Біль і щастя (18+)

Ця жінка трохи...
Безперервний біль, нелюдські сили і надмірна пристрасть – ці слова можуть описати життя і картини Фріди Кахло, найвідомішого мексиканського художника.

29-й фото

Джерело

Вона загинула в липні 1954, 59 років тому. Вона загинула в своєму домі в богемському районі м. Мехіко через 29 років страждань і боротьби. Все своє життя, що супроводжується фізичним болем і психічним болем. Вони знайшли вираз у своїх картинах і її щоденника.

Комуністична, глибока, виразна і ексцентрична Фріда, яка любила сміятися, текілу і диму, стала відомою художником лише коротко перед смертю. Зараз її картини варті мільйони. Коріння продаються в 2006 році за $6 млн, і один з багатьох самопортретів в 2000 за $5. Вона похвалилася феміністами, хоча Фріда сама не була. Вона захоплюється ЛГБТ-спільнотою, хоча Фріда сама була бісексуалом, але це не важливо. Що таке її універсальний біль і як вона висловила себе в живопису.

У віці від 6 років пані перенесли полоі. Захворювання висушують її правою ніжкою і змусили її застигти і приховати ноги під брюками або довгими спідницями національних суконь. "Фріда - дерев'яна ніжка," її однолітків випікають. Після 12 років вона була в страшній автомобільній аварії. На автобусі вона була з другом Аледжандром потрапив трамвай. Аледжанд з'явився легко, і Фріда поранена так, щоб лікарі були неоднорідними у своїх розчарувань прогнози. Потрійний перелом хребта, потрійний перелом тазу, одинадцять переломів кісток вже травмованої правої ноги, переломленої стопи, переломів коларону і ребра. Праска стібається через шлунок і тазу, постійно позбавляючи її можливості мати дітей.

Фріда пережили, незважаючи на і проти. Але все всередині її залишалося хребтом. 32 оперативних втручань, роки литого і колісного крісла, безкінечні болі. І перші кроки в живопису. Дзеркало над ліжком і спеціальною підрамкою, що дозволило вам писати лежачи.

359150 Р

Автопортрети – це те, що Фріда розфарбувала весь час, адже насправді вона була єдиною, що вона могла бачити, коли вона була постільною білизною. Я пишу себе, тому що я витрачаю стільки часу самостійно і тому що я тема я знаю краще.

Через кілька років після відновлення від автомобільної аварії митець прийшов до Дієго Рівери, щоб показати свої самопортрети, створені протягом року, вона проводилася в ліжку, скомбінована в ортопедичному корсеті.

Карти Фріди Кахло вражають відомого художника: Вони передали життєздатну чуттєвість, яка була доповнена безростей, але дуже чутливою, можливістю спостереження. Мені було зрозуміло, що ця дівчина була народжена артистка. й

За цей час пристрасна річка вже взяла участь у його другій дружині, і нічого не завадило йому від захоплення з двадцять-річним художником, життею, сміливим і талановитим. Він був захоплений надзвичайним інтелектом Фріди.

Дієго було 20 років старше Frida, страшний, величезний і жир. Вирощування подрібнювачів волосся, що відходить від хвилювання або, навпаки, покриваються повік. Він нагадував канібал, але «добрий чоловічий,» як Дієго Максимільян Волошин, який зустрів його в Парижі, сказав він.

7898802 Р

Річка придбала до розшуку себе як жирно-здоблений жаба з чоловічим серцем в руці. Він завжди був прикрашений жінкам, Дієго зцікавився, але один раз приймав: « Чим більше я люблю жінок, тим більше хочу, щоб вони страждали. й

У мене є два пригоди: один, коли автобус збився в трамвай, інший був Дієго. Одна з найвідоміших висловлювань Кахло передає весь сенс їх відносин. І одне з найвідоміших картин на цій темі – «Дуже кілька ін'єкцій». Ліжко і людина з ножам, що стоїть над тілом Фріди.

Річка зраджена на дружині зліва і справа. «Я спробував погасити мій суд, але ці бастари навчилися плавати...»

Річка була ревною і божевільною - вона не допускається, що йому дозволено. Після п'яти років скандалів, репроксів і карель, вони розлучаються, але через рік вони знову задружилися.

Ніяких самопортретів Фріда посміхається: серйозний, навіть кучерявий обличчя, заподіяний товсті брови, злегка помітний чорний антен над щільно стискається чуттєвими губами. Ідея своїх картин зашифрована в деталях, фоні, фігури з'являються поруч з Фрідою. Або поруч з двома фрідами. Вона часто повинна бути відокремлена. Вона перед ДТП - вона після аварії. вона страждає - вона спокійно. На публіці вона була майже завжди веселою, веселою, неінфекційно сміється, гучно одягнена, пити, палити і діяти, як вона була щасливою людиною в світі. Її істинний внутрішній досвід знайшов своє бачення на своїх картинах і щоденниках.

картини

р.

картини

картини

картини

картини

Коли вона втратила свою другу дитину в США (і були три невдалі вагітності), вона написав картину Генрі Форд лікарні прямо в лікарні. Це визнання жінки, яка втратила не тільки її дитину, але і її жіночність, її сім'я, її долі і майбутнє. На горизонті знаходиться міський краєвид Америки, в центрі знаходиться залізна лікарняне ліжко, на якому лежить кровотеча Фріда, символічно підключена пуповинною пудрою з ембріоном, равликом і анатомічним плануванням. Сприяння і простота символів Фріди підкреслюють силу її досвіду, статичні зображення підкреслюють німий, заморожений біль.

р.

Більшість з усіх, Фріда любила життя, і вона привертала чоловіків і жінок до неї. Незважаючи на гасіння фізичного страждання, вона запалюється з гумором, може сміятися на виснаження, зробити задоволення від себе, весело і весело з серця. І тільки беремо щітку, дозволяв собі думати про неминуче. Вона мріяла мати дитину, але страшна травма запобігла її від дітей. Три загнічення, що був реальним подвигом в її стані, закінчився трагічно. А потім почала малювати дітей. Найменше мертвих.

За останні 10 років Frida Kahlo зберіг щоденну, письмову та живописну скромну 170 сторінок, які зараз входять до її спадщини. Протягом багатьох років він викладав у закритому архіві Мексиканського уряду до публікації. 170 сторінок з акварельами і колажами, спогадами дитинства, записами хвороби і виховуючи любов до свого чоловіка.

Ім'я Дієго з'являється в щоденному щоденному житті більше, ніж будь-яке інше слово. Вона страждає від того, що вона не може знайти слова, щоб розповісти йому про свої почуття, від того, що вони невизнаються. Diego - це початок, Diego - моя дитина, Diego - мій друг, Diego - мій художник, Diego - мій батько, Diego - мій коханець, Diego - мій чоловік, Diego - мій мама, Diego - мій мама, Diego - мій мама, Diego - це мене, Diego - це все.

Він буде адресований йому колосним і багаторазовим підкресливим словом ternura – ніжність. Його обличчя з'являться у випадкових образах її ходових ескізів. У 1953 р., будучи самотньою і від нього, вона святкує свій день народження власним чином, пише в щоденному «грудень 8». Дієго... Любов.

3610Р. 4200Р.

Вона малює в її щоденнику птаха з крилами вниз. Над птахом Frida пише: Те ваза? - Ви залишаєте? І каже він, Ні. Алас гнила -- Брокен крила. Вона не може втекти її зламаними кісточками або її крутим серцем. Ви не можете літати, ви не можете залишити, ви не можете навіть crawl.

Довгий живий Сталін, довго живе Дієго.

У 1950 р. опинився ще 7 операцій на хребті, витрачаючи 9 місяців в стаціонарному ліжку і тепер залишився в інвалідному відсіку назавжди. У 1953 році до її смерті, вона мала її праву ногу, ампутованими для зупинки ганглрен. У місті Мехіко відкрилася перша персональна виставка. На відкритті Фріда прибув до швидкої допомоги з сиренами. Вона посміхалася, мала сигарету в одній руці, пляшка текіли в другому, квітка в її волоссі, радість і прасування в її сміху.
Тиждень до її смерті, Frida пофарбувала Viva la Vida, Viva la Vida. Сонячне життя, в якому зосереджено її ставлення до життя. І до смерті: «Я весело чекаю залишити і сподіватися ніколи не повертатися. Фріда.

І тоді вона змогла знайти слова, в яких вона висловила свою любов до річки Дієго.
... У слину
паперовий
ковбойши
Всі лінії.
У всіх тонах.
трахнув
У грудях.
поза, всередині ...
ДЄГО в моєму роті в моєму серці уві сні уві сні уві сні у розпушувачі олівця в пейзажах в металі в уяві при захворюваннях у вікнах у своїх прийомах у своїх губах.
Вона писала їх на шматку паперу. П’ятого разу перед смертю, а живим серцем художника було передано до Дієго кілька днів.

Це його. Для тих, хто не розуміє, це освітній пост;

Джерело: