Ви не скажете, щоб jihad.

Написки загартування
Я написав вчора, що я був в повній спокійній, читати кілька сотень коментарів і пішов до місця. Все те ж я думаю, що всі коментарі ввечері не можуть впоратися, і сну. Я швидко впав - закрив очі і практично відразу вийшов. Я прокинувся. В час, я скинув півгодини. Виявляється, що в Нестеровській пов'язаному з блоком, який бере участь у бою, і потрібно їх захопити. Що таке проблема? В той час, як ми на нашому шляху, є інформація, яка вже є пораненою людиною. Збережіть шолом. Незважаючи на те, що куля захопила його, вона не могла вбити його. Незважаючи на те, що вдарив кульку в шоломі, навіть якщо він не проникне, завжди ханіоцеребральна.

Ми замінили хлопці - пішли відпочивати, і ми приступили до служби. В цілому, як розвивалися події, не розуміли. Вони заблокували будинок ще до дачі, але чи хотіли б взяти його живим, або не було замовлення до буріння - вони досягали ніч. А бандитів вирішили спробувати розбити в темряві. Але з цих лап, як вони кажуть, ніхто ще не залишив... У той час як ми працювали там, опера заявила, що там була інформація про те, що один imaratysh з внутрішнього кола Доку Умаров втекти з лісу – шашлик «Хасу». І другий (з поразкою Махаури банди) обіцяє допомогти йому в цьому питанні. Вони швидко виявили будинок, де вони були викопані, але вони не хочуть їх брати, так як з'явилася інформація, що бойовики збираються вбити дует самостійно, щоб намагатися стрибати з «джигаду». Таким чином, вони очікували набагато більший лов. Щоб покарати тих, хто прийшов до карання, і покарати траєкторів самі.

р.

[нек]

Але після того, як місцеві жителі в с. почали наполегливо повідомляти, де можливо, що тут у нас є два бандистів, які викопували, як «де шукає поліція». Ну, через це, не було сенсу чекати від погоди з моря, або ще ці два, відчувавши щось неправильно, намагатиметься вийти. Ми вирішили взяти тих, хто є. Оскільки лісовласники є дуже небажаними для зловмисників. Практика показує, що плоске повітря шкідливе для здоров'я - крапель тиску і, як - вони часто мають свої голови, розщеплені від цього. Вони можуть зануритися вбити його в довгий час, але вони не поспішають.

Я не знаю, якщо він панує Доку Умаров, але за інформацією опери, він був дуже близьким. Цікаво знати, чому він вирішив залишити брелок і "демобілізувати". Як я сказав, що у нас є наша атмосфера. Батьки, які з'являються з гір, не живуть на рівнині довго. Це традиція. На Кавказі святкують традиції.

Оновлення. Виявляється відео з сцени. Ми не фотографували. Це темний. Дякуємо другу Ашмулу для обміну:

Джерело: