Пофарбуйте свої шапки.

Тут я знайшов пляшку чорної фарби в країні, і від нічого дороблю, я кладаю ковпачок на колесах.
Так як повітряна куля була лише 1, вона не була мисливською, а грунт був куплений, я вирішив зробити так. Один ебатьер був краще, ніж раніше.
Ми очистили і стругані протягом 3 років роботи ковпачки 15 з кошерської корейсько-американської машини зібрані в дійсно Арян Коннігсберг.

8 зображень

Щоб додати трохи естетики, пофарбуйте ковпачки не повністю, але в деталях. Чому місця, які не падають під фарбування ущільнення з контурною стрічкою? Без нього, як ви знаєте, немає канонічної ручної роботи.

759253 р.

Після цього надлишок знімається за допомогою канцелярського ножа.

Під час обрізки кішка спіймана синиця

Він поганий під ніс. З маком і тонкими ніжками. ()

р.

Ну і все надлишок піддається обрізанню, і диски використовуються з емаллю Ketai з повітряної кулі. Право в саду. Право під тичинками падають з дерева, а також інші відходи Напад, до речі, трохи більше, ніж ебать, і відповідно, не вплинули на низьку якість лакофарбових робіт без нього.

Хворо чекаю години і навпіл, очищається від раніше клеєної стрічки. І воля! Хуіта, звичайно, але краще, ніж раніше.

Я зроблю помилку з фотостулок, це останнє, вже з встановленими капцями на машині.
Ви можете курчати.

Джерело: