Моменти Короля і Єстер

Написи Олега Бочарова

Помер, і я раптом запам'ятав, що я маю щось писати. Зазвичай я повністю забуджу такий смішний і нещадний щит, але ось справжній велосипед розмір дня, гідний років. Я апологую заздалегідь, що не буде snot - тільки життєрадісна і життєрадісна.

Як дізнатися Король і Фоол одночасно.

Рік був 1999. Великих часів, до речі, були криза в країні, сім'я їсть лише пасту і пиво. І на фоні такого довгого посту відчувається великий духовний підйомник.

А потім зателефонуйте нам, важливо, в міжмісті - вони сповільнюють Москва з берегів озера Байкал, друзів по лінії подружжя. Хороші люди роблять фестиваль у Байкалську, скелі та рулоні загартовані на стінках бейкальської пальпи та паперової млини. Вони навіть пообіцяють зупинити завод на тиждень, в ім'я слави скеля і рулону і єдності молодих людей. Одна проблема - свої рок-групи в Сибіру повні. Не єдина зірка з центру. Вони попросили мене допомогти їм принести друзів. Особливо в целоміті відзначили «Боні Нем», «Кінг і Єстер» і «піваки!».

Ми відразу ж погодилися з Немоляєвим, але з панками він вийшов смішним. Я зателефонував Sid "півак!"

Це річ, Сід, вони закликають вас на фестиваль. Байкал, природа, скеля та рол, легендарний бейкальський конопля. Повна дошка. Скільки буде потрібно?

- Fuck знає. Baikal є відмінним. Подаруйте мені бабуся.

- Гаразд, я зателефоную вам.

Ми дайвінг з дружиною телефону Короля та Єстера, а також їх менеджер Саша. Він був переданий нам іншому Саші, одного з Наіва.

Це те, що Ти, Кіш, вони закликають вас до фестивалю. Байкал, природа, скеля та рол, легендарний бейкальський конопля. Повна дошка. Скільки буде потрібно?

- Змішувач охолоне. Це так круто! Ми працюємо безкоштовно! Немає грошей.

* * * * * * * * * * * * * * * *

Я себе, з сім'єю в Баікалську в день пізніше дивився. Після музикантів. Я кидаю речі в готельних квартирах, перейдіть в приміщення Короля і Єстер - Я бачу їх в повній міцності, включаючи Понт і Принц.

до Що таке, хлопці? Не болить тебе? Добрий день? Борщхт жир?

«Так, як це було... як він був, - скажеш Пота та князя, «зроблений нам тут травою». А тепер ми приїхали сюди за добу - і не слід трави. Незаконний!

- Закріплюємо її.

Я пішов на тентове містечко - там на пару га лісу тисяч, сім шанувальників розігналися в наметах, і приурочила цілодобово до причини дружби, єдності і зрадно музкерів (без маліси, так грайливий, в Сибірні). Я знайшов друг в лісі, і я сказав йому погані новини:

- Цар і Єстер сумні. Ми пообіцяли і кинули.

- Зафіксуйте його, дайте.

Я перетягував глибоко в місто намету; Я не розумію, як вони навігували там - немає дорожніх вогнів, ніяких адрес в тундрі, або що вони називають їх Байкал кедром тайга. Але вони знайшли когось. Вони вибивають на наметі, з якого величезна, одна і півметра в обхваті від бур'яну стикається. Партія гуру від Ulan-ude. Я був у школі з дітьми, я не пам'ятаю. Це математика або ботані. Чудовий великий чоловік.

Я кажу:

Важливі гості Санкт-Петербурга, ансамбль «Кінг і Джестер», скарга, надіслана всім баїкам. Трава не з'їжджається з грецькими сибірами.

Бур'ят захопився, підійшов назад в намет, потертий там з чимось, і вийшов з величезним, ще більше його гарі, поліетиленовий пакет. Пакет коноплі.

до Так ми не злилися, Вони просто важливі люди, зірки! Ми навіть бояємось запропонувати їм щось. І вони будуть щасливі приїхати, але якщо вони не розуміють, що вони відчують? Тепер не буде виконано, все в сумці!

Загін лоотів пішов до кімнат. Питання для дітей про винахідливість: що говорили музиканти після Нештяк - Улет - Охтирствоомеде - найлютіша трава нашого життя. Виберіть бажаний варіант і підкреслить. Якщо ви підкресите все, ви не будете виворітними.

- Після того, як дуже багато років, Сід з "Кокробей!" збиралися сміливо і попросив мене - "Олег, але я досі дивую, скільки "Кінг і Джестер" потім попросила гроші на фестиваль в Байкалську?" Ми хочемо, щоб піти там, і ми назвали найменшу, символічну кількість. Скільки зробив Король і Єстер?

Я був втілений, щоб розповісти правду. Хоча б я написав його як камінь від мого плеча.

А горщик був прохолодним. Я можу сказати більше, але без слів зрозуміло.

Джерело: