Не Сочі на відміну від Єгипту, Туреччини та ін.

Як багато, він не багатий нервами або фінансами.
Просто матрац свято не цікавий, але іноді на поїздці я повіслю на кілька днів і в пляжному містечку (особливо якщо є шанс на рибу). Так, на двомісячній поїздці до Південної Америки після того, як мене ставити (більше на цьому пізніше) Манкора на узбережжі Тихого океану переїхала до Салінаса, біля Гуаякілу.
Я рідко маю місце, де я можу зупинитися протягом тривалого часу, але тут мені сподобалося – чисті пляжі, кілька людей, розвинена інфраструктура, розумні ціни.
Але все в порядку.
Ось близько 40 фото.

Я прийшов тут з Манкора через Гуаякіл. Він пішов на нічний бас на 21.30, в п'ять ранку в Гуаякілі. (Москва зручно проїхати через Амстердам безпосередньо до Гуаайкіл, квитки на акції від 20k до 33kr.)
Mancoru вирішив залишити через боредом. Хоча рибальство є цілком можливо, але зламав хребта, і купивши нову проблему. Мапа Написати Манкора пізніше.
У Гуаайвілі на центральній станції автобуса відразу ж приймав квиток на перший автобус до Салінаса і на початку десятого вже на місці. На автодоріг в Еквадорі відмінно підходять. У мене було враження, що асфальт був укладений вчасно, не єдиний суглоб, а не єдиний листок.
Він вийшов з баса і вийшов на притулок. Я хвилював свою руку до набережної, але будинок не приваблював мене, я хотів щось більш домашнього.

На шляху, не далеко зауважив алькобокс, буквально 30-40 метрів.
кількість

є AC (кондиціонер, але не потрібно). по дорозі, дата прибуття 10.11.2011

Вартість номера на перший день за $ 15, на наступний 12. можна було кинути більше, але це було в брухту. У готелі є кухня з холодильником, плитою і мікрохвильовою піччю. ціна не вказала, я думаю протягом 30 доларів (не існує локальної валюти в процесі тільки американських доларів і тріфлі власного виробництва до одного долара включно).
Він подарував свій одяг, вимив себе і пішов, щоб побачити алкогольний магазин, а потім кілька днів в Mancore я втомився від рома, я хотів щось більш рідним.
Вони мають їх.

$25 пляшки. за однаковою ціною всі види фінських, польських горілок. Кюрасао на 4 ст. лікери, як правило, дуже дешеві.
Я просто зробив помилку, взяв «Капітал» зі смаком полуниці з сліпих, після чого довелося розвести «Смирновська», останню пляшку в Англії, «Капітал» Санкт-Петербурга.
Я приніс лоу в кімнаті, спробував його і переніс його на їсти і копати.
З іншого боку готелю 20 метрів від готелю

Але було закрито весь час. Для обробки спиртом - є державні магазини (не багато з них, але у мене було 100 метрів), як середні супермаркети. Є місцева горілка за $ 6, не займе. приймали місцеве вино дешево, отруєні бісквітами.
біля готелю (якщо ви можете його зателефонувати) siefudcourt (sorri, в язиках не сильно). під одним дахом про пару десятків кафе з морепродуктами. Ціна від 3 $ для супу з креветкою або тарілкою свіжозбагачених устриці до 12 на лобстер

А можна купити величезні креветки або лобстери з вуличних постачальників. Поблизу і внизу вулиць. Великий лобстер $10, середній $5, креветки трохи дешевше.
Одного разу я приготував дві середні борони, і вони приготували їх для мене.
Круглі коржі смажені банани - повний шит, корі крохмаль.

Пляж був щасливий.

977866

Вже немає людей, ймовірно, тому що це було початок сезону. температура до 35, вода 25.
Вся набережна в готелях і презервативах (недостатньо, знання в іспанській мові не дозволяли спілкуватися на предметі оренди хата) впав і досить "домашній" готелях, які я не помітив перший раз.
Багато кафе, ресторанів, пари банків, банкоматів, інтернет-кафе.
Про гроші:
Банкомат досить, але не видається більше 100 доларів в той час, але один з банків відрізнявся краще, банкомат якось «pininchabank» (якщо хтось потребує, то я буду шукати точну назву) видана до $ 200.
про кафе: Я пам'ятаю shawarma (відомо це) за $ 3, гарячі страви, морепродукти в середньому від $ 12, пиво від $ 0,6 до $ 1.5 для 0,6 літрів ...

3610Р. 4200Р.

Весь час немає.
На всьому пляжі були представлені як художники, так і архітектори з замком піску. Після того, щоб захопити підпис з запитом на спонсорство.

Є кілька поліцейських нарядів, які рухаються вздовж набережної, в автомобілях і на нозі.
Хоча юні аборігіни побачили в серйозному попиті на пляжі ввечері, вони не доторкнулися нікого.
Привіт з СРСР. багато автомобілів, як нові, так і старі.

Небагато зелені, переважно за парканами або готелями

Не Сочі на відміну від Єгипту, Туреччини та ін. Габаритний зображення

і не зелений

Натюрморт

В інтер'єрі міста переходить набережна. готелі розташовані безпосередньо на пляжі. в правому (обличччя до океану) кінці пляжу є розсіювання оболонок і каменів. Кінець пляжу не видно.

Натюрморт

Привіт Семенич Семенич

Пляж ділиться на дві нерівномірні половинки яхт-клубу і маяк

Вхід до яхт-клубу з берега.
Я не хочу йти на риболовлі з камінням.

пляж

Не Сочі на відміну від Єгипту, Туреччини та ін. Р

Тут дуже мало людей, але поліцейський в кабіні сидить на одному кінці, в іншому - військовий вітрильник. Пляж закінчується військово-морською базою, але без катерів, човнів та інших водоплавів. На пляжі і парашутах, але не на воді в моєму випадку.

Не Сочі на відміну від Єгипту, Туреччини та ін. доб.1

пляж
На набережній майже немає кафе/відповіді. багато готелів / монастирів мають доступ до пляжу відразу.

Вранці очистуються правими та лівими крилами.

У лівому крилі лежуть човни рибалок, вони вранці перевіряють сітки, встановлюють кілька сотень метрів від берега.
Риба не багата і відразу ж купується місцевими

Натюрморт

до 1 2 3 5+

Риба бур'янів викидається на пелікани. У піску закопують водоростей.

Не Сочі на відміну від Єгипту, Туреччини та ін. р.

Ви можете придбати пучок менше $10.

Навпіл минулої вісімки рибалки залишають.
У правому крилі це інший спосіб навколо. Навколо людей, які займаються підводним полюванням, хоча деякі з них повернулися до семи.

У день практично пустельні пляжі - гаряча. на правому кінці після 15 з'являються аборігіни, багато з дітьми.
Згодом ввечері я помітив натовпу рибалок, рибу я побачила вранці не давав мені миру.
прийшла ближче до місцевих рибалок - довгі палички, лінія 0,7-0.8. лосини 0,6 з лінії. завантажено 30 грам, трійця.
Вони ловлять приманку, рідко ковзають.
фото приманки з Таїланду, але тут же. Ви можете придбати з риболовлі з сітку - 10 доларів.

З підходом сутінки, рибалки займають позиції

Чим темніше, тим більше рибалок

На першому я не з'ясував, що вони чекали, як люди розширилися.
Пелікани і морги занурюють на приманці і намагаються її вкрасти.
Всього на березі зібралися пари десятків рибалок. дуже далеко - метри на сто.
В час і навпіл зловили три риби.

Пара великогабаритних кісточок.
Риба на човні. вуаєрист
випадок камери для порівняння розміру

Якщо ви є рибальцем, ви розумієте мій стан, ви намагаєтеся дізнатися про редуктори магазинів, ви сказали, що це тільки в Гуаайкілі, що вони згадували деякі крамниці в цьому місті, але вони не згадували його.
На півострові дев'ять, всі рибалки розірвалися, крім тих, хто їх спійшли, і він і його друзі сиділи прямо там на пляжі святкують свою непогану.

Я прийшов до цього міста з секретною ідеєю підписання для чорної марлінської риболовлі. Lonely планета обіцяє сезон з жовтня і 300 доларів на весь день.
Прогулянка по набережній я знайшов тільки одну офісну організацію такої риболовлі. але ціна була небаритна - на будні $ 800 за катер, в суботу 700. човен займає до шести рибалок. але я не мав мандрівників. У офісі з кислими обличчями були начальники.
Він залишив свої контакти в офісі, потім майже щодня прийшов, але він не збирав компанії.
Ранок наступного дня почався з пляжу, намагаючись знайти магазин спортивного або рибальського товарів біля набережної.
Захопити тебе.
Я пішов до міста, щоб подивитися магазин без адреси, знайденого, але на китлі, лінії бухт від міліметра і більше, відповідні гачки і т.д.
Але вранці я повною енергією, і я катування в цьому магазині, де можна купити котушку або спінінг.
З часом я розумію, і GPS показує приблизне розташування магазину.
На спуску до рибальського порту (лише кажучи, є човни з машиною) далеко не від станції скелелазіння (припустимо, це одна на території міста і всі автобуси проходять і зупиняються поруч) в альтанці інструментів, які я бачив два шпинінгу.
І китайці. один дуже невеликий, другий більший, але чітко не досягається бажаної довжини.
Я збираюся взяти більший за $ 114, лінія на котушкі 0,3, але поруч знаходиться волосінь і гачки. Це трохи спостережливо. Як і багато маленьких лавок в Еквадорі, він закритий баром. Продається через вікно.
Я пошу господиню і Тальдич - але мафія, але бандит. просто пустити її в вікно. Я не можу пояснити її на моїй російській команді, яка мені потрібна. Знаходиться консенсус.
У мене є найкращий рибний комплект, можливо за обставинами.
Я мав піти в Гайакіл, але тепла була страшною і я хотів все тут і зараз.
Решта дня до дука пройшла в солодкому чеку. стібки були налаштовані, гаки заточений.
Я повинен сказати, що пошук хребта багато часу. знайшов величезний супермаркет з товарами від мотоцикла до ковбаси і ювелірних виробів, але він не радий мені.
У п'яти годину ввечері на пляжі. Аборігіни розповіли мене, де отримати приманку.
На дуцькій риболовлі стартували.
Немає риби. Рибалки почали розсіювати після сорок хвилин. Залишилося десять людей.
У дні, які слідували, все відбулося знову. З кожним днем кількість місцевих рибалок зменшилася. Дні були схожі один одному. Уранці на човнах на човнах, пляжі, бесідах з місцевих рибалок.
Pitahya, родич пішти з Південно-Східної Азії та Єгипту, км солодкий і багато тастер, ніж азіатські та африканські.

Я не бачив ніяких фруктів на вулиці біля набережної, тільки в державному магазині. є багато речей. від бананів, манго, авокадо до яблук, кукурудзи, ромашки.

3610Р. 4200Р.

Ви можете погуляти в горку. є магазини з овочами / фруктами. поруч з олією скелястої кімнати кластером таких магазинів.
Можна купити все; цибуля, картопля, помідори, огірки, зелень, цитрус, сосни, дині.
в державному магазині м'яса / птиці за цінами трохи нижче Москви. є ковбаси, сири, молоко.
Це означає, що багато готелів надають номери з кухнею. Ви можете пройти довгий час. є вуличними постачальниками їжі. Азія, Індія. і після обіду зникнуть. siesta.
аква-таун

Моя бесіда з рибалок не була в вайн. Одного дня на пляжі мотор прийшов до мене і рідний запит, якщо я хотів піти риболовлі.
Я запитав, щоб приєднатися до Аборіг наступного дня від 7 до 2-3 днів за $ 45.
Звичайно я погодився.
Поранку я зняв пляж трохи пізніше семи. На човні був батько і син. Катер був явно не рибальським катером.
Ми залишили і закріпили перед морською базою 200-300 метрів від берега. Часто змінені місця.
Я зловив на шматках решти живого хребта, аборігіни аналогічно, але на донці. Зловити те ж, що рибалки на човні. не більше кілограма і половини. переважають кішки. і аб Абонемент батько негайно зламав їх з проходами гілочок на фінах. але не всі. хлопчик ступив на одному і отримав слабкий (на його шелі) в п'яти. інших неприємностей.
Все ущільнено.
З проса - пила мантаса, але не дуже зручно дивитися їх, прокинутися на кілька до боків і довелося піднятися вище, щоб побачити їх.
Сума 7-8 кілограмів начинки, але нічого гідного або цікавого.
Я не ходив риболовля.
Одного разу я пішов до Гуаякіла, щоб побачити і з'ясувати варіанти подальшого руху.
Про те, щоб відвідати мегаполіс.

В цілому я любила місто. Дуже зручно відпочивати з сім'єю. єдина перешкода - це вартість рейсу.

Якщо є питання, я спробую відповісти.
Можливо, я пропустив його, потім я додав її.
Це його.

Джерело: