Біль і щастя (18+)

Ця жінка трохи...
Безперервний біль, нелюдські сили і надмірна пристрасть – ці слова можуть описати життя і картини Фріди Кахло, найвідомішого мексиканського художника.

29-й фото

Джерело

Біль і щастя (18+)

Вона загинула в липні 1954, 59 років тому. Вона загинула в своєму домі в богемському районі м. Мехіко через 29 років страждань і боротьби. Все своє життя, що супроводжується фізичним болем і психічним болем. Вони знайшли вираз у своїх картинах і її щоденника.

Біль і щастя (18+)

Комуністична, глибока, виразна і ексцентрична Фріда, яка любила сміятися, текілу і диму, стала відомою художником лише коротко перед смертю. Зараз її картини варті мільйони. Коріння продаються в 2006 році за $6 млн, і один з багатьох самопортретів в 2000 за $5. Вона похвалилася феміністами, хоча Фріда сама не була. Вона захоплюється ЛГБТ-спільнотою, хоча Фріда сама була бісексуалом, але це не важливо. Що таке її універсальний біль і як вона висловила себе в живопису.

Біль і щастя (18+)

У віці від 6 років пані перенесли полоі. Захворювання висушують її правою ніжкою і змусили її застигти і приховати ноги під брюками або довгими спідницями національних суконь. "Фріда - дерев'яна ніжка," її однолітків випікають. Після 12 років вона була в страшній автомобільній аварії. На автобусі вона була з другом Аледжандром потрапив трамвай. Аледжанд з'явився легко, і Фріда поранена так, щоб лікарі були неоднорідними у своїх розчарувань прогнози. Потрійний перелом хребта, потрійний перелом тазу, одинадцять переломів кісток вже травмованої правої ноги, переломленої стопи, переломів коларону і ребра. Праска стібається через шлунок і тазу, постійно позбавляючи її можливості мати дітей.

Біль і щастя (18+)

Фріда пережили, незважаючи на і проти. Але все всередині її залишалося хребтом. 32 оперативних втручань, роки литого і колісного крісла, безкінечні болі. І перші кроки в живопису. Дзеркало над ліжком і спеціальною підрамкою, що дозволило вам писати лежачи.

359150 Р

Автопортрети – це те, що Фріда розфарбувала весь час, адже насправді вона була єдиною, що вона могла бачити, коли вона була постільною білизною. Я пишу себе, тому що я витрачаю стільки часу самостійно і тому що я тема я знаю краще.

Біль і щастя (18+)

Через кілька років після відновлення від автомобільної аварії митець прийшов до Дієго Рівери, щоб показати свої самопортрети, створені протягом року, вона проводилася в ліжку, скомбінована в ортопедичному корсеті.

Біль і щастя (18+)

Карти Фріди Кахло вражають відомого художника: Вони передали життєздатну чуттєвість, яка була доповнена безростей, але дуже чутливою, можливістю спостереження. Мені було зрозуміло, що ця дівчина була народжена артистка. й

Біль і щастя (18+)

За цей час пристрасна річка вже взяла участь у його другій дружині, і нічого не завадило йому від захоплення з двадцять-річним художником, життею, сміливим і талановитим. Він був захоплений надзвичайним інтелектом Фріди.

Біль і щастя (18+)

Дієго було 20 років старше Frida, страшний, величезний і жир. Вирощування подрібнювачів волосся, що відходить від хвилювання або, навпаки, покриваються повік. Він нагадував канібал, але «добрий чоловічий,» як Дієго Максимільян Волошин, який зустрів його в Парижі, сказав він.

7898802 Р

Річка придбала до розшуку себе як жирно-здоблений жаба з чоловічим серцем в руці. Він завжди був прикрашений жінкам, Дієго зцікавився, але один раз приймав: « Чим більше я люблю жінок, тим більше хочу, щоб вони страждали. й

Біль і щастя (18+)

У мене є два пригоди: один, коли автобус збився в трамвай, інший був Дієго. Одна з найвідоміших висловлювань Кахло передає весь сенс їх відносин. І одне з найвідоміших картин на цій темі – «Дуже кілька ін'єкцій». Ліжко і людина з ножам, що стоїть над тілом Фріди.

Біль і щастя (18+)

Річка зраджена на дружині зліва і справа. «Я спробував погасити мій суд, але ці бастари навчилися плавати...»

Біль і щастя (18+)

Річка була ревною і божевільною - вона не допускається, що йому дозволено. Після п'яти років скандалів, репроксів і карель, вони розлучаються, але через рік вони знову задружилися.

Біль і щастя (18+)

Ніяких самопортретів Фріда посміхається: серйозний, навіть кучерявий обличчя, заподіяний товсті брови, злегка помітний чорний антен над щільно стискається чуттєвими губами. Ідея своїх картин зашифрована в деталях, фоні, фігури з'являються поруч з Фрідою. Або поруч з двома фрідами. Вона часто повинна бути відокремлена. Вона перед ДТП - вона після аварії. вона страждає - вона спокійно. На публіці вона була майже завжди веселою, веселою, неінфекційно сміється, гучно одягнена, пити, палити і діяти, як вона була щасливою людиною в світі. Її істинний внутрішній досвід знайшов своє бачення на своїх картинах і щоденниках.

Біль і щастя (18+)

картини

Біль і щастя (18+) р.

картини

Біль і щастя (18+)

картини

Біль і щастя (18+)

картини

Біль і щастя (18+)

картини

Біль і щастя (18+)

Коли вона втратила свою другу дитину в США (і були три невдалі вагітності), вона написав картину Генрі Форд лікарні прямо в лікарні. Це визнання жінки, яка втратила не тільки її дитину, але і її жіночність, її сім'я, її долі і майбутнє. На горизонті знаходиться міський краєвид Америки, в центрі знаходиться залізна лікарняне ліжко, на якому лежить кровотеча Фріда, символічно підключена пуповинною пудрою з ембріоном, равликом і анатомічним плануванням. Сприяння і простота символів Фріди підкреслюють силу її досвіду, статичні зображення підкреслюють німий, заморожений біль.

Біль і щастя (18+) р.

Більшість з усіх, Фріда любила життя, і вона привертала чоловіків і жінок до неї. Незважаючи на гасіння фізичного страждання, вона запалюється з гумором, може сміятися на виснаження, зробити задоволення від себе, весело і весело з серця. І тільки беремо щітку, дозволяв собі думати про неминуче. Вона мріяла мати дитину, але страшна травма запобігла її від дітей. Три загнічення, що був реальним подвигом в її стані, закінчився трагічно. А потім почала малювати дітей. Найменше мертвих.

Біль і щастя (18+)

За останні 10 років Frida Kahlo зберіг щоденну, письмову та живописну скромну 170 сторінок, які зараз входять до її спадщини. Протягом багатьох років він викладав у закритому архіві Мексиканського уряду до публікації. 170 сторінок з акварельами і колажами, спогадами дитинства, записами хвороби і виховуючи любов до свого чоловіка.

Біль і щастя (18+)

Ім'я Дієго з'являється в щоденному щоденному житті більше, ніж будь-яке інше слово. Вона страждає від того, що вона не може знайти слова, щоб розповісти йому про свої почуття, від того, що вони невизнаються. Diego - це початок, Diego - моя дитина, Diego - мій друг, Diego - мій художник, Diego - мій батько, Diego - мій коханець, Diego - мій чоловік, Diego - мій мама, Diego - мій мама, Diego - мій мама, Diego - це мене, Diego - це все.

Біль і щастя (18+)

Він буде адресований йому колосним і багаторазовим підкресливим словом ternura – ніжність. Його обличчя з'являться у випадкових образах її ходових ескізів. У 1953 р., будучи самотньою і від нього, вона святкує свій день народження власним чином, пише в щоденному «грудень 8». Дієго... Любов.

3610Р. 4200Р.

Вона малює в її щоденнику птаха з крилами вниз. Над птахом Frida пише: Те ваза? - Ви залишаєте? І каже він, Ні. Алас гнила -- Брокен крила. Вона не може втекти її зламаними кісточками або її крутим серцем. Ви не можете літати, ви не можете залишити, ви не можете навіть crawl.

Біль і щастя (18+)

Довгий живий Сталін, довго живе Дієго.

Біль і щастя (18+)

У 1950 р. опинився ще 7 операцій на хребті, витрачаючи 9 місяців в стаціонарному ліжку і тепер залишився в інвалідному відсіку назавжди. У 1953 році до її смерті, вона мала її праву ногу, ампутованими для зупинки ганглрен. У місті Мехіко відкрилася перша персональна виставка. На відкритті Фріда прибув до швидкої допомоги з сиренами. Вона посміхалася, мала сигарету в одній руці, пляшка текіли в другому, квітка в її волоссі, радість і прасування в її сміху.
Тиждень до її смерті, Frida пофарбувала Viva la Vida, Viva la Vida. Сонячне життя, в якому зосереджено її ставлення до життя. І до смерті: «Я весело чекаю залишити і сподіватися ніколи не повертатися. Фріда.

Біль і щастя (18+)

І тоді вона змогла знайти слова, в яких вона висловила свою любов до річки Дієго.
... У слину
паперовий
ковбойши
Всі лінії.
У всіх тонах.
трахнув
У грудях.
поза, всередині ...
ДЄГО в моєму роті в моєму серці уві сні уві сні уві сні у розпушувачі олівця в пейзажах в металі в уяві при захворюваннях у вікнах у своїх прийомах у своїх губах.
Вона писала їх на шматку паперу. П’ятого разу перед смертю, а живим серцем художника було передано до Дієго кілька днів.

Це його. Для тих, хто не розуміє, це освітній пост;

Біль і щастя (18+)

Джерело: