673
Фестиваль Баня
Я покажу вам про банний фестиваль, який відбувся протягом декількох років. Збирає любителі і фахівці лазні. Кожен знайде щось цікаве. Я купив себе Jang Sinner Bannick після цього.
У вас буде 44 фотографії.
Почати з чорною банею для туристів. Ось все просто - ви складаєте камені, поросіть, потім кидаємо намет або целофан на стовпах з вище. Будь-який, хто йде в Карелію знає.
І це підроблена ванна величезних стовбурів - вона була побудована прямо на фестивалі. Вбудований 3 дні. Дуже потужно виглядати, і всередині неприпустимого запаху з меду
Габаритний зображення
І ось Чан Синнер, що є бананом або хамбеком коней. Це повний тест, особливо взимку! Вода тепло -- 40, вгадаю. Ви можете посидіти і подивитися на зірки протягом тривалого часу.
На фестивалі є багато людей з різних країн: цей балтійський чоловік робить вібраційним масажем для деяких спеціалістів, які, здається, з Тибету.
Афіша А російська лазня все ще з змагань!
1990Р. 2199Р.
На фестивалі є багато різних майстер-класів, кожен знайде щось цікаве.
Ці хлопці від Red Polyana розповідають вам, як зробити мило.
Але печі з Казань покажуть, як покласти духовку для лазні. До речі, в Татарстані культ лазні. Дуже міцні чоловіки, не будуть врожаї Челябінську.
І це Олег з Саратов, дуже відомий лікар, остеопатія і т.д., Він мене захопив. Він був просто щось: з екстравагантами, з розтягуючими елементами, після його ванни ви відчуваєте 20 років молодше.
І це Латвійка, що показує щось хитре. Вони обробляється з запахами, формами. Я особисто побачила, як журнали та гілки і віники використовуються протягом 30 штук в часі.
Ванни різні, лазні різні. Цей халат з Одеси прибув.
І це було спеціально для майстер-класів.
Багато сюрпризів. Наприклад, тут є перша плита з дерева!
р.
Багато ванн на колесах. Це перша лазня, не сауна на колесах.
Як це?
І без цього?
Наметова ванна, мобільна ванна. Ми можемо піти на кемпінг! Також можна використовувати як нагрівальний намет. Новосиб хлопці.
Також є багато конкурсів і командно-будівельних робіт, які будуть більш фотографіями.
Ще один парний номер в навмисно облаштованій стилі.
Вечірня скеля 'n'
р.
Ще одне колесо
р.
Ну, це монстр. Великий причіп. Ванна повна! Парова кімната з величезною кам'яною плитою.
Гігантоманія організаторів не знає меж. Самовар має мене і мій Маша. 100 літрів чаю. Це 500 людей одночасно.
Вони люблять харчуватися, теж.
Японська ванна - Furako. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Сведи/Фіннілінги теж роблять. Людський охолоджувач! Для цього в таких шрифтах діти можуть бути запущені для купання.
Ще один конкурс. Яка гонна кидає брум поруч?
Зона відпочинку і пошуку сенсу життя.
На ніч з п'ятниці до субота, як повинні бути феєрверки.
3610Р. 4200Р.
І вогонь шоу
Ще один прохолодний відчував ванну. Дуже класний і незвичайний.
Ще одна новинка. По дорозі, що про фестиваль, це те, що ви можете просто взяти його і паритися з плитою, яка вам подобається. Як кажуть, краще побачити один раз.
Для екстремальних потертих, дощової дошки.
Російська баня – російська пісня! Гуслар. Звуки прохолодні і незвичайні. Особливо після Мотроголови.
Професійні ваннони приходять в команди.
р.
Гості України.
Просто картина.
Кедр бочка - всередині пар і кедрової тирси. Жінки люблять. Я думаю, що це маркетинговий жарт.
Заспокійливий і запарює все, все, все.
Го-Go і Гей, він.
Мокрі футболки змагання!
У минулому році на iPad. Є багато, щоб показати :
Немає festa без кота!
Інтер'єр ванної кімнати.
Домедна ванна з соломкою і очеретом. Мазанка! 2-й поверх
45.139 р.
Toli в лазні, Toli на пляжних змаганнях дивитися ;
р.
Гості з Білорусі. Про нього на ЯП
Легкий паром! Я зробив.
Джерело:
У вас буде 44 фотографії.
Почати з чорною банею для туристів. Ось все просто - ви складаєте камені, поросіть, потім кидаємо намет або целофан на стовпах з вище. Будь-який, хто йде в Карелію знає.
І це підроблена ванна величезних стовбурів - вона була побудована прямо на фестивалі. Вбудований 3 дні. Дуже потужно виглядати, і всередині неприпустимого запаху з меду
Габаритний зображення
І ось Чан Синнер, що є бананом або хамбеком коней. Це повний тест, особливо взимку! Вода тепло -- 40, вгадаю. Ви можете посидіти і подивитися на зірки протягом тривалого часу.
На фестивалі є багато людей з різних країн: цей балтійський чоловік робить вібраційним масажем для деяких спеціалістів, які, здається, з Тибету.
Афіша А російська лазня все ще з змагань!
1990Р. 2199Р.
На фестивалі є багато різних майстер-класів, кожен знайде щось цікаве.
Ці хлопці від Red Polyana розповідають вам, як зробити мило.
Але печі з Казань покажуть, як покласти духовку для лазні. До речі, в Татарстані культ лазні. Дуже міцні чоловіки, не будуть врожаї Челябінську.
І це Олег з Саратов, дуже відомий лікар, остеопатія і т.д., Він мене захопив. Він був просто щось: з екстравагантами, з розтягуючими елементами, після його ванни ви відчуваєте 20 років молодше.
І це Латвійка, що показує щось хитре. Вони обробляється з запахами, формами. Я особисто побачила, як журнали та гілки і віники використовуються протягом 30 штук в часі.
Ванни різні, лазні різні. Цей халат з Одеси прибув.
І це було спеціально для майстер-класів.
Багато сюрпризів. Наприклад, тут є перша плита з дерева!
р.
Багато ванн на колесах. Це перша лазня, не сауна на колесах.
Як це?
І без цього?
Наметова ванна, мобільна ванна. Ми можемо піти на кемпінг! Також можна використовувати як нагрівальний намет. Новосиб хлопці.
Також є багато конкурсів і командно-будівельних робіт, які будуть більш фотографіями.
Ще один парний номер в навмисно облаштованій стилі.
Вечірня скеля 'n'
р.
Ще одне колесо
р.
Ну, це монстр. Великий причіп. Ванна повна! Парова кімната з величезною кам'яною плитою.
Гігантоманія організаторів не знає меж. Самовар має мене і мій Маша. 100 літрів чаю. Це 500 людей одночасно.
Вони люблять харчуватися, теж.
Японська ванна - Furako. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Сведи/Фіннілінги теж роблять. Людський охолоджувач! Для цього в таких шрифтах діти можуть бути запущені для купання.
Ще один конкурс. Яка гонна кидає брум поруч?
Зона відпочинку і пошуку сенсу життя.
На ніч з п'ятниці до субота, як повинні бути феєрверки.
3610Р. 4200Р.
І вогонь шоу
Ще один прохолодний відчував ванну. Дуже класний і незвичайний.
Ще одна новинка. По дорозі, що про фестиваль, це те, що ви можете просто взяти його і паритися з плитою, яка вам подобається. Як кажуть, краще побачити один раз.
Для екстремальних потертих, дощової дошки.
Російська баня – російська пісня! Гуслар. Звуки прохолодні і незвичайні. Особливо після Мотроголови.
Професійні ваннони приходять в команди.
р.
Гості України.
Просто картина.
Кедр бочка - всередині пар і кедрової тирси. Жінки люблять. Я думаю, що це маркетинговий жарт.
Заспокійливий і запарює все, все, все.
Го-Go і Гей, він.
Мокрі футболки змагання!
У минулому році на iPad. Є багато, щоб показати :
Немає festa без кота!
Інтер'єр ванної кімнати.
Домедна ванна з соломкою і очеретом. Мазанка! 2-й поверх
45.139 р.
Toli в лазні, Toli на пляжних змаганнях дивитися ;
р.
Гості з Білорусі. Про нього на ЯП
Легкий паром! Я зробив.