HYIP и SSL

Привіт, всі Япси! Моє ім'я Володимира, я займаюся шкіряною ремекцією. Цього разу я отримав дуже цікавий порядок - кофра на мотоцикл і вирішив знову порізати підручник, так як це робиться.

В цілому мотофори виготовляються різними способами з різних матеріалів. Мій клієнт хотів би, щоб бути чистою шкірою без внутрішнього скелета. Таким чином, було обрано 2,3 мм. У процесі, ідея спалахнула, що було б приємно зробити блінкер шапраку - він міцний. Але я вирішив заздалегідь витягнути kofra так, щоб волога не була всмоктована, тому я взяв глушник. Після жорсткості буде на належному рівні.

35 зображень

1) Це те, що мій ескіз виглядає так. Це, звичайно, рейс, але я добре з усім - інформативний і не подбає про заспокійливу каву.

2) Так як ідея підручника побувала мене після початку роботи на кофрі - весь процес викрійки, різання і фарбування шкіри я безпечно не вдалося. В принципі все елементарно там кожен знає, як вирізати і вирізати тканини або деякі інші лабораторні вироби, так що я не турбувати про цей етап, особливо це докладно в моїй попередній пост (forum2/topic548056.html?hl=). Всі візерунки з прешпони або дуже важкого картону, щоб все було гладким.

, Україна

2(2)

2(3)

(3) Отже, у нас є практично всі візерунки, крім клапана, які будуть виготовлені з іншої шкіри, тому що пристойно відсутні правий чорний глушник. Я покладаю ту ж блінкер на клапанах, тільки червоний колір, на який буде малюнок у вигляді стрілки. Щоб плавно пришити кофр, який по-справжньому великий пакет, потрібно заздалегідь пробити отвори під шов майбутнього. Я настійно рекомендую отримати канавку різак і ріжу їх млиниметровий паз під ниткою - тому він ніколи не буде повторюватися в житті і шов виглядає набагато ефектніше і гладкіше. В цілому розмітка виконана з особливою ручкою на шкірі і стирається пізніше, але я не маю його, тому я використовую простий олівець жорсткий, але він не зношується. Коротко позначте шов, виріжте пазою.

р.

(4) Потім на задній стороні візерунків я кладаю позначки так, щоб не заплутати те, що шити. Час пробивання отворів під швом. Ось основний принцип полягає в тому, що отвори повинні бути однаковим числом і симетричним розташуванням на візерунках пришивають один до одного. Якщо ви пробиваєте на волі - в кінці шва заготовка з'явиться у вигляді додаткових отворів, які не можна приховати будь-яким чином, а очевидна асиметрія зшитого мішка. У першому кофрі я отримав головку з урахуванням додаткового отвору, який я майже не інтентенсивно перфорований. Якщо це було зроблено, асиметрія у вигляді матового сантиметра буде виходити - вона зловживає очей відразу, тому будьте обережні. Китайські майстри в цілому приклеюють поверхню на даний момент і тільки потім пришивають.

4(2)

4(3)

4(4)

, Україна

4(5)

4(6)

4(7)

4(8)

4(10)

(5) Я почав шити дно кофти на передню стіну. Я не маю правого інструменту, тому я просто зроблю плавний крій і фарбувати його. Це не випадок, оскільки він все ще прикріплює пряжки, і в разі з'єднання, щоб полегшити і швидше. Всі шви ручної роботи з двома голками по відношенню до іншого. Нитка синтетична, ткана + воскована, діаметром 1 мм. ВАЖЛИВО: перед пошиттям передньої стінки кофру необхідно розмітити і пробивати всі шви і отвори, а також вирізати всі необхідні канавки під складками на шматочок шкіри, яка буде низу (і відразу ж зігнути в правих місцях з розтяжкою акуратно). Через це буде рідкісний крововилив.
В кінці цього роду Відразу після запиту, ми йдемо на ванну, змочуємо месладу (назадня сторона шкіри) водою і затискаємо молоток, як показано на фото. В результаті ми маємо чіткі кути 90 градусів при шві. І око радує і виключає лущення і інші сальвоси, як на фото старого кофара нижче, шви яких не зігнуті ( нитка торкається і шва розчиняється, все рівна.).

Додано до [mergetime]1374047547[/mergetime]
(6) Далі, Я зроблю однакову заготовку для другого кофру. У хорошому варіанті необхідно відразу ж прокидати зовнішній стіну, поки задня стінка пришивається, щоб не постраждати багато пізніше. Що я буду. Воску в цьому випадку потрібно багато воску, поки шкіра не засвоюється її. Це подарувати жорсткість і водонепроникну шкіру, адже блендер дуже м'який сорт і форма погано тримається. Дуже процес воску і композиції Я волію залишити в секреті, не судити. Хто хоче Google. До речі, воску від мездри, бо обличчя в цьому випадку фарбується.

7) В той час як руки з фіксаторами відпочивають від пошиття, беремо задні стінки кофрів і за допомогою старих моторних мішків вирівнюють і регулюють кріплення для мотоцикла власника, одночасно відразу ж відрізаємо шнурки для їх імітації до каркасу. Я зроблю брекети з тієї ж шкіри, як кіптява і в пару хвилин зрізаний пуповинним різаком. Я пробиваю отвори в правильному місці для майбутнього шнурування.

7(2)

р.

7(3)

(8) Паралельно з попередніми двома точками, я почав повільно закріпити пряжки, щоб зробити і вирізати ремені. Немає ускладнених. Я поклав їх на кофр. Виправлено в цьому випадку пряжки на заклепках, які називаються холінітом. Це маленька річ брутально заощаджує час і зусилля, виглядає ефектно, але любить ковзати з вершини і виходить ляпас, як на фото. Лікування - це або ріплення цієї інфекції, намагаючись не відірвати шкіру, або збити молоток і забути. Мінус не добре виглядає. Залишок відрізають надлишки знизу і можна пришити задню стінку. p.s.: перед пошиттям задньої стінки на ній, потрібно пробивати отвори під кріпленнями до каркасу мотоцикла. Я забув, щоб зробити це, так що я збираюся постраждати з пришитою стіною.

8(2)

8(3)

8(4)

8(5)

17950 р.

(9) Я пришивав задню стінку, збивавши вигини молотком (рідно поливав канавку зовні і внутрішню частину кофра місця згинання водою так, щоб шкіра була пластиком і розтягнутою), щоб все було гладким і красивим. В той час як перший кофр висихає, я зшиваю другий. Підсумок і спинка кофре.

9(2)

10) Тепер це час вирізати і покласти на заклепки внутрішній клапан на кнопках, щоб вміст не випадають з ямок від кореня через проміжки між основним клапаном і стінами кофру.

10(2)

11) Я нарізаю клапани на обох kofras, розмітивши шви - декоративні (одноразові стібки) і для кріплення до kofr. Тексти пісень, а це означає: Я картина з пальником. Пофарбуйте малюнок спочатку, потім все інше акуратно. Все, що я повинен зробити, пришиваючи його до кофру.

Р

11(2)

11(3)

12) Фарба, ріжу, фарба, декоративно стібкові ремені (Я не схожий тільки на ріжучі, з прошивкою виглядають краще і міцніше)

р.

12(2)

13). Добре, дуже обробка країв за допомогою клею ПВА, наждачного паперу і фарби. З пуповинним різаком я ріжу шість брекетів з тієї ж сліпотири з перерізом 5 мм, щоб закріпити муфти між собою і до м'яти, і в той же час вигорніть мітку у видному місці. kofras готовий, щоб вони виглядали на мотику.

13(2)

13(3)

13(4)

14) І в кінці дня, нехай всі роботи своїми руками! Ви не знаєте, як це цікаво і цікаво! Насолода захоплених відгуків клієнтів з дитиною в руці, як правило, неприпустимо.

15.00 р.

зрілі

Джерело: