1611
Німецька важка танк TIGR II (паперова модель)
Привіт, колеги. Тут почалася спорудження резервуара TIGR 2, який був підшлунковим корпусом німецького резервуара.
На основі сканування журналу MODELIK No23/2005
Я не автор! Прийняти з сітки.
При друку візерунків зменшуються до 35-ї ваги.
Друковані картонні візерунки на офісі, решта на ватамані.
Я починав ковзання. Використовується картон 1 і 0,5 мм, бульйони
...
...
...
З картону 1,5 мм приклеюють корпус бака. Склеєна сумішшю ПВА та оздоблювальним шпаклівкою (модель буде пофарбована)
, Україна
...
Стартував зробити верхню бронетанкову плиту корпусу, виконану люки
Приклеювання кришок двигуна. Оздоблені решітки, болти і петлі
Корпси почали перерости деталями
...
...
р.
Був розробником. Балансові листи промінь на правому напрямку спрямовані назад (коректно), а зліва слід спрямований вперед
...
...
Вам доведеться розбити отвори на дошці.
Я зробив балансери. Я вирішив приклеїти їх разом з бамбуком за надійність.
...
р.
...
...
Зібрано гармату. Я зафіксував суглоб на масці. Маска розробника кругла в перерізі, а в оригінальному - овальні з литкою під прицілом.
...
р.
пердят
...
Поступово це народився.
2р.
...
...
173682 р.
...
Додано балансові листи з невеликою кров'ю (черрах!) – один отвір.
Застосувати кіммеріте бажання їсти, але модель може втратити зовнішній вигляд і контури, об'єднані камуфляжом. Я спробував імітувати кіммеріту на шматку картону з мою шпаклівкою- він вийшов досить добре. Я думаю, що це буде гладким, без покриття, хоча ...
Я розуму! Зимміт!
р.
...
...
...
167773 км
Продовження роботи
Наклеєні крила і дрібні деталі.
...
...
Виготовлені сітки МТО.
Пофарбувати тіло в основі
...
...
Робота триває повільно.
Склеїти башту і наносити кімміт
(Б)
...
...
...
...
Я зробив люки і спробував все разом.
...
...
Базовий колір фарби відрізняється від RAL 7028. Корекція кольору і перефарбування тіла
...
Я подав оптику і завершив вежу.
...
...
...
...
...
Спробувати на корпусі
...
...
8346564 р.
Zimmerite наноситься з цим інструментом.
...
171010
Склеюємо і розфарбовуємо опорні полоски і прорізи. Дизайн слотів повинен бути серйозно модифікований, щоб нагадувати оригінальні
...
...
Склеюємо дискове колесо.
...
Зібрано сегмент гусениці і покладіть його на колесо.
...
...
7683599
Склеєні і грунтовані гусениці (черра!)
Стартова варіння діорама ...
Для початку з бамбукових мечів, картону і гальок для акваріума я збирав секцію залізничної доріжки (за планом)
Пофарбований камуфляж візерунком. Виходячи з цього варіанту.
...
Габаритний зображення
...
Р
Я настояв вежу.
...
Пофарбовані і настоюють корпус і ghusli
79
...
р.
...
клеєний
...
...
...
Вежа почала «заросити» деталями. Виготовлений і встановлений кулемет (з бамбукового зуба, картону і дроту). Він вішує вантажних автомобілів. Трохи настоюється пастельами і пігментами.
доб.
...
...
р.
Починали клеїти трюфелі в корпус бака, приклеїти задні крила
...
Повільно почали збирати фігури екіпажу
Р
...
Два фігури 1 і 3 повинні бути перероблені.
На першому малюнку їх початкові пози
1 999 р.
Рисунок 1 змінило положення рук і додано бінокулярні. Малюнок 2 повністю змінив позицію на сидячу і змінив позицію рук. На обох малюнках додані пучки навушників і провосів
...
р.
Пофарбував другий танкер і кладемо його на броню. Наклеюється і настоюється висить на боці порту. Підйомний дріт імітував «ламби» кріплення кабелів і банана.
...
...
...
...
Складання триває (повільно). Приклеювання та встановлення фари, розфарбовування пастер-радіо оператора, виготовлених інструментів та почали прикріпити їх до броні. Наклеєні кріпильні гаки та люкові замки на верхній броньований список драйвера та радіооператора, встановлених періоскопів. Я збираюся плавно йти до стерна.
...
...
...
...
р.
...
3250Р. 3700Р.
Він натягував і приклеїв бочку гармати, вішуючи дрібні речі на свербіж танка, доданий кабель до башти, зробив докладну інформацію про внутрішню кришку люка, встановлену кришку башти, додали каністра на кришку МО, приклеїли матки кулемета на вежі, встановлюються петлі кручування.
...
р.
...
...
...
...
...
р.
...
Оздоблений діарамою і провела фотосесію.
Зареєструватися
Ps. Всі ви хлопці, ви можете курчати.
pss. ooh, втомлений посадкою.
Джерело:
На основі сканування журналу MODELIK No23/2005
Я не автор! Прийняти з сітки.
При друку візерунків зменшуються до 35-ї ваги.
Друковані картонні візерунки на офісі, решта на ватамані.
Я починав ковзання. Використовується картон 1 і 0,5 мм, бульйони
...
...
...
З картону 1,5 мм приклеюють корпус бака. Склеєна сумішшю ПВА та оздоблювальним шпаклівкою (модель буде пофарбована)
, Україна
...
Стартував зробити верхню бронетанкову плиту корпусу, виконану люки
Приклеювання кришок двигуна. Оздоблені решітки, болти і петлі
Корпси почали перерости деталями
...
...
р.
Був розробником. Балансові листи промінь на правому напрямку спрямовані назад (коректно), а зліва слід спрямований вперед
...
...
Вам доведеться розбити отвори на дошці.
Я зробив балансери. Я вирішив приклеїти їх разом з бамбуком за надійність.
...
р.
...
...
Зібрано гармату. Я зафіксував суглоб на масці. Маска розробника кругла в перерізі, а в оригінальному - овальні з литкою під прицілом.
...
р.
пердят
...
Поступово це народився.
2р.
...
...
173682 р.
...
Додано балансові листи з невеликою кров'ю (черрах!) – один отвір.
Застосувати кіммеріте бажання їсти, але модель може втратити зовнішній вигляд і контури, об'єднані камуфляжом. Я спробував імітувати кіммеріту на шматку картону з мою шпаклівкою- він вийшов досить добре. Я думаю, що це буде гладким, без покриття, хоча ...
Я розуму! Зимміт!
р.
...
...
...
167773 км
Продовження роботи
Наклеєні крила і дрібні деталі.
...
...
Виготовлені сітки МТО.
Пофарбувати тіло в основі
...
...
Робота триває повільно.
Склеїти башту і наносити кімміт
(Б)
...
...
...
...
Я зробив люки і спробував все разом.
...
...
Базовий колір фарби відрізняється від RAL 7028. Корекція кольору і перефарбування тіла
...
Я подав оптику і завершив вежу.
...
...
...
...
...
Спробувати на корпусі
...
...
8346564 р.
Zimmerite наноситься з цим інструментом.
...
171010
Склеюємо і розфарбовуємо опорні полоски і прорізи. Дизайн слотів повинен бути серйозно модифікований, щоб нагадувати оригінальні
...
...
Склеюємо дискове колесо.
...
Зібрано сегмент гусениці і покладіть його на колесо.
...
...
7683599
Склеєні і грунтовані гусениці (черра!)
Стартова варіння діорама ...
Для початку з бамбукових мечів, картону і гальок для акваріума я збирав секцію залізничної доріжки (за планом)
Пофарбований камуфляж візерунком. Виходячи з цього варіанту.
...
Габаритний зображення
...
Р
Я настояв вежу.
...
Пофарбовані і настоюють корпус і ghusli
79
...
р.
...
клеєний
...
...
...
Вежа почала «заросити» деталями. Виготовлений і встановлений кулемет (з бамбукового зуба, картону і дроту). Він вішує вантажних автомобілів. Трохи настоюється пастельами і пігментами.
доб.
...
...
р.
Починали клеїти трюфелі в корпус бака, приклеїти задні крила
...
Повільно почали збирати фігури екіпажу
Р
...
Два фігури 1 і 3 повинні бути перероблені.
На першому малюнку їх початкові пози
1 999 р.
Рисунок 1 змінило положення рук і додано бінокулярні. Малюнок 2 повністю змінив позицію на сидячу і змінив позицію рук. На обох малюнках додані пучки навушників і провосів
...
р.
Пофарбував другий танкер і кладемо його на броню. Наклеюється і настоюється висить на боці порту. Підйомний дріт імітував «ламби» кріплення кабелів і банана.
...
...
...
...
Складання триває (повільно). Приклеювання та встановлення фари, розфарбовування пастер-радіо оператора, виготовлених інструментів та почали прикріпити їх до броні. Наклеєні кріпильні гаки та люкові замки на верхній броньований список драйвера та радіооператора, встановлених періоскопів. Я збираюся плавно йти до стерна.
...
...
...
...
р.
...
3250Р. 3700Р.
Він натягував і приклеїв бочку гармати, вішуючи дрібні речі на свербіж танка, доданий кабель до башти, зробив докладну інформацію про внутрішню кришку люка, встановлену кришку башти, додали каністра на кришку МО, приклеїли матки кулемета на вежі, встановлюються петлі кручування.
...
р.
...
...
...
...
...
р.
...
Оздоблений діарамою і провела фотосесію.
Зареєструватися
Ps. Всі ви хлопці, ви можете курчати.
pss. ooh, втомлений посадкою.
Джерело: