Пішохідний вечір з собакою в Нікольській гаві, Наталя Потапова побачили, що яскравий шаговий стрибок переміщався біля берези. Приблизні - невелика кішка в комірі, виготовлена з стрічки з луком, які зв'язали подарунки, була вішалка однією з гілок для цього коміра.
Звіря бореться звільнити себе, відпочиваючи на дереві своїми задніми ніжками і намагаючись витягнути голову від неволі. Жінка зрізала мотузку і приніс нещастяне будинку.
3 фото через goodnewsanimal
«Я відразу ж назвав її Катя», – каже Наталія. У мене є чотири знайдені коти та інші собаки життя. Я спробував годувати її, але вона мала червоною лушпиння над її шиєю, її горло була вичавлена.
Я не можу їсти, але сама худа, ребер можна розраховувати. Це те, що ви повинні бути, що монстр, щоб зробити задоволення від маленької дівчини. Я думав, можливо, Katya сама плуталася в листя? Немає, я не думаю, що коти дуже розумні.
Катя жив з Наталею за пару днів. Жінка спробувала допомогти коту, але зрозумів, що вона не могла. Щоранку ніс кота і вуха «збиті»: температура тіла була більш ніж сорока.
«Я соромлюся, коли я думав, що вона може гинути», – Наталія бобів. Я взяв кішку і взяв її до клініки Карен Далакян – тільки фахівець може залишити тварину після такої серйозної травми.
Карен не в клініці. Прослуховування студентів в Китаї в Університеті Ліонінгу. Він був контактований по Скайпу лікарями-практиками від клініки Челябінськ.
«Карен Вахаганович, що робити? Учні ветеринарної академії Таня Коліна та Наталії Шестаков. Кіт був привезений, вона дуже хвора, і якщо вона гине? Це ніколи не було зроблено на лекції. й
«Я консультував дівчат по Скайпу, і вони займалися інтенсивною обережністю», - розповідає Карен Далакян. Він сказав мені, що ліки використовувати, як лікувати рану.
Дівчата не залишали клініки на два дні, бояться залишити її самостійно. А потім вони дзвонили, "Кішка отримала краще, лихоманка йшла, вона їла." Вона точно вижити зараз, не буде вона?
Вони перейменували її Кітті, перший реальний пацієнт, який коли-небудь зберіг, і ім'я було так аніонувати. Виявлено: вони не знали, що таке серйозне лікування хворого.
«Далакян розповідає про психологічні травми, відступ до людей». Кітті не сердитися з будь-яким: вона не боїться своїх рук, вона дбає, грає з нашими іншими пацієнтами, особливо любить Чхуа Д. Тєсона.
Sweetie невелика, витримана, смарт, зараз нагадує невеликий слон – дівчата не дають вихованця від неї. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Кошеня - це зелена трьохбарвна краса, кажуть такі коти принесуть щастя будинку.
Джерело: