Афганський блок

Я був привезений важкою поїздкою до Республіки Таджикистан... що, чому... Я просто скажеш... за роботу... поїздка, щоб говорити...
Давча планував поїздку до ГБАО, а також район такої автономії Горно-Бадахшана, які мають ... або скоріше в WIKI
Маршрути
Dushanbe-Nurek-Dangara-Kulab-passes-mountains (назви населених пунктів на фото) - кінцева точка села Даштак див. тут

59 зображень

Пасаж після міста Кульяб ... дорога не так... Врядування в горах, ... в цілому дороги в Таджикистані є окремою темою ... щоб побудувати все! Китаянка... іранці... Турки... будують їх, де вони навіть не позначені на картах. Gnaw гори ... скелі ... ям ... BBBAAABAH ... в цілому, Stakhanovites ... і гостьові працівники в Таджикистані, теж )

Після Куляба ...

Габаритний зображення

Як панорама...

Шматочок дороги... Скільки метрів є... але як Славік говорить...

Так, Трус..., коли нитка зробить її, звичайно, але відчуття... brr... будь ласка, додайте температуру навколишнього середовища +50... Але... про машину пізніше...

Панорама

Марс це щось ...

Він був простежений спуск ... на шматку рівнини ... і живопис, як вони кажуть в олії ... Хлопці... -Афганістан.

Це моє пиво, яке кладе на кап... на ньому я мав би... так...

Ми їдемо в село, як це... Це там! Я побачила його своїми очима!

Увійти що чоловіча людина! по дорозі, хвіртки зліва від нього ... просто прийшло, щоб взяти постріл ... відразу ж деякі обличчя вийшли ... для контролю ... як хто тут ??? (свічка в руці не бачила) не встигла знімати ... відразу ж зрізається назад ... в "Домашній" ...

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Діти (()

Greenhouses ... є ... з каменю ... з цього хорошого насипу.

Дорога і дорога МАЗ.
Хто до шиї,
Кокпіт темний, партнер мовчить на третій годину.
Навіть якщо ви лікуєте, ви злаєте.
Назад п'ять сотень, п'ять сотень вперед,
І він - з зубами «Данс з саберами» збиває!

В.С. Висоцький

р.

Міст ... будується до нас ... вздовж русл...

По дорозі! Наші Пепелети ... Я тебе...

Будівельна компанія ... така модна ... Проект «Благ благ»

Станція

1 Афган село ... Чому я не дивлюсь на арт-тренінг? ??? ) Бамбарбія кергуду

499.00 Р

огляд

автомобіль

Місто і діти грають...

Збірник ... нічого додавати ...

Вони роблять цегли ... вони будують.

Що таке дитина? ?

загинув в русло...

побудувати міст...

1 999 р.

Державний кордон!!! кордони СНД, якщо все... ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ДРА Frontier Post! Це kibbitka!

Індикатор...

_ Новини

міст над П'ян...

ангел

...

Дорога по річці... нічого не турбувала спокійне захоплення пейзажу... а потім BBBAAAM!!! Я не відразу розумію... але притиснув... і...!

Будь ласка, зверніть увагу на це фото...

Так хлопці, це прапор СРСР! червоний - наш на території Афганістану!!! що це зробити там і хто висадив його? На жаль, я не знаю відповідь!

Ще одне село Афган ... всі інші постріли ... там будуть види з території Таджикистану через річку Пані ... добре, типи і види ...

Асфальт дорога знаходиться в деяких місцях ... і трохи але після 4 годин сильного походу ... це ... як ... порівняти себе ...

Наступний персонал ремонтників ... Іранці

3610Р. 4200Р.

Що вони роблять з китайською технологією ...

автомобіль

А потім раптом сольові кінці.

р.

Цікаве місце... Чи можна побачити водоспад? невеликий, але водоспад...

1990Р. 2199Р.

ангел

ангел

р.

Саме там, де лазять автомобілі.

Давайте перейдемо.

Згідно з водієм... ця дорога різьблена в скелі і розфарбована камінням... на території Афгана, проект УВС... до 70 км це такий шлях для спілкування між селами Афган ... що? і хто це зробив?

річка, що випливає з наземного афг до піанж

р.

фронтер-пост

село

там жити

крупним планом

Ще один оазис ... немає...

р.

Вид з вище... далі... відстань між ними 8-10 км

Як це сталося і де він прийшов?

1157781

базаль? вапняк?