Командний гігант

Добрий день, друзі! Я нарешті отримав на це місце! Я живу, але я ніколи не пішов, щоб побачити його! В цілому ціна випуску, фарбування на машині. Бог з ним. Так, я представлю свою увагу на гірничодобувний завод Орджонікідзе (ОГОК) Детальніше спеціально, кар'єра GOK. Манганська руда витягується у відкритому вигляді. Прикарпаття, частково покинутий, частково працює. Але йти на територію і безпосередньо торкнутися з цими гігантами не вдалося. Хоча ми повинні платити дану безпеку, все благородно. «Соррі, ви не можете піти, але не зрушайте до кар’єри». Пропоную Вам оплату за тур. На жаль, не вдалося піднятися один з цих монстрів. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У той же час я пропоную вам просто насолоджуватися масштабом інженерії. Якщо ви знаєте назви і характеристики цих гігантів, напишіть в коментарях, адже я не розумію нічого про них.

15 фотографії.

P.S. на першому фото, як я розумію, Rotary excavator NKMZ ERSHRD-500. Про це свідчать 125 метрів, 70 метрів. Вага, 6000 тонн. З такою технікою ви відчуваєте себе як помилка

Р

дві

тример

4 хв

п

р.

6 хв

7 хв

вісім

дев'ять

р.

10 хв