Блейм Путін, Морський, ROC, Чечені

Ми завжди хочемо подряпинити наші язики (в тому числі на ЯП) про те, що все погано навколо, і Путін, Медведєв, посадові особи, Морські, Російська православна церква, чеченці, Дагі, Гопники та ін. Перелік може бути безкінечно. Кожна людина, крім себе.

Це не дуже наша несправність, ми просто не даємо ебать. І ми не можемо зрозуміти, що, як Comrade Bulgakov сказав через рот професора Пресображенського, «Деструкція не в шафах, але в головах».

Там буде 5 фотографії / скріншоти + маленький бук

Я поїхав по вулиці сьогодні. Белград, в сірому місті Санкт-Петербург. Навігатор я бачив на паралельній вулиці (Vitebsky Prospekt – це досить зайнята траса) повідомлення «відкрита люка» і етикетка «небезпечна», залишена кимось 9 хвилин тому.

Не знаю, що я повністю неналежна людина, але так як божевільна собака сім верст не гакнула, і я мав «витри» час (понад кілька годин до зустрічі мого партнера в Купчіно), я вирішив піти подивитися, що там було. 4 км через невеликий джем трафіку не займе багато часу.

На підході до місця перед мною був автомобіль, при прийнятній швидкості, але люка, очевидно, водій помітив не відразу, а тому перед ним зробив небезпечний маневр – знизився з боку до сторони. І пішов на власний бізнес. Тексти пісень, а це означає: Це пішов! Чому зупинити це?
В цілому я приводжу, і я бачу цю картину (див. фото, я взяв картину на навігатор, тому горизонт підстилається, я апологізую).
Гентльменські товари! Відкрита люка на краю середньої смуги не є ебать собаки. Навіть при допустимій швидкості 60 км в цьому розділі дороги вона не може здатися набагато вводити таку люка. Я не говорю про те, що саме цей розділ дороги є прямою, як стріла, вони люблять прискорювати трохи, незважаючи на те, що «триподи» періодично експонуються.
В результаті водіння через таку люка - що-небудь може статися - можна літати "над її", можна просто розбити гумку, диск, підвіска і, можливо, кинути або на сусідній ряд, або навіть в будь-якому місці до стовпа. Я не виправила летальний результат.
Капелюшна кришка, ймовірно, просто вирнула вантажівка. Я не думаю, що хтось зробив все і не закривав його.
Я прибув 16 хвилин після першого звіту про небезпеку. З огляду на те, що є гідна кількість машин, що пропускаються в хвилину, виходить, що не єдиний водій з сто проходу не зупинився і НЕ БУДЕ. Ні, звичайно, вказуючи палець на смартфоні і писати, "Фук, люка відкрита," ми можемо це зробити. І зупинитися для точно 1 хвилину і закрийте люка ебать ви. Я нагадую вам, що прямо перед мною, один автомобіль практично пішов в цей капелюх.

Стопили прямо перед люком, переверталися на надзвичайні ситуації і закривали люка. Разом з фото займає 1-2 хвилини точно. Його руки тільки злегка брудні, він іржі.

Ті, хто хоче жартувати про це - Я покажу вам прямо - там немає сантехніка або бездомна людина всередині, я чекав )

Нарешті залишив повідомлення в навігаторі: «Чому я просто зупинився і закривав люка?» Немає відповіді на повідомлення. І він не відповідав 'заподіяти ніхто's gonna fuck off. Але якщо щось відбулося, то було б розпочато – послуги автодоріг, Путін – холост, нам потрібно піти, пост відеорега на ЯП з п’ятьма сторінками паводка і т.д.

Пост не був написаний заради yuki, і це не було означено, щоб показати мені те, що трахнув, трахнув, компасіонувати людину я. Ні, я так само, як ніхто інший. Це просто те, що я, мабуть, трохи менше, ніж решта нас, і я хочу зрозуміти, чому ми завжди даємо ебать.

Я зробив, ви можете кинути кришки стілки.

Р До речі, за шість місяців це шостий люка я закрив на дорозі )

р.

Нарешті, дайте мені цитату Міхал Афанасіка в повному обсязі.

- Декастація, Філіп Фіппович!
до Ні, сказав Філіп Філіпович досить впевнено, ні. Ви перший, дорогий Іван Арнольдович, щоб утриматися від використання слова себе. Це дивний, дим, фантастика! Філіп Філіп Філіпович поширив свої короткі пальці широкими, викликаючи дві тіні, схожі на черепахи, щоб викинути скатертини. - Що таке твій "девастац"? Стара леді з журавлиною? Відьма, яка вибивала всі вікна видали всі світильники? Не існує! «Що ви означають це слово?» попросили Філіповіку на нещадному дерев'яному качку висить поруч з фуршетом, і він сам відповів на неї: «Це те, що я, замість роботи, починаю співати в квартирі кожен вечір в хору, я буду руйнуватися.» Якщо я починаю ванну кімнату, пробачаю мене за експресію, похилого минулого туалету і зробити те ж саме Зіна і Дар'я Петровна, туалет буде зруйнований. Таким чином, девастія не в шафах, але в головах. Так, коли ці баритони шути, "Порушити девастію!" Я сміється. (Спілка Филиповича була таким чином скручена, що загартована одна відчинила рот.) - Я снищую вам, я сміюся! Це означає, що кожен з них повинен побити себе на спині голови! І тепер, коли він захопить себе світовою революцією, англцями і Миколою Романовим, пригніченими Малайсами і схожими галуцинаціями, очищати барнів - прямий бізнес власної - девастац зникне сам. Не можна подавати! Неможливе ковтання трамваїв і влаштувати долю деяких іспанських прагтів одночасно! Не вдалося, лікар і ще більше людей, які, загалом, два сотні років за розвитком європейців, все ж не зовсім впевнено кнопуть своїми брюками!

Джерело: