442
Забутий поїзд
Олександр "Russos" Попов пише:
На додаток до музею залізничного обладнання в Ростов-на-Дону є ще одне атмосферне місце - магазин цього музею. На ходовій дорозі стоять і ротові автомобілі, кілька локомотивів і одного локомотива. Якщо локомотиви ще нічого не зазначають, стан вагонів пригнічує. Я не знаю, що буде з ними.
Найцікавіше, як ми отримали там. Я припаркував автомобіль біля контрольної вежі сортуючого слайда. Тільки ми встигли перехрестити перші доріжки і рухатися, так як здавалося нам, в правильному напрямку, як голос з неба. І кладемо, з такою дією інтонацією.
до Де ви йдете?
до Так, так, я розповідаю тебе!
- Не пропустіть!
- Чому ви відчуєте на мене?
до Не залишайтеся тут, немає покинутих автомобілів. Вам потрібен найдовший спосіб і на ньому зліва. Будьте обережні, є собаки.
- Не зараз зліва! Тепер вправо - ми повинні йти навколо тампона.
до Добре зроблено, я з'ясував його.
до І тепер надійшло, поїхати на довгий шлях і знайти свої старі автомобілі там.
_________________ Наші емоції були такими. Але вони знайшли авто, звичайно. Дякуємо вам за незвідомий голос, який вивів на правому шляху.
34 фотографії
р.
2,2 км У мене є напис «Арроу» пов'язаний тільки з «Порядкою Стратосфери».
3. У Один спосіб є музейним склепінням. Відкрито всім, хто бажає. Решта є підставою для електропоїздів. Вона охороняється. Є собаки.
203066
4. У Усередині TEP10 номер двигуна.
р.
5. Умань
6. Жнівень Але автомобілі тут дуже бідні. Багато з слідами вогонь ще дерев'яні.
Джерело:
На додаток до музею залізничного обладнання в Ростов-на-Дону є ще одне атмосферне місце - магазин цього музею. На ходовій дорозі стоять і ротові автомобілі, кілька локомотивів і одного локомотива. Якщо локомотиви ще нічого не зазначають, стан вагонів пригнічує. Я не знаю, що буде з ними.
Найцікавіше, як ми отримали там. Я припаркував автомобіль біля контрольної вежі сортуючого слайда. Тільки ми встигли перехрестити перші доріжки і рухатися, так як здавалося нам, в правильному напрямку, як голос з неба. І кладемо, з такою дією інтонацією.
до Де ви йдете?
до Так, так, я розповідаю тебе!
- Не пропустіть!
- Чому ви відчуєте на мене?
до Не залишайтеся тут, немає покинутих автомобілів. Вам потрібен найдовший спосіб і на ньому зліва. Будьте обережні, є собаки.
- Не зараз зліва! Тепер вправо - ми повинні йти навколо тампона.
до Добре зроблено, я з'ясував його.
до І тепер надійшло, поїхати на довгий шлях і знайти свої старі автомобілі там.
_________________ Наші емоції були такими. Але вони знайшли авто, звичайно. Дякуємо вам за незвідомий голос, який вивів на правому шляху.
34 фотографії
р.
2,2 км У мене є напис «Арроу» пов'язаний тільки з «Порядкою Стратосфери».
3. У Один спосіб є музейним склепінням. Відкрито всім, хто бажає. Решта є підставою для електропоїздів. Вона охороняється. Є собаки.
203066
4. У Усередині TEP10 номер двигуна.
р.
5. Умань
6. Жнівень Але автомобілі тут дуже бідні. Багато з слідами вогонь ще дерев'яні.
Джерело: