Русский Українська English

7 фото і кілька літер

Arnold Schwarzenegger - це ідол мільйонів російських хлопців 80-х і 90-х років, і в цей день є idol для багатьох. Він являє собою зразок замкненої філікки, уособлення істинної «екранної» відваги.

На стінах, коли вони були молодими. У всіх підвалах спортивні клуби. Його косички і виглядають дійсно зроблені хлопці, чоловіки, змушені натягнути на три години бар, виготовлений з брухту з гвинтом на кінцях гальмових колодок від електролокомотива.

Він мав шанс стати президентом США. Але, на жаль, за Конституцією, хто не народився в Америці, не може бути головою держави.

Ми зацікавили, хто був Арнольдом? Хто дав йому стимул? Хто такі плакати вішали в скелях Schwarzenegger?

Українська Юрій Власов, Василь Алексєєв та Леонід Яботинський. Не знаю ці імена.

Юрій Власов

Людина легенди! Великий герой! Рольова модель для всього покоління людей по всьому світу.

У 1960 році на римських Олімпійських іграх спортсмени встановили чотири рекорди серед важковаговиків. Шведська газета Idrottsbladet писав: Власов – відчуття! Його перформанс був настільки приголомшливим, тому казково неординарний, що жодна подія в історії Олімпійських ігор може її відповідати. У світі спорту, ніхто не був настільки великим і недоступним. Він є справжнім спортсменом і блискучим представником його народу. й

Під час професійної кар’єри він встановлює 31 світові рекорди. 1960 Олімпійський чемпіон з тяжкості. Переможець срібної медалі 1964 р. Олімпійські ігри. Прапор СРСР за відкриття та закриття 1960 Олімпійських ігор, відкриття 1964 р. Чемпіон світу 1959, 1961-1963 рр. Чемпіон Європи 1959-1964 рр. Чемпіон країни 1959-1963 рр. Світовий рекордний тримач в 1959-1967 рр. Після виходу спорту він залишив майбутнім ваговикам унікальну навчальну систему, розроблену ним.

,00 Р

Щоб зрозуміти, скільки поваги Власова в СРСР, досить дізнатися про це справи: в 1961 році телебачення запрошувало трьох легендарних людей в студію - космонавтики Юрія Гагаріна і Німецький Тітов, а спортсмен Юрій Власов. Ґагарін і Тітов вперше приїхали і чекали на початок зйомок, сидячи на дивані. Коли капітан-інженер Юрій Власов прийшов, два величі миттєво стрибали і розтягували на стенді "Втеча!"

Власов і Шварценгер зустрілися у 1961 році у Відні на чемпіонаті світу з вагового підйому. Подруга Власова, австрійський ваговик Heltke, попросив «посмертній підтримці» свого 13-річного студента. Шварценгер запам'ятував цю зустріч для життя. У 1988 році прийшов до Москви, щоб знімати плівку Red Heat. Перше, що я відвідував Власов. На фото представлена Schwarzenegger до російського героя написано: «Юрі Власов, мій ідол, з любов'ю і луком. й

Леонід Іванович Яботинський

Ще одна людина легенди. Дворазовий чемпіон Олімпійських ігор - 1964 і 1968 (в 1964 р. переміг сам Власов). Протягом чотирьох років працював титулом «найсирішого чоловіка на планеті» ( Чемпіон світу 1964-1966, 1968). Чемпіон Європи - 1966, 1968. Чемпіон СРСР - 1964-1969 рр. тримач світового рекорду - 1963-1970 рр. Встановити 21 світові записи.

«Я шукаю тебе з дитинства. Навіть під час Токіо Олімпійських ігор, хоча були американці Сханьські та Губнері. Я бажав вас виграти, сказав Яботинський Шварценгер під час зустрічі в Сполучених Штатах, де Яботинський прийшов на запрошення Арні.

Василь Алексєєв

Олімпійський чемпіон з вагового підйому 1972 та 1976. Чемпіон світу в США. шестиразовий чемпіон Європи. Чемпіон СРСР. Переможець 80 світових записів та 81 записів СРСР!

Він відкрив епоху «шістсотих», першим завойовує шість сотень кілограмових вершин.

У 1970 р. Кубок світу США він замінив американський суперник Joseb Dube, який обіцяв «захопити комуністів». Алексєєв підняв 500-пунд бару, шестигранний американський зал стояв і дав радянський спортсмен стоячої овації! Вони захоплювалися, якби їхні спортсмени виграли!

Продовживши свою кар’єру в якості головного тренера національної команди СРСР. Він встановлює черговий рекорд в режимі реального часу – не учасник національної команди постраждав єдиний поранення, і ніхто не отримав нульовий бал у змаганнях.

І хто знає, чи буде Залізна Арні, якщо наші хлопці були в кіно? Він може стати відомим, але більшість світу буде поділятися з героями!

Зал «Стадталлле» був упакований. Збіг найсильніших людей на планеті був коронований чемпіонатом з ваговиків у 1961 році. Перед тим, як вийти на платформу, наш легендарний Юрій Власов підійшов до своєї довгоочікуваної австрійської Heltke і сказав, що він мав дуже сильний хлопчик. І що якщо Власов морально "памки" він буде дуже ... А підліток буде добре працювати.

Коли пристрасть на майданчику підпорядкований, Юрій Петрович очолив тонкий, здавна істота тринадцяти років. «Для нього я був схожим на силу, він був у любові», – згадував зустріч Власова. Я сказав багато всіх сортів слів до нього, потім - Я був у великій спеку, і, ймовірно, тому вони дуже переконливі: ніколи, в будь-якому гранаті, неприємності, хребта пошкоджена, рука зламана - не відступати! Практика і ви завжди будете перемагати. І слава. У вас є велика кісточка, м'язи, вигляд. Головне в спорті не можна перемагати!

... У 1988 році Власов отримав виклик і поінформував, що Шварценгер, закінчився зйомки Червоного тепла, не хочу літати, поклавши квиток, поки він побачив його.

З великим сюрпризом я бачив Юрію Петровичу цей величезний чоловік, який нагадав йому зустрічі на Кубку світу у Відні. Після довгого розтягу Власов запам'ятався. Шварценгер сказав: Ви знаєте, що ваші слова визнали моє життя. Я став чемпіоном після того, як я одружився Марія Креівер Кеннеді клан. Речі пішли по-різному для мене, так що я вважаю вам свого роду, я отримую все. У пам'яті цієї зустрічі наш чудовий спортсмен і письменник-громадець має фото ідолу молоді 80-х з наступним написом: «Юрі Власов, мій ідол, з любов'ю і луком. й

Арнольд заявив про зустріч: Це була як дитина, коли мій друг і я прийшов до Відня в 1961 році для чемпіонату світу з вагового підйому. Ми ввели в гардеробну. І тут я бачив Власов. Він був свого роду непереможливим. Все правильно, він був мій idol коли-небудь. Я навіть помітив руки потім. В цілому, щоб бути відвертим, завдяки йому він взяв ваговий підйомник, а потім спортивну гімнастку. Він завоював чемпіонати багато разів. Власов завжди є для мене. Я летю до Москви з ідеєю зустрічі цього легендарного чоловіка.

slavyanskaya-kultura.ru/news/sport/...arcenegera.html

Джерело: