563
Неприємні факти або абсурдний гумор
Відомі факти будуть лише 20. Будь ласка, вкажіть почуття гумору. Насолоджуйтесь абсурдом.
1,1 км John Lennon ніколи не вдається в озері Іртиш.
2,2 км На концерті Віктора Цойя в 1985 році в Ленінграді, «Цуа жива!» ніколи не чув.
р.
3. У Пансіонат Ірина Львівна в усьому її житті, ніколи не їсти кавуна взимку. Але він каже, що він не намагався.
4. У Китаї вони винайшли футболку для жирних дітей з написом «YES I CAN».
3610Р. 4200Р.
5. Умань Про 78,6% населення країн СНД не вдасться визначити жінок або чоловіка.
6. Жнівень Ілгам Рисаев.
7. Про нас У серії "Глухар" телеканал "НТВ" 160 епізодів, розділених на 3 сезони. (Верховина п...) й
р.
8. У Якщо ви змішуєте Coke і Pepsi Coke, нічого не буває.
9. Навігація Вчені довели, що ви можете подивитися на цю картину так само, як ви хочете, але Ейнштейн не зробить одного руху на ньому.
10. Британські вчені довели, що Титан насправді не був Леонардо DiCaprio і Kate Winslet. Режисерська фантастика
203574р.
11. Юрія Гагаріна вважається першою особою, яка подорожує в космосі.
12. Син Валентини Єжової від Г. Вологди любить цибулеві млинці.
Херсон
13.00 р. Петро 1 не брав участі у світовій війні 2.
14. Не можна знайти в будь-якому магазині домашніх тварин в країні.
15.00 р.
17.00 р.
Хлопці, мій сайт бугує. Це його. Я не бачу ніяких оновлень.
999 р.
Джерело:
1,1 км John Lennon ніколи не вдається в озері Іртиш.
2,2 км На концерті Віктора Цойя в 1985 році в Ленінграді, «Цуа жива!» ніколи не чув.
р.
3. У Пансіонат Ірина Львівна в усьому її житті, ніколи не їсти кавуна взимку. Але він каже, що він не намагався.
4. У Китаї вони винайшли футболку для жирних дітей з написом «YES I CAN».
3610Р. 4200Р.
5. Умань Про 78,6% населення країн СНД не вдасться визначити жінок або чоловіка.
6. Жнівень Ілгам Рисаев.
7. Про нас У серії "Глухар" телеканал "НТВ" 160 епізодів, розділених на 3 сезони. (Верховина п...) й
р.
8. У Якщо ви змішуєте Coke і Pepsi Coke, нічого не буває.
9. Навігація Вчені довели, що ви можете подивитися на цю картину так само, як ви хочете, але Ейнштейн не зробить одного руху на ньому.
10. Британські вчені довели, що Титан насправді не був Леонардо DiCaprio і Kate Winslet. Режисерська фантастика
203574р.
11. Юрія Гагаріна вважається першою особою, яка подорожує в космосі.
12. Син Валентини Єжової від Г. Вологди любить цибулеві млинці.
Херсон
13.00 р. Петро 1 не брав участі у світовій війні 2.
14. Не можна знайти в будь-якому магазині домашніх тварин в країні.
15.00 р.
17.00 р.
Хлопці, мій сайт бугує. Це його. Я не бачу ніяких оновлень.
999 р.
Джерело: