На похороні Пота, вболівальник скаже на натовпі

Під час похорону лідера групи «Кінг і Єстер» Михайло Горшенєв, поліцейські затримали агресивний фанат своєї роботи. За словами кореспондента «Рідуса», поліція зуміла запобігти серйозному гальму. Після виходу залу, де люди казали про те, щоб музикант, він почав кинути себе на людей, що стоять на лінії. Масивний туман ухилявся тільки завдяки швидкості копсів.

Похорон відомого панка рушила плавно. Не тільки своїх рідних і шанувальників, але і колег в музичному магазині. Так, з Горшком сказав, що «півніки» і Кинчев, а також режисер Валерія Гай Німецька.
8 зображень

2,2 км

3. У

499 р.

4. У

5. Умань

6. Жнівень

Габаритний зображення

7. Про нас

8. У
Орленгос 22 21:16
«День мене вмирає, і це буде не пізніше, ніж за шістдесяти, тому що я молодий в серці і не хочу розпадати психічно і фізично. І ви будете всі, як і бо на моєму виїзді, і я сидю на мокрому парапеті біля Тверської-Ямської і диму деяких сигарет. І ви будете всі жати "Пот" Фолі! О, прийти на. Я торкнувся і підрахуйте свої перемоги. Тому ми будемо перемагати цю ситуацію. Я залишаю, коли я не втомився від вас. І ви пам'ятаєте мене з добрим словом, за те, що я не втомився, і не стала фольгою заробляти гроші з вас. Ну, я маю на увазі, це про тих, хто поп-позиторів. Боротьба для обличчя обличчя з пластиком. До тих пір, поки я зіткнувся на етапі для сумки зелені. Я зробив все для вас. Тексти пісень, а це означає: І ви завжди з мною. Ми одна велика сім'я, і це логічна і природна, що ви приїдете про мене. Не знаєте, що ви не знаєте. Я побачу тебе знову. Просто жити. І чекаю.

Михайло Горшенєв © Інтерв'ю.

Від каменів до оригінального поста.

Джерело: