Мій колишній хобі.

У 2008 році. Після читання сюжету я хотів зв'язатися з ним своїми руками. Я купив металошукач, прочитав відповідні форуми і почав думати, куди піти і куди копати. Припинено в селах (приглушені і житлові), заборону на викопування археологічних пам'яток ніхто не скасував, не пожовтився. Знайдена карта Нижнього Новгородського краю за 1850 р., відкрита топонімічний словник, відкрився карти Google і почав захоплюючий пошук.
Так буде фотографія і кілька літер з поясненням.

Тут буде 27 фотографії.

Металодетектор X-Terra 305, для новачка добре підійде, найскладніше використовувати звук і навчитися відрізняти звук корка від звуку монети.

Площа розташована на правому березі Оки. Насправді, де все почалося.

Ібід.

Кут полум'я.

Прокопування декількох кілометрів потоку. Після того, як мова йде про місцеву бабуся, вони намагалися знайти «Генгіс Ханкі», масштаби. Генгай Хангок не знайшов, але вдалося підняти щось.
З чого було знайдено: ремінь пряжки, монети різних деномінацій (День, половина копійки, радянські пені), черуб.

Трохи більше. 1854 р.

Черуб, переважно з павук.

Наступною поїздкою була занедбане село в заднях району. Почати компанію.

У селі практично не було дворівневого двору, майже останній вижилий будиночок подивився на нас на пагорбі.

Звісно, знаходилися.

Великий 1 сріблястий penny 1843.

2 ст. з 1913 р.

Вони є.

Елементи хронової хори (коніна).

Кнопка цікава.

Важко вірити, але тут було село.

вона.

І її знову.

І було село на цьому місці.

вона.

р.

І тут знаходилися з цих сіл, села розташовувалися кілька кілометрів від одного. Серед них є кілька радянських монет, Миколаєва копійка і «коне».

Цікава площа Нижнього Новгородського району

Шукаємо нову лопатку.

Звідки звідти.
тримач свічки

Постове ущільнення, має цікава дата.

Ось порівняння однакової монети в різних природних умовах.
Ліворуч - річковий пісок, праворуч - чорний грунт.

І навіть cockade.

Додано до [mergetime]1375300656[/mergetime]
Підводячи підсумки, я хочу сказати, що люди відійшли одне з найцікавіших хобі – вивчення історії перших рук. Ні, я проти розкопок на пам'ятках архітектури, пошкодження пам'яток, але накопувати в деркемпі ІХО, можна допустити.
Злий його.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное