Чужий любов від турів

Так, аморальні жарти від туризму.

"Любов-марка" ...
... і нічого іншого.
Не віруйте, але деякі туристи приходять з Туреччини-Єгипта, розтріскуються в вуха. Пориньте, ніж це. Готовий продати свою матір, просто повернути на інший тиждень і бути з Ахмедом, слухайте його запам'ятововані фрази про екстратересійну любов. Чужорідних
Я пам'ятаю рік тому, у нас була святкова позика. Я не був щасливим, хоча я зробив гроші на тих, хто хотів їздити на другий раз до Туреччини протягом літа дуже гідно.
Звісно, агенти з продажу не мають права захистити своїх клієнтів від їх наявності. Якщо власник агентства зловив його або хтось його ляпасає - писати відсутні, вони будуть вогнеті. Хто буде турбуватися про інші проблеми людей? Але іноді я зустрілася з ризиками і припинила дівчат.

За деякими дивами, молода жінка здобула квиток в Анталія, лотерею проходила в одному з торгових центрів міста, і її видано через нас. Я особисто приготував документи для її відправки. Зовні відпустки, вона була хорошою дівчиною, молодим спеціалістом в якомусь цивільному обслуговуванні, одною матір'ю, розлучена з алкогольного, і підняла молодий син.
Вона повертається після того, як вона відвідала місяць і особисто бачив гуманоїди. Він приходить до нас і просить інший відпочинок, на кредит. Я приклею мій ніс в папірцях і мої волосся стоїть на кінці, вона має кредит протягом двох років для оплати. Переможний квиток був далеко від найпростішого готелю, і він знову йде.
Я шукаю її, все написано на обличчі. Визначені кредитні документи:
до Що таке ім'я?
Вона, ймовірно, підрум'яна до ануса. Але він сказав,
- Мехмет.
до Ви в басейні? Чи затримали інструктора йога?
Аква аеробіка ... вона збивається ледь чутно.
- Паління?
- Дуже рідко.
- Приїжджайте, дайте дим.
Круглий кут. Дим.
- Маша (або що це, я не пам'ятаю). Я не хочу відкрити очі до жорстокої правди, але я повинен. Мехмет, я тримаю три дні після того, як ви залишили, він ходив на пляжі під місяць. Він каже, що він ніколи не бачив таких красивих очей і готовий поставити всі квіти світу на ногах. Це лише до тих пір, поки він не буде, немає грошей, і вона повинна бути завершена. Але один раз він багатий, він буде захопити її в квіти і діаманти.
Все біле.
до Не може бути! Не подобається! Він любить мене! – але в очах, очевидно, я ретол всі свої тексти дієслово.
Пошкоджений, поганий! Весь спосіб назад в офіс, вона була переконлива, що Мехмет був хороший, щирий хлопець, там не більше, і так далі.
до Яка назва готелю?
У декількох секундах я знайшов правильний сайт, вказавши назву в пошуку, і відкрив тему «Мехмет від ***» на бажаному жіночому форумі. Є профільна картина його, повна особа, з однією тіткою, з іншим, з третьою, з десятою і звітами про те, що він схожий на ліжко, що він вважає за краще, що він не любить, все, всі способи вниз до TTC-вік.
Увімкніть монітор ноутбука у напрямку Маша:
- Я гона, щоб зробити чай.
Через десять хвилин ця Маша, яка змінила її обличчя три сотні разів, трахнув у сльози, не залишаючи касовий реєстр.
Схилково подається її серветки, переїхала чашку чаю, і зважений, готовий слухати. Фонтан не довгав:
Я не знаю таких слів... відчував, як князі... Я взяв його в руки і переніс його назад і вперед, вздовж пляжу, вночі... Я пообіцяв, що я хотів, що це все моє життя... і я був... Я майже поїхав в рабство з цим кредитом ... Я думав, що він був один, страждаю, я пішов... Я сказав, що я б померти без мене... Я був готовий до важкої праці, щоб обмежити себе в всьому... До речі, Анна Володимирівна, і які бородавки? Я прочитав на сайті. Чи є щось страшне?
Я пішов знову. Відкривши візитну картку, знайшовши праву картку, перевернувши номер телефону на аркуші паперу.
Маша, це мій номер лікаря. Зателефонуйте мені і влаштуйте іспит. Я рекомендую мені. Не коли-небудь їхати до Туреччини або Єгипту знову до тих пір, поки ви отримаєте знову. До місцевих.

Любов всіх віків Pcorn © I

Я прийшов на роботу один ранок і дядько п'ятдесят стоїть перед дверима. Аристократичний такий зовнішній вигляд, густий сірий волосся, окуляри в хорошій рамі, обрізається борода, акуратно одягається ...
- Привіт. Ви Анна Володимирівна? Я хочу поговорити з вами.
Ми йдемо в офіс, ми сидимо, і в той час як я викладаю свою роботу відверті у вигляді ноутбука і все інше, не до нього, вони говорять, поговорити. Людина рум'яна, рум'яна, кашель навіть пара разів, але починає історію:
Я купив поїздку до Єгипту. Я не можу літати з нею, моя робота, моя робота не дуже проста. А замість одного тижня вона залишається на інший, потім інший і інший. Завжди змінювалися квитки на виїзд, готель був оновлений.
- Так, я пам'ятаю, я сказав. - Я змінив всі її статті.
до Ось чому я прийшов до тебе. Ви бачите... – довга пауза, не втрачається дядько, не знає, як сказати, але все ж видихає... – день до вчора вона повернулася з цього Sharm El Sheikh.
- Чи є ти? Все океї? Або щось неправильно? – Я боїться такої довгої передпліччя.
до Так, вона жива, що станеться з нею! - Він загинув руку амбулаторно. Проблема не приймала себе!
до Excuse мені? - Я ебать повільний. - Що означає, що ви не тільки?
Ну, вона прийшла з хлопцем, єгиптяни. Він двадцять років.
- Chevooh ???? - О, я ебать досить добре. Якщо я ще не був, то я знову захотівся. Наскільки я пам'ятаю, героїня історії над п'ятдесят.
- Ну, - поширює руки дядька, плутають так. І тепер він хоче продати квартиру, або принаймні змінити його, бо він хоче жити окремо. І у нас є діти, онуки... Я не знаю, що робити. Чи можете ви сказати мені?

Я плутаний як мій дядько. Ну, що я можу порадити йому?
Тоді ми вже навчилися через п'яту руку, що це були діти, які не дозволяли Джульєта вчинити ступеню з обміном квартири, погрожені відмовитися від спілкування з нею, і єгипетський хлопчик пішов на батьківщину, охороняючи піраміди, з нічого. Але тітка на довгий час, після чого застигаємо і даємо антидепресанти відро.
ЧИ. Я ще не знаю, як це молодий чоловік, навіть єгиптяни, похилий з жінкою старше своєї матері. Ви навіть відіграєте щиру любов?

"Діє прозутети."

Одного разу така тітка падає в мене, запалювання з напівметровими акриловими кігтятами la stiletto. У кровотворних кіготів, це з ними, що загинув кого-небудь, попередньо зробивши. І я його, об'ємний суддя.
На голові є пергідрол стека сіна, на кожну руку кілька золоті браслети, на кожному пальці – кільце, а в роті є також чіткий метал. Головний бухгалтер заводу. Або залізнична станція леді.
Я не можу допомогти бачити її величезні дупи в тигрових легінях, і вона вже благно лякала її вії, розсипаючи папір і паперові кліпи з мого столу.
Я хочу піти в Турция, для двох, щоб хороший 5-зірковий готель, з усіма баумами, і все, щоб бути ультраpuper все включено.
Обробка паперу. Підберіть готель, підпишіть всі папери, сидю на заповнення офісу. І я розумію документи лише її.
до Вибачте мене, хто другий?
до О, мій тітка рум'яна. - Чи це важливо?
Ну, так, я посміхнувся ввічливо. Згідно з документами, необхідно писати не тільки ваучери, а й страхування.
"Увімкніть, потім завтра він буде працювати і принесіть його папір," вона виводить її кіготи.
Ви можете дати мені своє ім'я і я напишіть його олівцем. Мій син, мій чоловік? – Я запитав на машині.
Аунті гиблети, лебідки.
до Що це таке? Мій інструктор, Dima. Ну, ви знаєте ...
- Я приступ. Я не знаю.
Не знаєте, що? – Я дивився.
- Небесно, ні.
до О, що ви? - Вона спрощує руки, так багато, щоб кіготи збиті один від одного. Дівчина звикла до роботи тут, вона знав мене. Ну, що. Я збираюся в фітнес-центр протягом декількох років.
Не можна сказати її. Імовірно, що не вийде з обіднього столу протягом декількох років.
- Ну, потім - продовжує тітка довіри. - Є такі хороші хлопчики. Інструкції. Вони дають приватні тренування. А іноді, за подякою, ми -- добре, мене, і деякі мої друзі -- ми запрошуємо їх на відпочинок з нами -- добре, ви знаєте. Ми оплачуємо все і хлопці так приємні і корисні. Минулого року мій друг був з Dima і сказав він був кращим. Тексти пісень, а це означає: І вона знає, що вона подорожувала світ з усіма. Якщо необхідно, зателефонуйте, ви вже маєте номер телефону... ми влаштуємо все кращим способом... добре, ви знаєте, що я маю на увазі ...
Згідно з поняттям, вони кажуть, звичайно, ми купуємо. І я в глибокому ударі. Добре, сором'язливі, як нудний я жити!
На другий день з'являється герой історії вчора. Молодий хлопець під двома метрами заввишки, фігура - ви можете гойдалитися, зовнішній вигляд - кіногерой коханець. А потім я впадаю в осаду, я помітила весільне кільце на пальці. Він розуміє, що я помітив, є дуже ембаррасований, рум'яна, швидко збирає свою манату і зникає в захід сонця в середині горіння каміна.
А потім, через деякий час, друзі цього тітка з'являються, і зробіть на відпочинку з різними хлопчиками, як двадцять років молодше, ніж вони. Але ми робимо нашу роботу, намагаючись не сміятися в голосі і не розмалювати хлопці абсолютно.
Непросто для них простати.

"Багая" Всі обличчя знайомі

Коли у вас є пам'ятний вигляд, це не добре. І коли він ще не впізнаваний після багатьох, багато років, є вогнетривки.
Нормальний робочий день, бігти, зателефонувати, оформити. Людина в своїх фіфтингах надходить в офіс у дівчини. Дівчинка тридцять років, і вона явно не її дочка, судячи, як несерйозно тримає руку дядька, і лікує всі навколишні жінки з попередженнями поглядами «не доторкнутися – шахта, або я вбити!».
Дядько вибирає готель довгий час, дівчина здивує її губи, але, в кінці, вони вибирають щось підходяще для вимог і ціни. А потім мій дядько, дивлячись на мій обличчя, астонічно гази:
- Анечка, що ви?
Привіт, Валерія Володимирович, і я відразу ж визнаю тебе, я блюш приємно.
Дівчинка тривожна як собака, чуйна небезпека, сумнівно піднімається відмінно запеклих брів.
«Ой, Светочка... це Anya, я вчив її малювання, в школі все ще,» він ембаррасивно регулює дорогі окуляри в золоті кадри. І пішов я на мій малюнок коло. Вона так худий і в оригінальній краватці. Я не чекав бачити вас тут, дівчина. Яка дівчина? Ця жінка стала, зрілою, тонкою ...
Зніміть всі ці компліменти штама, вона захоплює Валерія Володимировича і витягується до виходу. Але він відмовляється піти:
- Анекка, як твого життя? Учні, де? Одружена? Яким дітям?
Я намагаюся відповісти на питання якомога простіше.
О, і я в служінні прямо зараз. Перекласти мене довге тому, і негайно перейде в скипи. Не скажеш нічого, щоб Раїса Іванівна, будь ласка. Ми ще одружені, я на бізнес-турі за її межами.
Раїса Василіївна – дружина, яка навчила мене англійською мовою. Чудова жінка і вчитель, до речі.
«Я запевняю його, і заради лояльності я зображував замок на губах.
Він освітлює обличчя, ноди.
до Ну, будьте гарними, я буду спати.
Левінг. Через два тижні Валерія Володимировича з'являється в агенції з невеликим сувеніром з подорожі, і без подруги.
Я шукаю щось для вас і ручаю мене трохи коробки.
Дякую.
Ви хочете пити каву десь? він дивиться на мій ляпас.
У мене є багато робіт, щоб зробити, я помітно відмовитися. - Сезон, ти знаєш, як заготівля в колгоспі. Ви не можете залишити.
до О, я отримую його. Ну, див. тебе...
У ящику я знаходжу невеликий акварель, придбаний на вулицях відвідних міст, до речі, дуже добре. Пам'ятайте, дерева, я любив акварелі. І там, в коробці, шматок п'ятдесят доларів.
Це, я розумію, є винагородою за тишу.

Я пишу більше. Тим часом це.

й

Джерело: