З 4 по 8 липня 2013 ми пішли в вторгнення!
У вас буде 37 фото, 2 відео та коментарі сканування.
2,2 км Географія відвідувачів по-справжньому безкінечно! Почати з Калінінграду, України та Білорусі, закінчуючи Сахаліном. Включаючи Мурманськ, Архангельськ, Краснодар. Я не говорю про Центральну Росію на всіх: Ось Краснодар:
3. У Вік також широко представлений. Від жінок старого віку:
Р
4. У Для дітей дошкільного віку:
р.
5. Умань Ось деякі піонери. І було багато.
6. Жнівень І піонери:
7. Про нас Складання співвітчизників в перекосах і газових масках. Для довідки: сонце зовні, близько 30 градусів тепла і страшна начинка. Але вони не доглядають. Зображення, hule.
8. У Він повинен бути будівельником. Кріплення пива на шоломі.
9. Навігація Сама смерть не перестала виглядати:
10. Я не кореспондент, особливо не фотографію. Ми поїхали з друзями виключно для відпочинку, слухайте хорошу музику, і звичайно пити. Не буде повного звіту. Далі найпристойніші кліпи з персонального фотоальбому для ознайомлення.
р.
11. Аліса і Кінчев
12. Ви не бачите всіх. Були дві сцени на фестивалі, і було багато перекриття. Ще частіше, я повинен кидати між сценами, зробивши вибір між дуже хорошими і кращими. Після того, як Аліса з'явилася в небі Сокілс Росії
до
13.00 р.
р.
14. Це цікаво.
15.00 р.
16.00 р.
17. Марія
18. Муракамі
19.00 р. Луна
20. Рубен Гхазарян. Великий звук!!!
р.
21. Часом довелося взяти зірку. Це Пілот.
22. Хелавіс і млин
23. Після цього аеробатична команда Berkut провела демонстраційні рейси на бойові вертольоти Ka-52 та Mi-28. Коментатор був занадто слабким.
Р
24. Видовище дійсно колосально.
25. Князь
26. У спеку і знизився чоловік. Він відразу прокладав горизонтально і покривається прапором. І поливав його водою, і через 10-15 хвилин благополучно приніс йому свідомість і відправив його на стоянку. Я сподіваюся, що він прощав мене за це фото.
27.
28. Як ми проживали. День другий. Як ранок... обід.
29. Збірний трактор. Гібрид Зіль, КамАЗ і щось інше неймовірне.
р.
30. Тип світильників вгору.
Р
31. Це наші сусіди на стоянці. Великі люди.
32. Я пообіцяв зрадити свою дочку.
33. Понеділок вранці. Багато хто залишив вночі. Паркувальний лот практично порожній.
34. Неважливо, що організатори спробували, просто неможливо видалити всі сміття, особливо в процесі виходу на сипку аудиторії.
р.
35. Ми збираємось.
36.00 Р Я можу сказати, що
Габаритний зображення
37. Фестиваль був успіхом. Він взяв його на новий рівень. Зараз немає місця для великої рогатої худоби, биків та інших луків. В сім'ях, з дітьми та старшими батьками. Звісно, без фотографії будуть передані найбільш важливі – атмосфера! Це відмінне відчуття, коли ви відчуваєте, що ви є частиною великої родини. Вона повинна бути спробована.
Додано до [mergetime]1374342483[/mergetime]
Луна з атемом
Додано до [mergetime]1374342543[/mergetime]
І яскрава пам'ять горщика.
Додано до [mergetime]1374342588[/mergetime]
Для всіх, хто знає себе, ласкаво просимо! Переглянути наступний рік! Всі
Джерело: