Створення велосипеда "Шатан Арба"

Дуже хороший друг шахти має чудовий хобі. Він робить велосипеди. Я хочу показати вам процес створення одного.

Тут буде 14 фотографії.

1,1 км Після короткого відбиття, тема Сатана була обрана, і ущільнення Баптомета було прийнято в основу. Спочатку був створений ескіз, а потім малюнок на масштабі 1:1.

2,2 км Автомобільний велосипед MMWZ був обраний як донор.

3. У Робота на металі почалася з прокатки 25 труб в кільце. Спочатку це не дуже добре.

3610Р. 4200Р.

4. Конструктор.

5. Умань На наступному етапі каркас зрізався на 2 частини, після чого в нього зварився раніше кільце.

Херсон

6. Жнівень

7. Про нас

8. У Зірка була зварена з 10 мм труби. Донорське педальське скло було непохитним радянським стандартом, що виключає можливість ріжучих патронів під євро, у зв'язку з яким було прийнято рішення відварити старе скло BMX під американською системою.

Створення велосипеда "Шатан Арба" р.

9. Навігація

10. По завершенню зварювальної роботи каркас зліва на фарбування. 2 шари були застосовані: перший червоний, а верхній чорний. Далі за допомогою шкіри пертаграма іноді очищається «попередня» і весь каркас був лакований.

11.

12.

13.00 р.

14. Я хотів би висловити свою подяку за допомогу цілого Залізного Колеса до н.е. та Данила Прианікова за свою роботу на металі.
Познайомитися з Елліш-Харей на дорогах Північного столиці.

Це його.
Автор/креатор і його клуб.
vk.com/stogom
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
choppersforlife.ru.
Івбц.ру

Створення велосипеда "Шатан Арба" р.

Джерело: