Моє найважливіше місце занурення! Добрий пост,

Я сидю там, як я сидю, мій улюблений собака, з гордою назвою Бос, або сім'єю Боска, або сином.

Коротка історія його зовнішнього вигляду в сім'ї.
По суті, 2 роки тому в місті був живильний (на прикладі притулку, собаки були спіймані, іммобілізовані ін'єкціїми і ставляться до сну (враховуючи гроші на спальні таблетки і все в комплексі) в загальному повсякденному державному інституті. Ми вирішили боротися за життя собак. Я запросив взяти участь у спорах з судами. Працює. Але був невеликий ящик з цуценят, з яким потрібно щось вирішити, щоб вони були 10 штук 8 з довгими волоссям і 2 гладкошерсті (1 з яких був мій Бося) другий червоний на жаль помер (заморожений тільки це).

17 зображень.

П.С. Він вийшов на 2 тижні без допомоги лікарів, так як це не мій перший собака.

Так я взяв його на тиждень до моєї невідповідності (розмір його підходить в кишені моєї куртки дуже туманний і хворий). Через тиждень було привозити на ринок і покласти в руки. Але зараз тиждень йде і я розумію, що я не можу піти від того, що стрибок щастя більше, особливо після того, як він був сплячий в долоні всі тижні.

А на сімейній раді було прийнято рішення залишити це маленьке улюблене диво. З Я не можу уявити, що він вирощує таке стругане диво :

2,2 км Просто приніс його додому-2.

5576279

3. У Це його перше ліжко в житті.

4. У вона:

5. Умань І це моє улюблене, моє ліжко. Це краще для нього спати. :

6. Жнівень Почнемо з об'єктом камери :

7. Про нас Дитячий садок. Це в наступні 2 тижні при його лікуванні.

8. У Навігація

9. Навігація Ще раз.

10. І це нам фліртинг :

11. І це після половини року. Дитина почала швидко рости :

р.

12. І це, як ми зазвичай зустрічаємо.

р.

13.00 р. Не застуди для нас, але ми намальовані на вулицю для прогулянок дивимося на питання - Добре, майстер, ми йдемо або що?

1669854

14. Це светр фурнітура перед прогулянкою.

15.00 р. Це рік і половина. Ми виросли, щоб бути величезними, красивими, лакованими, собаками з манерами і вчили всі команди півгодини.

16.00 р. І це дерево, від якого ми захищаємо власника, і тому періодично поросіть його і їсти :

Габаритний зображення

17.00 р. Останні фотографії Це мій улюблений собака Сина Боса і трохи щастя! Ви можете прокоментувати будь-який, ніжний.

Джерело: