636
Як знищили гармати. .
Сьогодні, знову я прийшов до роботи... як звичайно, терпіння і довге зелені ... залізний, чавунний ... всі види ситу ... в короткі ... чорний.
Тоді міліція прийшла до нас... Як вона хоче?
Це 16 фотографії.
Звернулися до нас: Чи можна вирізати гармати вниз?
Ми сказали, як ми можемо ... Захопити тебе.
?
Ну, вони почали перевантажувати в невеликих палах певного арсеналу:
В короткий час ми повинні знищити кілька десятків гармат, вони кажуть...
Добре, перевертався на стрічкову пилку ... Повільно почав бачити...
Після стрічкової механічної пилки, є пилка, як це ... просто тут вона була вирізана по лінії брикет ... він навіть залишився цілим ...
р.
Для тривалого часу... ми побачили...
Поліція все ще приносила в пучок...
751890 р.
Вони мали машину, наповнену цими начинками.
В той час, як поліцейські, вони були нудьгими.
(Гелмети були зроблені для носіння наших босів ... як безпека, або раптом залізо буде літати в голову.) й
Я не встиг попросити дівчину показати, що вона має на своєму ремені.
Бос прийшов, сказав він... "Стоп дівчина ебать... йти, як, краще працювати трохи. й
р.
Я сидів і подивився на гармати.
На мій сюрприз я знайшов російський пістолет ... зйомки, вони сказали з кульками ...
Ось його вид з іншого боку...
Я дуже не схожий, виготовлений з алюмінію та пластмаси.
3250Р. 3700Р.
Тоді міліція запитала: чи можна швидко випити з цих конфіскацій? і що-небудь, як, перерви чекає ...
Відповіли їх – наприклад, подрібніть на пресі. У нас є один... 320 тонн тиску ...
Вони були дуже щасливими. Вони принесли свою зброю на прес.
Працював весело...
Як пояснили, це скопчена зброя ... тип володів ним без документів, коротко, вилучених ...
Не існує місця для зберігання. (вони мають невелику площу зберігання...) Скоро, вона повинна бути знищена...
Добре, потім робота варена більше задоволення ...
Це був страшний прес-машина, він був хрустким ... і гармата оббивається як цукор... ще 300 тонн ...
Це демілітаризація млинця.
9116536
Так, особисто, я відчуваю себе шкода ... всі ті ж самі праці були витрачені на виробництво ... а потім рраз — і немає більше гармати ...
р.
...
499.00 Р
Я не знаю багато про це себе... але наші мисливці пояснили, що деякі бочки були досить дорогі і хороший бренд від хорошого виробника. Сортувати так само.
Р
І в цілому - за місцевими цінами - вартість знищених досить значна.
Ось, напевно, за традицією YAP, мені потрібно якось абонето апологізувати якість фото... час
Як:
Зброя зламали, чіпси і запасні частини мухують в різних напрямках, і я підібрав одну з визначних барів, і фотографував все це домогосподарство з ним.
Якість не має значення. Чай не дзеркало... Як я можу? Не сердитися, люди, добро!
Це кінець казки. Добре зроблено.
... Так тепер ви можете стріляти удари. Я зробив.
Джерело:
Тоді міліція прийшла до нас... Як вона хоче?
Це 16 фотографії.
Звернулися до нас: Чи можна вирізати гармати вниз?
Ми сказали, як ми можемо ... Захопити тебе.
?
Ну, вони почали перевантажувати в невеликих палах певного арсеналу:
В короткий час ми повинні знищити кілька десятків гармат, вони кажуть...
Добре, перевертався на стрічкову пилку ... Повільно почав бачити...
Після стрічкової механічної пилки, є пилка, як це ... просто тут вона була вирізана по лінії брикет ... він навіть залишився цілим ...
р.
Для тривалого часу... ми побачили...
Поліція все ще приносила в пучок...
751890 р.
Вони мали машину, наповнену цими начинками.
В той час, як поліцейські, вони були нудьгими.
(Гелмети були зроблені для носіння наших босів ... як безпека, або раптом залізо буде літати в голову.) й
Я не встиг попросити дівчину показати, що вона має на своєму ремені.
Бос прийшов, сказав він... "Стоп дівчина ебать... йти, як, краще працювати трохи. й
р.
Я сидів і подивився на гармати.
На мій сюрприз я знайшов російський пістолет ... зйомки, вони сказали з кульками ...
Ось його вид з іншого боку...
Я дуже не схожий, виготовлений з алюмінію та пластмаси.
3250Р. 3700Р.
Тоді міліція запитала: чи можна швидко випити з цих конфіскацій? і що-небудь, як, перерви чекає ...
Відповіли їх – наприклад, подрібніть на пресі. У нас є один... 320 тонн тиску ...
Вони були дуже щасливими. Вони принесли свою зброю на прес.
Працював весело...
Як пояснили, це скопчена зброя ... тип володів ним без документів, коротко, вилучених ...
Не існує місця для зберігання. (вони мають невелику площу зберігання...) Скоро, вона повинна бути знищена...
Добре, потім робота варена більше задоволення ...
Це був страшний прес-машина, він був хрустким ... і гармата оббивається як цукор... ще 300 тонн ...
Це демілітаризація млинця.
9116536
Так, особисто, я відчуваю себе шкода ... всі ті ж самі праці були витрачені на виробництво ... а потім рраз — і немає більше гармати ...
р.
...
499.00 Р
Я не знаю багато про це себе... але наші мисливці пояснили, що деякі бочки були досить дорогі і хороший бренд від хорошого виробника. Сортувати так само.
Р
І в цілому - за місцевими цінами - вартість знищених досить значна.
Ось, напевно, за традицією YAP, мені потрібно якось абонето апологізувати якість фото... час
Як:
Зброя зламали, чіпси і запасні частини мухують в різних напрямках, і я підібрав одну з визначних барів, і фотографував все це домогосподарство з ним.
Якість не має значення. Чай не дзеркало... Як я можу? Не сердитися, люди, добро!
Це кінець казки. Добре зроблено.
... Так тепер ви можете стріляти удари. Я зробив.
Джерело: