І ви скажете алегатори не літати.

Ka-52 і друзі та друзі в Le Bourget 2013.

Про літаки, про дрони, Я почав говорити про вертольоти.
Російські вертольоти Холдингу ( дочірня компанія Оборонпром, частина Державної корпорації Rostec) спільно з Рособоронекспортом
У 50-му Парижі Air Show у Ле-Бургеті презентували останні розвідувальні роботи та ударні вертоліти Ka-52 "Alligator" та останні комерційні Ka-62.
Попри всі види підборіддя на частину організаторів і конкурентів, на території Ка-52 був статичний сайт.
Не можна пройти через натовп людей, які хочуть бачити його.

Це 26 фото.

І ви скажете алегатори не літати. р.

Давайте подивимося на неї.

Я хочу почати цю історію з старим жартом:

Два наркомани на балконі були копчені горщики. Вони відчували себе добре. Паріш і все.
- Я дивлю крокодил! - Один говорить, - Це зелений! Це весело!
Другий відгук:
Я сказав вам, "Не дихати прямо!" - там є ціла кришка там, власне, і у вас є тільки один!

2.No, no crocodile flocks в небо над Парижем. Але алергатор мух:

3. У Прем'єра вертольота, яка ніколи раніше не була продемонстрована на міжнародному етапі (Бангалорея не вважається), відбулася в перший день виставки – 17 червня.
Під час демонстраційного рейсу Ка-52 «Алігатор» виконав програму польоту, заповнену аеробікою, і став одним з них.
Один з найбільш пам'ятних подій ювілейного авіашоу. Що ви пам'ятаєте? Це було краще, ніж інші :

4.Ка-52 "Аллігатор" - всесезонний бойовий вертоліт круглого блоку. Призначений для знищення броньованих і незрівняних
наземні цілі, низькошвидкісні повітряні цілі та ворожі сили на передній і тактичній глибині, для вирішення задач розвідувальних робіт та
командування групи атакних вертольотів.

5. Умань Інші переваги алергатора включають високий захист екіпажу, сучасні автоматизовані системи для полегшення
пілотування та простота обслуговування на землі.

6. Жнівень На вертольоті було підготовлено для відправлення, все вийшло за планом, але політика придатна:
На момент зльоту нашого автомобіля прем'єр-міністр Франції був на виставці:

7. Про нас У небі троянди 2 представники сімейства котів.
Єврокоптер Тигр – це сучасний вертоліт атаки Франо-Німецький консорціум Eurocopter.

8. У Надійшла прем'єра і змивається, але залишився відступ.

9. Навігація Тоді наш рейс був "інтерферований" Sikorsky UH-60 "Чорний Hawk" (Ukrainian Sikorsky UH-60 Black Hawk, буквально: "Чорний Hawk") - американський багатоцільовий вертоліт.

10. Як і наші фахівці сказали, що програма польоту Black Hawk була повністю скопійована з нашої програми, добре, God forbid.
Ми ще краще літаємо:

11. " Алегатор має подвійну кабіну і може бути пілотований будь-яким пілотом. Висока продуктивність досягнута, включаючи
через коаксіальне розташування шурупів, дозволяють вертольоту швидко маневрувати в обмеженому просторі, зайняти вигідну позицію атаки.

І ви скажете алегатори не літати. Р

12. Ми працюємо над тим, щоб почати, погода не дуже хороша, але ми не дбаємо про те, що ми всесезонні.

13.00 р. Вимкніть!

14. похмура погода не дозволяла захопити всю красу свого польоту, тому я буду використовувати фотографії, отримані в інший день повітряного шоу.

15. Airbus A400 - Ka-52: Я тебе їсти

16.00 р. Перший погляд! :

І ви скажете алегатори не літати. , Україна

17.00 р. Два газотурбінні двигуни ВК-2500 встановлюються на Ка-52, що забезпечує можливість польоту на висоті понад 5000 метрів.
Також можна використовувати в холодних кліматах і умовах засмаги.

18 років Стеля статична 4000 метрів, що дозволяє проводити вертоліт і посадити в гарячих кліматах і високих горах.

19.00 р. Знайти алегатор:

20. Демонстрація Ka-52, організованого Рособоронекспортом та російськими вертольотами, створило враження на гостей виставки та кожного дня.
Я продемонстрував свої нові можливості і знову.

21. На вертольоті 2 чол. Але залиште екіпажу на відпочинок після рейсу і зробіть невеликий крок від військової техніки до цивільного обладнання.

22. На стенді російських вертольотів розміщено повнорозмірну модель нового багатоцільового вертольота Ka-62.
Перша модель польоту Ka-62 запланована, щоб бути представлений дуже скоро - на міжнародному аерокосмічному шоу MAKS 2013.

23. Ka-62 - унікальний проект Холдингу вертольотів Росії в рамках міжнародної співпраці з європейськими партнерами, які наразі працюють
на створення окремих вузлів і збірок для нового вертольота.

24. Закінчення сертифікації Ka-62 очікується закінченням 2014 року та масовим виробництвом машини.
Компанія Atlas Táxi Aéreo.
На верстку представлено салон вертольота великої і досить місткої, його пасажирська версія.

25. Ka-62 обладнаний двома новими двигунами турбошафту Ardiden 3G французька компанія Turbomeca.
Авіапередача і передача вертольоту буде доставлено австрійською компанією Zoerkler. Вони кажуть, що івони будуть одними з кращих.
Ми розглянемо.

26. Про це заявив екіпаж вертольота.
Продовжити:

aviator-en.livejournal.com 澶у

І останні новини про Російські вертольоти
З’їздники проти придбання в Пентагоні російських вертольотів Мі-17 для Афганістану

Джерело: