Як працює: Драйвери

Про сережку.

Моє враження від водія метро майже двадцять років. Я використовуюсь для роботи в якості довідника і був протягом тижня або два місяці. Коли моя дочка народилася, я хотів провести більше часу в домашніх умовах. Я вирішив взяти курс водія метро. Вони перевірили зірку, слухання, тиск, п'ятеро-недринкер, чи був морально стійкий, чи не було перед поліцейським - я був дрібним. Хоча ці тести були формальними, вони прийняли всіх. Хто був блатеним богаром, і той, що ми відразу зрозуміли: хлопець з зсувом. Я не знаю, як він отримав через М.Є., але він працював протягом п'яти років до того, як він був загиблим для вбивства.

Як для самих курсів, практика показала, що десять знань, які ми отримали, достатньо керувати поїздом. Наприкінці школи ми можемо розібрати і зібрати всю команду. Вони знали, де все було гвинтовано, деталі та пристрій всіх вузлів. Ми провели лекції п'ять разів на тиждень, так само як ми робили в університеті.

Драйвери взяли переважно хлопці з передмістя. Якщо люди Києва, то переважно з Оболонь, щоб вони живуть біля депо. Якось вони не брали жінок. Я тільки пам'ятаю один. Можливо, вони не взяли його, тому що жінки повинні надати окремий номер, щоб вони могли спати після нічного зрушення, і зробити окремий душ. У нас було все спільного, як в армії.

В цілому, щоб працювати як обробник, потрібно бути флегматичним. Я більше про те, що не вйняти його особисто. Робота в цілому монотонний, але також виникають стресові ситуації.

р.

Про пасажирів

Часто падають на доріжки. Коли я вперше опинився, був інцидент: солдат в AWOL, очевидно, втекти з патруля. На поїзді вже почався, і хлопець вирішив захопити останній автомобіль. Він захопив ручники, що проводилися протягом деякого часу, а потім зламали - гасять сонники. Наскільки я пам'ятаю, вона закінчилася

Найчастіше пасажири падають з платформи до станції. Я не вдарив себе нікому, я потрапив до п'яного чоловіка з дзеркалом, але він не опинився під поїздом. І були інші хлопці. Якщо ви потрапили до пасажира, ви отримаєте три дні, щоб відновити. Щось на тиждень або навіть місяць.

Коли людина падає на рейки, водій миттєво гальмує, гальмування гальм є жорстоким. Після цього він не повинен перенести сантиметр поїзда, щоб не пресувати.

Під платформою є третій, контактний, рейка під напругою 825 вольт. Як правило, якщо людина падає, він знаходить себе між цією рейкою і автомобілем, тобто він просто застрягає там. Натяг, звичайно, відразу збивається.
Я колись допомогла витягти з театру осені пасажира. Постраждав за годину і навпіл: він щільно затискався. Після того, як водій зламав правило: він поїхав трохи, і витягнув чоловіка. Після такого удару деякі кричить, інші, навпаки, не можна сказати слово.

У нас була "шпампіон" в кількості збитих пасажирів - чотири, я думаю, на його рахунку. Він є батьком героя з багатьма дітьми, тому він не може бути вогненевим законом. Він подрібнює когось, а потім йде в лікарню протягом шести місяців - дивитися дітей.

Був час, коли з'явилася мода, щоб ходити на сонники в відкритих зонах. Тексти пісень, а це означає: Я на мій шлях до середини дня і я бачу чоловіка приходу. У такому пристойному чорному костюмі, але якось босоніж. Проміжок між поїздами є великим, і він практично зумів отримати від Гідропарку до Лівого берега. Я припинив, перетягував його в кабіну. "Нехай, нарешті, - каже він, "чекається". Важко ходити. Я запитую, чому я босоніж. Слабкий, що спить, в туфлі некомфортний. Я поїхав з цим «пасом» до станції, подав його до відправника, і він вже поліцейський.

Управління поїздом

Поїзд перетворюється на себе. Або ж, що всі дзвінки «повернення» – у нас є «розкриті ділянки». Поїзд передає їх без повороту коліс, через схилу доріжок. Але водій працює: відкрити і закрити двері, гальма, прискорити, контролювати пристрої.

Ми зазвичай їздимо на швидкості 40-50 км / год. Максимальна швидкість поїзда становить 80 км / год. Більше можливо, але це небезпечно, оскільки деякі автомобілі більш ніж 50 років. У Москві і Санкт-Петербурзі немає таких старих речей - для металобрухту пропущені. У 1990 р. всі автомобілі, які збираються писати.

Середня нормальна відстань між поїздами 600-800 метрів. Коли один поїзд вибивається з графіка, затримується на станції, наступна змушена зупинитися в тунелі і чекати. У таких випадках, як пасажири, які поїзд зупинився між станціями, але насправді я можу бачити хвіст перед поїздом, між нами від 150 метрів. Це відбувається тому, наприклад, на тій же "Станція" натовп не може вичавити в машину довгий час, і поїзд коштує 10-20 секунд довше, ніж він повинен. Коли відстань між поїздами знижується, в поїзді, що випливає, автомати працюють і гальмує себе.

Крім того, спеціальний пристрій кожні 50 метрів показує, які максимальні швидкості я можу піти (в залежності від того, наскільки далеко попереду поїзда). Іноді ви йдете 80 км / год, і пристрій раптом показує, що допустимий максимум 40. Якщо ви не встигли сповільнити плавно, поїзд автоматично скидає швидкість. Саме в таких моментах, що поїзд висить і здається, що всі пасажири повинні інерції літати в перший автомобіль.

Графік та заробітна плата

З 06:15 до 07:00 ранку rush, в цей час майже всі драйвери йдуть на роботу. За 10 хвилин проходимо медичне обстеження і залишаємо. Обід перерву - півгодини. Якщо ви хочете піти в туалет, вам потрібно віддати перевагу депо. Одного разу на тиждень, всього за чотири дні Так мало тому, що у нас є шестигодинний день. У п'ятницю вранці я закінчив роботу, і пішов на 6 п.п.

Взимку ви не бачите сонце на тижні. Коли він вранці і ви живете в передмісті, як мені, ви отримаєте працювати на поїзді. Ті, які закінчили нічний переїзд, а наступну в ранок, проводять ніч в депо на «Дарниці» або «Академгородок». У Хрущовці, де можна провести ніч.

Зарплата з усіма припусками і бонусами - до 5 000 тис. грн. Якщо ви не вимкнете графіку більше 10 секунд, ви можете штрафувати (відхилено від бонусу). Зберігати графік можна складно. На вокзалі приїжджає поїзд. Не тільки ви пізно, ви повинні забрати трохи більше людей з наступного вокзалу.

Але ввечері, коли інтервал між поїздами становить близько 10 хвилин, як тільки ви не витрачаєте час. Я відштовхував себе на підлозі і розмістивши так, що я не буду збоятися з бодром. Право в салоні, звичайно. Швидкість низька, прилади знаходяться на увазі, все під контролем. Деякі газети та журнали читати, грати на мобільних телефонах, слухати музику.

Про секретні тунелі і гаманці на рейки

Коли немає станції "Театрич", поїзд пішов з "Університет" відразу ж до "Крещатик". Після цього паралельний тунель був побудований для Театру, але старий пішов. Почати сміття з усього по лінії. У 1995 році сміття виловили вогонь - дим і стейч були по всій гілці.

До Дніпро ще тунелі - там
Комплекс в разі війни. Що це таке. Я бачив величезні металеві хвіртки в пару разів. Також трохи поїзда - це крутий поїзд, так як ми називаємо його. Вони кажуть, що вона працює на дизель, не електрика.

На вогні в тунелі, так що я можу побачити якусь ходьку. Я зустрічаю багато людей, переважно електрики. Вони не перетинають доріжки, ходять на спеціальний шлях, праворуч вздовж доріжки.

А коли ви вводите в "Станцію" красиву картину відкриває: зліва в ряд - портфоліо для кожного смаку! Пікокець працює як вони роблять: витягнувши гаманець, отримав гроші, і на зупинці він кинув його в проміжок між поїздом і платформою.

Людина-фактор

На всіх станціях червоної гілки двері відкриті на лівій стороні, і тільки на Дніпрі - справа. У випадку, якщо пасажири, незважаючи на попередження напису на дверцятах, очищаються від платформи. У разі, коли він зробив помилку, він відкрив ліві двері на Дніпрі. На щастя, ніхто не впав.

Інженери мають правило: ви не можете залишити кабіну на проміжних станціях. І пішов він з кабіни на «Берестійській»: бабуся з візерунка не могла віджати в машині, тому він проштовхнув її, двері запалені затвором і поїзд пішов. Все добре пішов, поїзд досягнув Святошина, автоматизація працювала, поїзд зупинився. Пасажири не помітили нічого. Але водій був пожежний, хоча він мав близько 30 років досвіду.

Інструментація.

Все так влаштовано, що неможливо відкрити як ліві, так і праві двері одночасно. Ви не можете відкрити двері в одному автомобілі, тільки всі вони. Нові поїзди важко їздити. Вони гальмують більш різко, що погано - колісні колеса стають «квадрими» і столами. Ми називаємо нові трактори — у них є важелі, які приводять поїзд, розташовані як трактор.

У випадку, коли водій вже поїхав в депо, незрозуміло, як він переключив рух на зворотний і пішов на швидкість 80 км / год! Добро сповільнився. Після цього інциденту було прийнято спеціальну кнопку, щоб зробити рішення, щоб повернутися більш значущим.

Є радіо. Коли ви поговорите з диспетчером, всі драйвери на відділенні можуть почути вас. Ви повинні поговорити з відправником, якщо хтось падає, якщо ви пізно і в деяких випадках. Але краще, коли ви не повинні говорити про нього.

Також є кнопка для анонсів на динаміку. Коли я починав, з'явився лише запис оголошення станції. У мікрофоні з’явилася все інше. Вони використовуються для морозива. Тим не менш, пасажири не скаржаться.

й

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное