Покинутий психічний лікар в Нью-Йорку.

психіатрична лікарня в сні Нью-Йоркське містечко Кінгс Парку було припинено на другий декап. Якщо наприкінці 19-го століття були проведені передові експерименти з американськими психічними пацієнтами, зараз відбувається повна руїна і руїна.

23 фотографії з Drugoe.us

У передпокої однієї з госпітальних блоків, різкі двері раптово підштовхуються і на дахі, щоб бути чесним, я практично не вдалася моїх штанів: Я ніколи не був в такому місці. І з хорошої причини, тому що це покинутий психічний лікар вважається одним з найбільш обурених місць в Америці.

Кінгс Парк був заснований єпископським священиком у 1885 році як альтернатива життєздатним будинкам Нью-Йорка. У місті свободи прибули нескінченну кількість паломників, а не всі вони змогли знайти свою американську мрії: не вдалося впоратися з культурним шоком, багато нових іммігрантів.

Застосовують такі модні методи лікування психічних захворювань як лікувальна терапія і навіть лікування електрошоком. З часом медична промисловість країни рекомендується переходити до більш успішного і порівняно безпечного лікування препаратами і американськими горіхами.

З десяти покинутих сьогодні працює тільки одна будівля.

Відкрито сонячний крематорій.

Перегородки більшості будівель даного комплексу перегороджуються, і всі вікна розташовані на бронюванні.

Однак ми знайдемо дилапсований підвал і занурюємо в одну з будівель психіки.

78187118

Як ви здогадували, це автономний генератор.

Далі - сліди життя місцевих бездомних людей і наркоманів (?). Хоча мені важко уявити найгірше місце, щоб провести час з наркоманами, темними тунелями і ноками, здавалося б, грішник.

Відчувається, як дух Rebecca Браун або Conrad Medina, який загинув тут, приховується навколо кожного кута. Але крім старого ярусу і пари банок Budlight я знайшов нічого тут.

Чи можна побачити зображення духу на правому рівні? Я був дуже холодним, тому я був швидкий, щоб вивчити другий поверх.

Американські параноїди насправді вважають це місце, запеченим і повним спектром привидів.

59757629

У вузьких колах самозапчастих Духів, проходячи через ці чверті, і навіть вночі, вважається дуже відважним припливом.

З 1996 року держава шукає розробника або розробника. Я думаю, що духи психосу, які проживали тут, приймають помста на державній адміністрації за їх неоднорідне лікування.

З моменту закриття комплексу цей пам'ятник архітектури Лонг-Айленд став своєрідним Мекка для любителів паранормальних явищ, наукознавства, аматорських фотографів і навіть для Голлівуду.

Державна міліція стверджує, що один з цих дослідників раптом згорнувся в ліфтовий вал. Язики, які говорять про те, що цей пригодник був фактично кинувся темним духом.

Інші спостерігачі тихо зафіксували себе в одному з комплексів і не знаходилися вихід, здогадували, щоб викликати поліцію, які природно відразу прив'язали їх.

Побудований в колоніальному стилі, будинок лікарні в пікі років, вміщено до 9 тис. насильницькі люнатики, сонокери і просто літні мешканці, які страждають сенильною дементією.

Сьогодні, за винятком кальмарів і диких лисок, не душа видно тут. Прийняття спортивно-obsessed Americans (це прагматологи влаштували бігові доріжки в одному з парків і змагаються з сім'ями в суботах!), а також божевільних шанувальників невідомого і кисневого.

Вони кажуть, що після Другої світової війни тут народилися навіть російські цінності.

Р

Я не ходив далі. Дуже Криптий, як кажуть американці.

Але я впевнений, що я повернуся до цього місця знову, хто з мене?

Джерело: