Амірські кільця

Написи застигання:

Я думав про те, що розповісти вам і що показати вам, що ніхто не розповість, і показати вам? З усіма нудними стелями, які «силові конструкції є найбільш секретними і не люблять поширюватися про свою діяльність», мережа повною мірою фото і відео з MBM і спеціальними операціями. І в нашій країні багато людей, які пройшли через гарячі плями і війна, деякі також говорять нам, скільки. Що цікаво знати кілька людей. А потім з того часу я зумів взяти картину на новий телефон (див. якість фото, до речі) щось цікаве. І я думав, що дуже мало хто знає про це, і з яких причин ніхто не говорить про це.

Як тільки підземелля був структурований, він мав власні «положення». Це, як, "амурова галузь", "амурова джемаата", "амурова філеата", т.д. І з тих пір ніхто не хотів зробити хива або постанову про призначення, і якось спроектувати себе як «завження сатину» дуже багато, аміри почали робити самі кільця. Найперший дюрі був виготовлений з золота, але він швидко вийшов, що він був гарам. Що таке, згідно з поняттями Шарі, одягаючи дитину з червоним волоссям, є пастка. Скоро, в результаті кільце було виготовлено з базових металів, але з чорним каменем. Чим більший чорний камінь, охолоджувач аміру.

Давайте подивимося на фото:

У передпліччя ми бачимо кільце, з якого росла чорна кам'яна. Захопити його. На вершині є кільце з великим чорним каменем. Це Dokka Umarov-рівневий амір кільце. Деякі права або ліва рука лідера цілого Imarat. До права лежить кільце аміра, а зліва від аміра, наприклад, сектор. Все це, звичайно, є умовним. Амірхонкі не змогли зробити собі кільце з найбільшим каменем. Що неправильно з статусом? З таким динамічним життям ви не можете жити, щоб бути автентичним плечем, прямо? В короткий час ви можете кинути понти.

159135

Кожне кільце прикріплюється до тегу з інсталяційними даними власника, які залишили цей світ без часу. У зв'язку з смертю підозрюваного, і залишалися докази. Ви бачите, на фото практично немає чорних кам'яних кілець? Аміри швидко розуміли, що чорні камені приносять нещастя. Ви самі робите кільце, як це, перш ніж ви будете насолоджуватися новим, і ви вже маєте отвір у вашій голові, що діаметр цього кільця. Йокінг. Пультова в'язальна отвір дуже мало. й

В короткий час Аміри почали робити кільця менш масивними і без чорного каменю. Просто кільце з деякими видами лігатури або арабськими або ісламськими символами. Але це не допоможе. На жаль, кільце приніс нещастя. Аміри не носити кільця. Традиція захоплюється. У минулому ми навіть попередили дивитися, хто зробив те, що до корпсу. А потім деякі співробітники могли лякати кільце на пам'ять. І засмаглий. А потім тренери боролися.
До тих пір, поки традиції остаточно захопили в неживо, я сказав вам про це. До речі, можна побачити досить кілька кілець у фотографіях. Але це лише невелика частина всіх кілець Амірів, які існували тут. Деякі з них були вивезені другими, деякі спалені власниками, і деякі ходиться в різних органах і відділах. Аміри були варені в пачці. Єдине, що він може зробити кільце. Зараз немає Amirs...

Джерело: