Як знищили гармати. .

Сьогодні, знову я прийшов до роботи... як звичайно, терпіння і довге зелені ... залізний, чавунний ... всі види ситу ... в короткі ... чорний.
Тоді міліція прийшла до нас... Як вона хоче?

Це 16 фотографії.

Як знищили гармати. .

Звернулися до нас: Чи можна вирізати гармати вниз?
Ми сказали, як ми можемо ... Захопити тебе.
?
Ну, вони почали перевантажувати в невеликих палах певного арсеналу:

Як знищили гармати. .

В короткий час ми повинні знищити кілька десятків гармат, вони кажуть...
Добре, перевертався на стрічкову пилку ... Повільно почав бачити...

Як знищили гармати. .

Після стрічкової механічної пилки, є пилка, як це ... просто тут вона була вирізана по лінії брикет ... він навіть залишився цілим ...

Як знищили гармати. . р.

Для тривалого часу... ми побачили...
Поліція все ще приносила в пучок...

751890 р.

Вони мали машину, наповнену цими начинками.
В той час, як поліцейські, вони були нудьгими.

(Гелмети були зроблені для носіння наших босів ... як безпека, або раптом залізо буде літати в голову.) й
Я не встиг попросити дівчину показати, що вона має на своєму ремені.
Бос прийшов, сказав він... "Стоп дівчина ебать... йти, як, краще працювати трохи. й

Як знищили гармати. . р.

Я сидів і подивився на гармати.
На мій сюрприз я знайшов російський пістолет ... зйомки, вони сказали з кульками ...

Як знищили гармати. .

Ось його вид з іншого боку...
Я дуже не схожий, виготовлений з алюмінію та пластмаси.

3250Р. 3700Р.

Тоді міліція запитала: чи можна швидко випити з цих конфіскацій? і що-небудь, як, перерви чекає ...
Відповіли їх – наприклад, подрібніть на пресі. У нас є один... 320 тонн тиску ...
Вони були дуже щасливими. Вони принесли свою зброю на прес.
Працював весело...

Як знищили гармати. .

Як пояснили, це скопчена зброя ... тип володів ним без документів, коротко, вилучених ...
Не існує місця для зберігання. (вони мають невелику площу зберігання...) Скоро, вона повинна бути знищена...

Як знищили гармати. .

Добре, потім робота варена більше задоволення ...
Це був страшний прес-машина, він був хрустким ... і гармата оббивається як цукор... ще 300 тонн ...

Це демілітаризація млинця.

9116536

Так, особисто, я відчуваю себе шкода ... всі ті ж самі праці були витрачені на виробництво ... а потім рраз — і немає більше гармати ...

Як знищили гармати. . р.

...

499.00 Р

Я не знаю багато про це себе... але наші мисливці пояснили, що деякі бочки були досить дорогі і хороший бренд від хорошого виробника. Сортувати так само.

Як знищили гармати. . Р

І в цілому - за місцевими цінами - вартість знищених досить значна.

Як знищили гармати. .

Ось, напевно, за традицією YAP, мені потрібно якось абонето апологізувати якість фото... час
Як:
Зброя зламали, чіпси і запасні частини мухують в різних напрямках, і я підібрав одну з визначних барів, і фотографував все це домогосподарство з ним.
Якість не має значення. Чай не дзеркало... Як я можу? Не сердитися, люди, добро!
Це кінець казки. Добре зроблено.
... Так тепер ви можете стріляти удари. Я зробив.

Як знищили гармати. .

Джерело: