Собирателям земель

Ян Феолетов

Я говорю з росіянами - Я зрізаю стосунки з кількома друзями. Де картина особливо важка. З рештою горщиків не збиті, ми намагаємося стримано провести інтелектуальні розмови. Звісно, ліворуч з'являється шлам.
Для підведення, з одного боку, совість не повністю атрофується. З іншого боку, він придбав незвичайну форму для совісті. Здавалося б, але насправді не існує. Пригнічений патріотичними почуттями.
Як я відчуваю про Крим. Що ви думаєте про відносини між нашими країнами?
Заповнюється гордістю! Реальна гордість. Вони збивають нас.
Що таке, що змивається на хворій країні, швидко подряпиниться частина і ходьба є перемогою. З. Просто Битва Бородіно.
Звичаї подвір'я панка, яка уявляє себе нову точку живлення.
Як кажуть, що захоплення українського флоту слід навчатися в підручниках. Що, хлопці, купують підручники на рівні? Що ж, якщо Сагайдачний, якби круїзер Вараг, порушив когось головного калібру, то це буде означати проти братських людей. І коли ви, як купа холіганів, куріть наші вітрильники з суден, це ебать життєдіяльну операцію, гідну відходу до андалі?
Ні, хлопці, що це називається, субюгація. Уся історія з усіма вашими політними людьми, кораблі, референдуми, криється, тяжіння, ангельське Золоте Орел, агітація Геббелів, психосис на телевізорі, Янукович у вигнанні, ваш маленький Наполеон, його відтінок, з опуклими долонями з аплазією, з коліно, імперський довге для великої долі країни, здатної виробляти понти і сировину і навіть інструменти смерті називається просто: базовість.
А результат буде доречним – замість партнера з міжнародною спільнотою ви станете знахідками. Шукайте, що ви перебуваєте в стані. Побачити, хто затверджує ваші дії. Арен вас не соромно?
Ой, yeah. Ви пишаєте збір землі! Ви не подбаєте! Ви збираєтеся піднімати Крим! Якщо ви робите це таким же чином, ви зробили з Далекого Сходу, Сибіру, Волги та Нечорної Землі, я не хвилююсь Криму.
І я хочу, щоб дотримуватися своєї логіки, провести референдуми в Дагестані, Татарстані, Якутії. Ви починаєте механізм - так харчуються апетитом.
Я впевнений, що ознайомлення вашої країни прийде на неї. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Визнання Криму як спірних територій, залік господарських та військових програм, міжнародна ізоляція. І той факт, що ви руйнували свої стосунки з сусідом на сто років і назавжди зіпсували свою репутацію, це бонус. Радянський Союз не може бути поверненим, але Росія в її поточному стані, якщо не затверджує форму, можна знищити. Колишній суперпотужний дискінтегрований не так давно, досвід є свіжим. Вона також подумала, що вона мала право спати на всіх і похилих. Ми пишаємося! Ти знаєш, кікінг Хохландія – це честь. Збирати землю. До вичавлення іншого флоту – подвиг та підшлунок військової думки.
Так не відхилений, коли він повернувся. Дуже неприємний.
Але... Що ви хотіли, Джордж Данден!

Джерело Ваш текст за посиланням. й