Журнальний столик

Хтось кинув столик, але через життєздатність його мислення, він не перетягував його до сміття, але поклав його в вхід біля дверей. Моя шашура душ не дозволяла моєму тілу пройти, і я безперечно перетягував його, щоб працювати для реанімації і подальшої інтеграції в країну намету.

22 зображень

Після показу я зрозумів, що я не можу зробити з реанімацією, крім ніг, всі замочування щита називається ДСП. Необхідна реінкарнація.

Покинути ДСП, оцінивши розмір майбутньої стільниці, побачили цілу дошку і пішли до столяра - наказавши на стегноку, rojmus і кругові. У мене є ручний інструмент живлення.

Ви можете приклеїти ці бруски в «буру», але ми не боїмося труднощів. Створити і подолати.

За допомогою домашнього фрезерного столу і такого роду різак - бруски перетворюються ... бруски перетворюються ...

р.

У гарних місцях,

яка вже може бути використана в щит. Strubzincs є слабкими, або ви можете зробити більше ділянок.

В той час як клей сушиться, ми обробляємо наші ноги, намагаючись не відірвати всі шпони.

Р

Я збираюсь з деяких сміття. Розгортайте пару здорових коробок в найближчому демпстрі.
Знову fughanok, rojmus, круговий і ... voila

, Україна

Вимкніть @ooh - подряпиніть капелюх.

Нарізаємо нижній край і нахиляємо маркування під майбутнім кріпленням.

999 р.

Замість морилки використовують розчин бітуму в бензині. Потрібні купити за 30 (триптих) рублів. Бітумень (процідити з минулого року нагрітий) мариновані з підлоги в ангарі, а склянка бензину - будь-яка Газелька буде ділитися. І якщо серйозно - від водяної мийки - всі вовни стоїть на кінці на заготовці. Так, шкіра знову. Після цього розчину дерево гладкий. І висихає миттєво.

На наступний день він зняв штанги, побігти щит через rojmus і вирізати кінці в дугу.

Невеликі несправності клонуються. Один з колег, побачивши процес, дивився: «У вас є крем для кольору дерева...» Половина години після того, як я не можу працювати – руки були гоління і скупчення.

З легким фрезером округлення краю

Джерело: