Як я зробив рак.

Чоловік кованих раку замовив мене. Моя дружина хотіла подарувати мені подарунок на день народження. Зодіаку? В цілому, вам потрібно рак і не ...
Коротко: "Я дуже хочу!" - сказав він. Не тільки раком, але астирра.
Дружина курить, очевидно.
Я думав про це і отримав бізнес.
По-перше, нам довелося ловити живу рибу. Добре, за достовірність кінцевого результату, щоб говорити.
Зварений, розібраний частинами. Я почав приймати вимірювання.
Процес відповідальний, тому він трохи довше. Відповідно, кількість відходів було зібрано у вигляді чистого м'яса - як по-продукту.
Я мав пити багато пива...
За ескізом якогось малюнка він почав приблизний до металу.

Ось 13 фото.

526172

Я надав так і...

Р

В цілому вона зайняла грубі (або не так), але чоловіча потужність і прості інструменти, такі як молоток, металорізальні інструменти, стамеска, і на цьому етапі нічого іншого. Немає, я не лежав, але це зробив щось - це холодне пиво - як пам'ять вчора і життєздатна волога як ліки. Креативний процес ризикує перетворюватися в нерозривне задоволення, дивиться на останню ніч, але ми провели. Відчуття відповідальності та близькість дружини.
Зрізавши метал потрібної форми, він спробував надати необхідну форму, розбираючи рак в очах, щоб не пропустити одну деталь. Як сказав великий скульптор: «Я зроблю блок мармуру і відрізати все зайве» (чолово, якось так близько до тексту).
Ось як я, за допомогою молотка і сильних виразів, дати метал бажану форму.
Звісно, зірки не були на боці або аури зіпсували, але перший млинець. Зробивши оболонку, я практично кричав, тому що тільки людина з дуже гарною фантазією може бачити цю оболонку. Не шкодуючи, він відправив його на металобрухту і знову взяв.
А - Боже! Хтось почав малювати.

Приготував заготовку для хвоста ...

Габаритний зображення

Після чого він почав затискати. Розтопити ріг. Літо на вулиці і я хочу погріти.

Проста маніпуляція болгарки і воли!

Для всіх сортів ніг, вуса, очі пішли незрівняні матеріали.

А потім був процес складання та роботи окремих частин.
На жаль, не всі етапи процесу були записані - фільм збережений.
В цілому, після деяких вправ з інструментом і металом, що це сталося:

Р

Я пропустив найбільш «інтерестінг» моменти збірки: художнє зварювання, ковтування, неоднорідні вирази ... Я вирішив показати кінцевий результат.

О, ye! Так як це заспокійливе, нам довелося пережити контейнер для тютюнових відходів. Це виглядає так:

І більше.

Як це:

Останній.

Додано до [mergetime]1374221598[/mergetime]
Довга.

Молодший.

Джерело: