528
Баня на берегу реки за 30 минут
Це був день.
Сім'я вирішила виїхати в природу вдень і спробувати походи в ванну. У майбутньому заплановані поїздки в гори, і ванна буде приїжджати в руки.
Так вони швидко запакували і пішли на свій шлях. Ми вирішили піти в одну з найкрасивіших і чистих річок Південного Уралу - річку Інзера. Вода в Inzer дуже чиста - можна легко їсти чайник і пити чай прямо з річки. Є багато риб в річці. Сама річка не глибока, але з досить швидким струмом.
Я пам'ятав, що у мене був старий одношаровий намет - який ми ледь використовуємо, тому що у мене є хороший двошаровий тримісний намет. І так я вирішив зробити похідну версію лазні. І поміряйте річку. Плавання і позогарав.
Погода біля річки була +26 злегка затягувала небо з хмарами, які навіть добре не було сильного виснаження тепла.
Це той самий намет купив кілька років тому для 500 рублів в деяких гіпермаркетах на продаж. Приїхали до берега Інзери. Встановивши намет.
Як видно, банк річки скелястий. Що потрібно для лазні.
16 зображень
р.
багаття
Для швидкості він укладав вугілля і почав збирати і викласти камені.
Вугілля вже почалися і каміння потепління.
5998897
В той же час ми готуємо нашу дочку і чекаємо на те, щоб наша піч була нагріта.
На дно намету отвір вирізати під плитою.
Моя дочка буде їсти пасту.
Скелі нагріваються. Тепер ми накриваємо їх нашим наметом. Всередині знаходиться відро води, щоб дати пару.
Це те, що він виглядає всередині. Очікується на те, щоб погріти.
р.
Трохи краси Інзера - тут я буду після гарячої ванни
Більше пейзажів.
Вода прозора
Більше краси.
Добре, вся ванна готова температура всередині була близько 90 градусів. Ми сиділи там з дочкою і ваннею.
Ось дочка і дружина.
Ви можете записати все на це.
Джерело:
Сім'я вирішила виїхати в природу вдень і спробувати походи в ванну. У майбутньому заплановані поїздки в гори, і ванна буде приїжджати в руки.
Так вони швидко запакували і пішли на свій шлях. Ми вирішили піти в одну з найкрасивіших і чистих річок Південного Уралу - річку Інзера. Вода в Inzer дуже чиста - можна легко їсти чайник і пити чай прямо з річки. Є багато риб в річці. Сама річка не глибока, але з досить швидким струмом.
Я пам'ятав, що у мене був старий одношаровий намет - який ми ледь використовуємо, тому що у мене є хороший двошаровий тримісний намет. І так я вирішив зробити похідну версію лазні. І поміряйте річку. Плавання і позогарав.
Погода біля річки була +26 злегка затягувала небо з хмарами, які навіть добре не було сильного виснаження тепла.
Це той самий намет купив кілька років тому для 500 рублів в деяких гіпермаркетах на продаж. Приїхали до берега Інзери. Встановивши намет.
Як видно, банк річки скелястий. Що потрібно для лазні.
16 зображень
р.
багаття
Для швидкості він укладав вугілля і почав збирати і викласти камені.
Вугілля вже почалися і каміння потепління.
5998897
В той же час ми готуємо нашу дочку і чекаємо на те, щоб наша піч була нагріта.
На дно намету отвір вирізати під плитою.
Моя дочка буде їсти пасту.
Скелі нагріваються. Тепер ми накриваємо їх нашим наметом. Всередині знаходиться відро води, щоб дати пару.
Це те, що він виглядає всередині. Очікується на те, щоб погріти.
р.
Трохи краси Інзера - тут я буду після гарячої ванни
Більше пейзажів.
Вода прозора
Більше краси.
Добре, вся ванна готова температура всередині була близько 90 градусів. Ми сиділи там з дочкою і ваннею.
Ось дочка і дружина.
Ви можете записати все на це.
Джерело: