивана, зазначеного в оголошенні, склала 40 т.)
Я: - Надішліть мені мобільний телефон, через ваш оператор, зробивши заяву в офісі.
Звісно, розуміючи, що нічого не відбудеться, співрозмовник на іншому кінці дроту вішати.
Що це було? Знання людей, які говорять мені. Що таке обслуговування може бути підключений тільки через банкомат?
Я знаю, що це розлучення, але, трохи, цікаво.
Кількість мобільного телефону, в якому рахунок не менше 40т.р.: - 8 (905)902-19-03.
Джерело: