Байдарки в "пакованій формі"

Я вирішив взяти перший «нормальний» відпочинок спонтанно. Я також спонтанно вирішив на відпочинок - Я піду каякінгу. За два тижні було знайдено тур, "перший в Google", оплачено, квитки були придбані на місце зустрічі групи.

І ось я, не бачив нічого, крім природи на 6 соток, стоячи на станції Володимира в очікуванні пригод.
Мет з групою, завантажив свої речі в бренді мікроавтобуса Gazelle, які вже кладуть всі необхідні (баідор, намети, спальні сумки, продукти харчування на 5 днів і т.д.), і переїхали на початкове місце.

Через 2 години прибули, перевантажуються.
Ось 32 фото.

Частина групи відразу залишилася для приготування обіду, інша частина почала збирати човни. Байдарки в "пакованій формі"

Процес складання

Детальніше

І ось вони готові (3 2-місний і 1 3-місний).

Обід, слухайте мінімальну інструкцію і навантажуйте на шляху. У день співу вони пливли мало (близько 4 годин), звикли до катерів і «ко-боатменів» і не брали фото. Так просто фото першої парковки.

Детальніше

р.

В цілому вони витратили ніч, і вранці, сніданки, знову «на веселі»

В цілому вони витратили ніч, і вранці, сніданки, знову «на веселі»

, Україна

Кілька слів слід сказати про собаку. Його система "друга або лиса" цікава: катання поруч з власниками - ви самі, пішли в ліс - ставали дивним, необхідно вигнути і прикусити. Тому він кладав на мініатюрну муфту, яку Кузья (як він був названий) акі свині «показав» на жертву.

Детальніше

р.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Немає поселення навколо. По маршруту знаходиться близько 30 автостоянок. Вода найчистіша (при покупці закінчилися протягом 2 днів, вони відвертають з річки, попередньо відваривши).
На другий і третій день фото були взяті на воду і на березі під час закусок.

Детальніше

, Україна

...

94563710Р. 4200Р.

...

...

...

Хоча річка не бурхлива, без порогів, але заповнена сногами і лопатями, тому довелося маневрувати між ними.

111674

Наприкінці третього дня стояв довга парковка близько 1,5 днів.

Ми провели наступний день на пляжі. Смачне приготування їжі і їжі.

Порівняти в фігурно-сусідних каяках

р

Фотографія.

Фото попередньої фото

Викопані товари.

Детальніше

Баня для табору була відвисана (на перших 3-4 годин кладка каменів погана, потім зверху розміщується наліт, підлога кидається листям, гарячими каменями поливають водою - пара виходить)

Монтаж намету

Попаривши, можна негайно перестрибати в річку (хоча це дещо неглибоке, але не сутність)

,00 Р

І ми також запікаємо млинці прямо на частці.

... і сати вогонь ввечері.

П'ятий (і останній) день почався з раннього підйому, сніданку. До 12 днів ми встигли поплавати до фініші лінії і встигли пообідати (що ми успішно справилися з обідом). Загальна фото на лінії обробки

Бонусна фото нашого захисника

Р

Пізніше під час прогулянок по Володимиру чекав поїзда, з'явився наступний напис.

У мене є все, киньте його.

Джерело: