Кизил

Звичайний будинок на головній вулиці Кизиль. 3 поверхи, кілька десятків квартир, без пришивок. Дерев'яні унітазні раковини в дворі.

21 фото автору

Р. 4200Р.

Агентство нерухомості, що займає приміщення на першому поверсі, має власну «точкову» і закривається ключем. Власник вже давно звертався до орендарів з пропозицією вставити труби в будинок і встановити туалети, але вони тільки знеболюють: «Все життя ми йдемо на двір і будемо йти далі». Це девіз Республіки Тува.

Кизил Ленін Вулиця – це густий нерозповнений сироп, який концентрує суть місцевого життя. У короткому просторі можна побачити все. Магазини, що належать виключно місцевими міністрами. Ці гідні люди також пов'язані з собою. У величезній надсучасній будівлі арбітражного суду, рідкісні боумінгові кроки підкреслюють тишу могили. Не існує конфлікту інтересів, а судді відіграють Counterstrike на сітці та запрошують невідкладні випадки, щоб вийти з роботи рано.

На вулиці Леніна та будівлі Міністерства внутрішніх справ та заголовку університету, та уряду, та площі в національному буддійському стилі.

4. У

Усе місто ділиться пов’язаними кланами, а в деяких заступниках голови правління Туванського уряду можна легко розпізнати колишньому каталі. У той час як посадові особи, які здійснюють бізнес і витягують бюджет, двори і вулиці, дезолятуються.

6. Жнівень

Скарбнички колишніх радянських гойдалок, між ними місцеві діти вступають до занять. Після декількох років всі класи знижуються до вилучення грошей на спирт або наркотики.

Прикордонний кордон між федеративним і локальним є чітким. Якщо ви бачите сучасну будівлю, то це заклад деяких видів, як правило, охоронного агентства. Поруч, за стовпами, гуль розкочується.

9. Навігація

Не просто кущ, це людина, яка живе тут. Це як куля - ви не можете побачити її, це.

Моє улюблене Кизил бульвар. 1 блок з центральної вулиці...

Булевард підключений до вул. Леніна за вражаючою алеєю. Ось я знайшов ножа.

На щастя, є винятки навіть тут. Місцеві барраки Шанхаї зведені і зведені будівлі Національного музею.

Р

Лужков, якось щедро побудував музичну школу.

Отримаєте від пилу, пригнічений місто! Також є туризм в Кизиль! Написи англійською мовою! Я! Вважаю його іконичним символом на шляху до переїзду. У автобусі Кизиль-Абакан побачив навіть одну живу Австралію. На кожному посту ДАІ він був виведений з салону і привів до перевірки документів. Туризм є надзвичайно перспективною галуззю для красивої республіки, і він вже отримує пильну увагу.

16.00 р.

17.00 р.

Джерело місцевого населення вважається святим. Багатобарвні ганчі, столи, таблетки від МТС - все це повинно бути.

Жорстке трагедії відбулося тут 11 років тому. На машині привели два громадяни. У мене було близько 50 стербових поранень, а інший зрізав голову. Поганий чоловік був завантажений в автомобіль і виштовхувався в Єнісі. Відкрита вода. Загиблими були порушення кримінальних проваджень. У парі років вони будуть звільнені, повертаються в Кизил, пити горілку і отруйні тюрморти. Хтось ще буде загиблим у п'ятому провалі. У цій містичній пара триповерхових будинків без унітазів і немотивованих вбивств, я бачу невиліковний кармічний зв'язок, який формує історію своєї країни.

Я дуже хотів їсти.

У суботу багато міських тавернів зайняті на весіллях та День народження. Туванська кухня все ще знайдена. Ми були неймовірно щасливими. У одному з найсучасніших інститутів був відкритий посол Далай Лама в Туві, справжній Тибетський монах, майстер. Для того, щоб подати заявку, необхідно зареєструватися в парі місяців!

Посол був надзвичайно доброзичливим і хорошим Я сказав, що він від одного з його студентів, з яким я став друзям в Паттайї. Наш світ неймовірно невеликий. Монк став емоційним, тихо знімав його окуляри з голови, дозволяв йому взяти картину з ним.

р.

Також надзвичайно смачна страва національної кухні «Шан». М'ясо і кров обсмажують, подаються на подушці пюре з овочами. Смажена кров надає особливий смак.

У ресторанах Туван важко знайти національний чай Туван, з молоком, жиром і сіллю. Для нас проводиться виняток, підготовлений спеціальним замовленням.
Я пішов з Кізиль, залишаючи Тува. Російський Сибір чекає на мене. Красноярськ, Омськ, таємнича станція Таіга. У Туві запрошують мене відвідати. Я не приходжу сюди знову. Тува - це те, що ви ніколи не забудете, але ви ніколи не хочете знову побачити. Таке республіка є реальним... в Росії.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное