Зйомка кулі.
Боар, Хауда і Інна
551566
На фото МР 341 "Хауда" калібр 12 / 35 (травматичний пістолет).
І Tanfoglio INNAAA 9RA (травматичний пістолет).
Додано до [mergetime]1373950671[/mergetime]
MR 341 "Хауда" калібр 12 / 35 (травматичний пістолет).
Трохи про блок - чорнослив МР Кі. (для тих, хто не знає полювання гармати) калібр 12 тай.
Плюс,
+ дуже чіткий аргумент у разі виникнення непорозуміння.
+ без проблем як брухт, до речі, якщо мені довелося використовувати як картриджі, то сам «Hauda» досить «ваговий» ударний інструмент
З мінусів,
-heavy 2000г. немає кулі,
Негабаритні, секретні перевезення можуть бути досягнуті, якщо ви перетягуєте спортивний мішок, однак,
- в цьому 2 постріли ...
На практиці одного типу цієї залози досить охолонути гарячих голів, це ніколи не потрібно було використовувати живі цілі, очевидно, «вирізати» діє на «підсвідомий рівень» на всіх, в якому стані вони є,
З точки зору потужності я можу сказати наступні ... метрів від 3, з 2 пострілами, порожній сміття може обертати.
Танфогліо ІННА калібр 9RA (травматичний пістолет). на
Італійська річ... Це не погана річ, але є недоліки занадто.
+14 в магазині.
+ /- невелика, але для мене не дуже зручна ручка, рукоятка на мене "маленький" пістолет не зручно тримати.
+ гарне проникнення (до 45 мм з 5 м)
- часті "рожі" // основний і дуже жирний мінус.
Я не шкодую, я думаю про 410.
Базовий калібр.
Молоток 00 (в той час як найкоротший, тепер робимо, як правило, «бульдог») калібр
12/75 циліндрична бочка 430 мм.
2 магазини для 8 раундів.
Я знаю, що багато шанувальників Saiga, друг Sai, проведених «компаративних» тестів.
Не на користь Saiga, чесно. Ну, власники знають соки, тому я не зможу.
З +
Я просто люблю те, що звір.
З коротким стволом 430 мм. У 50 метрах від центру цільової до країв, як в інструкції для мисливців) на 100! з калібратором кладуть підкалібери в А 4 з польотом 8-10 см !!! (Я був в шокі себе, я думав з коротким стволом струму пострілом до стака).
Я взяв дуки на полювання ) більше, ніж «старі чоловіки» з вертикалями, хоча я також хочу вертикальні ... Я люблю їх ... красивими) і «Сайя» 410 до капелюшки. Хоча незабаром я випишу роздільну здатність зрізу ... добре, це абсолютно інша історія.
Навігація ...
Гако калібратор,
Тактична універсальна ручка / біпод (Я не пам'ятаю виробника, Ізраїлю в цілому).
Я хочу, щоб “оновити” але, як я пишу про це.
804050.
труси
р.
Перша ходьба "гар" зйомки по вулиці - 30
Порося дружина bent aAA
Моя дружина пішла, щоб побачити ціль під час покупки.
р.
Ну, це насправді мій harya, ala на "avatar" , спасибі всім за мене всі
Джерело: