поліцейський витягував з паління автомобіля сім'ї

У Тульській області поліцейський врятував три особи з паління автомобіля, і, як виявилося пізніше, чотири життя, Міністерство внутрішніх справ області повідомив четвер.

На 142 км Калуга-Тула-Михайлов-Рязанське шосе біля с. Анікіно, Веневський р-н, два вагони зустрілися. В результаті нещасного випадку автомобілі зловили вогонь.

За подією справи, поруч із сценою інциденту була старша група затримань позапартійного сторожа Департаменту МВС Росії за Веневський район Сергій Макаров, який на цей день був вихідний.

Побачивши спалювання автомобілів і слухових кліток для допомоги, він кинув на допомогу разом з двома іншими свідками. Знижуючи своє життя, витягнувши цілу сім'ю з кабіни одного з автомобілів - люди отримали різні травми і не змогли виїхати самостійно. Чоловік, його вагітна дружина і трирічний син перенесли на безпечну дистанцію і надавав першу допомогу. Пізніше вони були передані лікарям, які прибули на сцені.

На жаль, два чоловіки в другому автомобілі не змогли врятуватися. В результаті нещасного випадку обидва автомобілі вигорають повністю.

У другій половині дня жінка стала матір'ю. Вся сім'я, в тому числі новонародженої дочки, знаходиться під медичним наглядом.

Батько сім'ї відправив лист на голову Міністерства внутрішніх справ Росії в Тульській області, що говорить:

«Дир Сергій Олександрович!

Я попросила Вас відзначити старшу поліцейську групу затримань відділення недепартаментальної безпеки Міністерства внутрішніх справ Росії в Веневський район, присвоєння поліції Сергія Вікторовича Макарова, який на ризик свого життя врятував мене, вагітна дружина і молодий син від палаючого автомобіля, пожежа виник внаслідок нещасного випадку. Я роблю його великим боргом.

Хочу подякувати всім працівникам Департаменту МВС за Веневський район, який взяв участь у нашій долі. Невисока лука до тебе!

З повагою,

Сергій Правалов, Москва

У той же час, людина хоче, щоб покататися з новонародженої дівчини, щоб бути поліцейським, який врятував їх.

Поза «Ложки»

Джерело: