Про те, як він хотів альтанки. .

Хочу поділитися тим, як я побудував альтанки на території котеджу моєї дорогий матері-в-зав. Це перша альтанка своїми руками.

25 зображень.

Я хотів щось, як це:

Передмова: І це все почалося з того, що я хотів місце в країні, де можна сидіти, їсти шашлик і пити пиво, і так як місцевості не дозволяв селитися нормально (сюжет з схилом), було прийнято рішення побудувати альтанку. Покажіть, що я замовив пилку з моїх картинок і малюнків. Деякі частини були зроблені модулями (застінами) зібрані, де він замовляє його, а також лавками і столом. Я побудував майже місяць, так як я міг тільки провести 1 день на тиждень на будівництво. І як правило, не вистачало цвяхів, потім черепиці. Деякі фотографії початку будівництва зникли, а точніше, вибір місця і плювати є найважчою частиною роботи. Я скажу, що земельна ділянка була експортована трохи більше 3 куб. м, одна з них була імпортована PGS. Багато моментів не знімалися знімки, оскільки для цього немає часу, не хочу затримати будівництво. Дякуємо вам за те, що ви бачили деякі моменти! На шматочок м'яких черепах.

Ось ми йдемо. Це наступний крок. Подушка PGS була заповнена, і заливається вода зверху, щоб вона могла приклеїти разом швидше. Після чого було прийнято рішення про те, щоб зробити точкову основу червоної цегли, так як воно найкраще підходить для моїх цілей! Стрічка фундаменту не хочу, тому що протягом тривалого часу і не структура, яка заповнює її. Все доведено до приблизного рівня.

У стовпці оселилися, тепер прийшов час засипати і знову залити воду, для відеоспостереження.

Нарешті, на фірмі, де він замовляє ROSPIL, все було готово, місяць пропущено. Ось модульні деталі, лавки і стіл. Забули розповісти вам розмір альтанки 3.2x2.0x2.40 до даху.

- Кв.м

стіл

Підлога також на фірмі простягається відразу. по периметру був виконаний на місці вже обв'язується з бруса десятки, щоб вага бази. Між підлогою і цеглою кладуть Рубероїд, щоб дерево не набирає вологу з цегли, дно змащують відпрацьованою олією, щоб не гниться.

Вступний модуль і скелет альтанок переходив в будівництво. Дякуємо за те, що мій друг і батько-в-право. Я не можу зробити це без них.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

р.

На попередній фото, частина мене, що робить дах ковзанами.

Будували ремінці, збудовано чорний дах.

кут

У

Що це все про. Побачити це ще раз на обід

Чорна дах готова. Внутрішній вигляд.

пошук

У зв'язку з тим, що альтанка виявилася піднятою над землею, і я не хочу стрибати в неї багато, вже було прийнято рішення побудувати таку оригінальну сходинку з обрізки.

Іноді мені довелося працювати як інструмент діда. Чому я так трахнув. Ремкомплекти можна укласти м'які черепиці.

Зареєструватися

Кінець повинен бути десь біля. Ми з черепиці.

Усередині.

О, мій Бог, я хочу пиво від вас. Переглянути з вище

Дивитися

Вхід

р.

задня

Інспектор не дбає про те, що я робив там. Він був просто... Чи приймав його хабар після того, як було прийнято будівництво?

квіти дівчата)

хлопчики трохи м'яса... Я зробив. Дякую!
PS: Я не будівельника взагалі.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное