Він не покриває для родича.

«Управлінці побили офіцера ДАП під час торгівлі, потерпілий був прийнятий до лікарні в серйозному стані, він вимагає операції. Один із передбачуваних злочинів був сином регіональної

Що відбувається з такими інцидентами зазвичай? Зазвичай такі випадки передбачені, опущені на гальмах. Крім того, потерпілий від органів влади, якщо правильно говорити йому і сплачувати компенсацію, він навряд чи йде за принципом.

Але це не справа в Іваново. У Іванові батько-депута сам дав сина до міліції. І сказав він:

«Що було моє щастя для мене і сім’ї. Це шампан і удар. Я сумний, що мій син зробив це. Нестерпно знати. Я морально відповідальний за поведінку сина. Розглянуто всі деталі інциденту, дільниці внесуть повну відповідальність. Я не збираюся приховати щось або «вибачити» мій син, незалежно від того, наскільки важко це для мене. Якщо він винний, він буде покарана, бо закон той же для всіх. й

Він також приготував інспектора і його сім'ї і пообіцяв надати потерпілому офіцеру поліції з усім необхідним помічником. « » » » » » » » » » » » » » »

Запобігання

Джерело: