15-Старий Хлопці порятунку Дитина Від Kidnap

П'ятирічний Джоцелін Рояс з Ланкастер Таунства, Пенсільванія, вдалося втекти малюка завдяки самовільним підліткам, які кинулися, щоб захопити свій автомобіль на своїх велосипедах. Дівчина зникла від свого двору бабуся, яка стара жінка відразу ж повідомила в міліцію. Сусідські підлітки Temar Boggs і Кріс Гарсія були просто допомагаючи своїм бунтам переміщати диван, коли поліцейський патрул припинив їх на вулиці. Юридичні особи розповіли, що п'ятирічна дівчина була викрадена в своїй області і попросила, якщо вони побачили, куди її забрали. «Ми не можемо надати поліції будь-яку корисну інформацію, але ми вирішили приєднатися до пошуку з друзями», - розповів Темар, 15. Ми вирішили провести власне розслідування.

Головна

Боггі, Гарсія і кілька інших хлопців стрибають на своїх велосипедах і забігаються до найближчого лісу, щоб побачити його і місцеве озеро, коли вони трапилися бачити темно-бордовий автомобіль з сірим дивним чоловіком і маленькою дівчиною всередині. Хлопці почали гасити машину. За підозрою в викраденні, ймовірно, розуміючи, що він був спійманий, відкрив двері і відштовхнув дівчину з автомобіля.
Як тільки незнайомець помітив, що ми слідували йому нерозривно, він припинив в кінці пагорба і випустили малюка. Вона ran прямо до мене і сказав, що вона хотіла бачити її мама, Temar Boggs сказав. На велосипеді з'явився підліток Йоцеліна і взяв її на поліцейську станцію, де її батьки кидаються для дівчинки.

Поліція все ще шукає передбачуваного малюка. Охарактеризував його як лава, сірий білий чоловік витриманий між 50 і 70. Він був водінням червоного або пурпурного відтінку. поліцейський пояснив, що він подрібнив дівчину в машину, пропонуючи її морозиво. Є також докази, що дівчина зловживала. У той же час, Темар Богс сказав, що він не вважає себе героя. «Я просто нормальна людина, яка зробила те, що мені потрібно зробити в ситуації, як це», - сказав він.

Джерело: